Utakmica između Šahtara i Veleža ima oko 85.000 pregleda na njihovom youtube kanalu + gledaoci Face TV-a

Znaci ovako ulazimo u nastavakNeki igrači su se probudili, nametnuli i tako pojačali konkurenciju
Već sam jednom pisao na tu temu. Ako nas iz marketing sluzbe citaju, a vjerujem da citaju, onda evo 2 prijedloga:Xenophon je napisao/la: ↑04 feb 2024, 13:45Koliko god zadovoljan bio s situacijom u klubu, što izgradnjom stadiona, igračkim kadrom, igrama, toliko sam nezadovoljan s brojem članskih karata ove sezone. Ovdje ne pišem o članovima foruma koji su uredno izvadili članske, štaviše, objavili su slike istih, ovdje pišem o nezainteresiranošću građanštva u našem gradu. Pomalo je neshvatljivo da toliko ljudi dolazi redovno na utakmice na stadionu koji je van grada a teško je platiti članarinu za klub.
Plasmanom u Evropu i uz dobar marketinški rad, postavljanjem štandova van Mostara, vjerujem da će se članstvo povećati. Naš redovan cilj mora bit 10.000 članova. Pogledajte šta Hajduk radi, sva Dalmacija je uz njih, Velež je poznat i van Mostara i BiH, mnogobrojna dijaspora i sl. Na tom polju se može još mnogo toga uraditi.
Kažu da je i on promijenio ploču nakon rata. Ne spominje nigdje da je igrao za Velež.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 15:59
Bivši igrač Veleža (trener Šahtara) i trenutni trener Veleža. Čak je i otac pomoćnog trenera Šahtara navijao za Velež
Velik je ovo klub
S tim da bi Hajduk i bez marketinga uredno 30 hiljada prodao jer ljudi imaju takav mentalitet plus kao sto si i rekao citava Dalmacija je uz njih, za razliku od nase lige gdje je dosta izrazeniji taj lokal patriotizam. Primjer Igmana imas, koji ima finu masu navijaca u samom Konjicu koji je poslije Mostara najmnogoljudniji u HNK ako ne grijesim, a nesto malo raje navija ili za Zelju ili za Velez pa i Sarajevo cak. Puno je manji bazen iz kojeg mi mozemo crpiti clanove kad poredis s Hajdukom i slicno. Mislim da je kupovina clanske najosnovnija moguca obaveza povezana s klubom i da ti ne treba nikakav marketing da se uclanis cim krene prodaja. Protiv Zvijezde, Goska i Sirokog si imao stand na stadionu za clanske pa je i spiker govorio da se moze uclaniti pa opet 100 ljudi se uclanilo novih za te 3 utakmice. Presmijesno, ali tako je kako je. Dosta je raje na stadionu tu zbog dobrih rezultata, ne daj Boze da uvezemo 3 kiksa sad 1500 bi nas bilo i to je nasa realnost. Zato i nemamo vise od 3 hiljade clanova.Xenophon je napisao/la: ↑04 feb 2024, 13:45Koliko god zadovoljan bio s situacijom u klubu, što izgradnjom stadiona, igračkim kadrom, igrama, toliko sam nezadovoljan s brojem članskih karata ove sezone. Ovdje ne pišem o članovima foruma koji su uredno izvadili članske, štaviše, objavili su slike istih, ovdje pišem o nezainteresiranošću građanštva u našem gradu. Pomalo je neshvatljivo da toliko ljudi dolazi redovno na utakmice na stadionu koji je van grada a teško je platiti članarinu za klub.
Plasmanom u Evropu i uz dobar marketinški rad, postavljanjem štandova van Mostara, vjerujem da će se članstvo povećati. Naš redovan cilj mora bit 10.000 članova. Pogledajte šta Hajduk radi, sva Dalmacija je uz njih, Velež je poznat i van Mostara i BiH, mnogobrojna dijaspora i sl. Na tom polju se može još mnogo toga uraditi.
Dino nece na teren jos barem 4-5 mjeseci ako sam dobro shvatio, mozda nekad u junu a za ugovor tek treba sjesti s Keveljom i vidjeti sta dalje. Ako slucajno ostane kod nas, to ce biti s dosta manjim ugovorom od trenutnog. Po zadnjim informacijama koje sam dobio samo se Sturmu planira produziti ugovor, svi ostali ce razduziti opremu po isteku ugovora na ljeto (Domic, Halilovic, Dzafic i mozda Zvonic). Pored toga moguce je da bude jos par sporazumnih raskida ugovora, vidjet ce na proljece kako ce se stvari odvijati.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 11:19
Znaci ovako ulazimo u nastavakNeki igrači su se probudili, nametnuli i tako pojačali konkurenciju
Haskic/Puce
Suljic/Dzafic - Vehabovic/Lohan/Mlinaric/Sikalo - Guliashvili/Peco/Kuko
Caic/D. Halilovic - Prses/E. Halilovic
Sturm/Domic - Oliveira/Mahmic - Hrkac/Zvonic - Orec
Hadzikic/Duka/Nanic
+ jos nekoliko juniora
Jucer su protiv Sahtara falili Dino Halilovic i Hrkac, sto znaci da ce ovo biti jos bolje. Sta je sa Dinom, zna li iko?
SVI NA STADION !
Mislio sam na drugog Dinu, HalilovicaMostarskiSin je napisao/la: ↑04 feb 2024, 20:21Dino nece na teren jos barem 4-5 mjeseci ako sam dobro shvatio, mozda nekad u junu a za ugovor tek treba sjesti s Keveljom i vidjeti sta dalje. Ako slucajno ostane kod nas, to ce biti s dosta manjim ugovorom od trenutnog. Po zadnjim informacijama koje sam dobio samo se Sturmu planira produziti ugovor, svi ostali ce razduziti opremu po isteku ugovora na ljeto (Domic, Halilovic, Dzafic i mozda Zvonic). Pored toga moguce je da bude jos par sporazumnih raskida ugovora, vidjet ce na proljece kako ce se stvari odvijati.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 11:19
Haskic/Puce
Suljic/Dzafic - Vehabovic/Lohan/Mlinaric/Sikalo - Guliashvili/Peco/Kuko
Caic/D. Halilovic - Prses/E. Halilovic
Sturm/Domic - Oliveira/Mahmic - Hrkac/Zvonic - Orec
Hadzikic/Duka/Nanic
+ jos nekoliko juniora
Jucer su protiv Sahtara falili Dino Halilovic i Hrkac, sto znaci da ce ovo biti jos bolje. Sta je sa Dinom, zna li iko?
SVI NA STADION !
Neki dan sam bio u Pločama i vidim štand Hajduka za učlanjenje. Uopšte nije teško postaviti štandove u Konjicu, Jablanici, Sarajevu. Ali, zajedno i sa stanjem u shopu, stičem dojam da trenutnoj upravi cashflow sa te strane nije primaran. Kad smo već kod toga ne znam kakav je dogovor sa Jomom, zato što inače te firme traže da se proda jedna količina opreme, da onda oprema za tim bude besplatna.Xenophon je napisao/la: ↑04 feb 2024, 13:45Koliko god zadovoljan bio s situacijom u klubu, što izgradnjom stadiona, igračkim kadrom, igrama, toliko sam nezadovoljan s brojem članskih karata ove sezone. Ovdje ne pišem o članovima foruma koji su uredno izvadili članske, štaviše, objavili su slike istih, ovdje pišem o nezainteresiranošću građanštva u našem gradu. Pomalo je neshvatljivo da toliko ljudi dolazi redovno na utakmice na stadionu koji je van grada a teško je platiti članarinu za klub.
Naravno da nije, jedna forma ili eventualno 2, u pozadini 2 tabele, pa cak napraviti online prijave clanske, platis kad dodes po nju ili ti se posalje postom i gotovo. Nadam se da ce i ovo rijesiti, svakome bi mnogo lakse bilorodjak je napisao/la: ↑06 feb 2024, 02:29sto se tice clanskih,klub vec sad treba izaci u javnost i reci da ako se plasiramo u Evropu ulaznice za Evropske utakmice ce moci kupiti samo onaj koji ima clansku posto je kapacitet ogranicen ,jedino da u slucaju da se ne prodaju sve ulaznice u pretpradiji clanovima kluba ,zadnji dan ce se dati na prodaju ulaznica i svima ostalima koji nemaju clanske. Vidit ces navale na clanske![]()
Slazem se da i klub mora poraditi mnogo vise na promociji clanskih.Ono popunjavanje papira svake godine sve isto je smor zesci ,zar ne mogu napraviti bazu podataka,zar je to toliko tesko![]()
SVI NA STADION !9.2.2024.
PETAK 18:00
Velez - Tuzla City
16.2.2024.
Sloga - Velez
24.2.2024.
SUBOTA 16:00
Velez - Borac
Treba se žaliti na ovaj termin sa Borcem,čuj mi da igramo subotom.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 10:11SVI NA STADION !9.2.2024.
Velez - Tuzla City
16.2.2024.
Sloga - Velez
24.2.2024.
SUBOTA 16:00
Velez - Borac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.