FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Srecom Fare je okej nakon onog strata, znam da ste svi zabrinuti.
- gegenpressing
- Kontakt:
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ja ne znam ni što gledate pripremne protiv niželigaša..
Da ih nabušiš po 5-6 komada priča bi bila daj nam jače protivnike, kako ćemo se uigrati za sezonu..
Kad guravo odigramo, propali smo.. nasekiraš se bezveze.
Pripremne sam gledao, dok smo bili u Antaliji i igrali protiv ozbiljnih ekipa iz drugih liga. I tad se nisam nešto plaho nervirao i radovao..
Da ih nabušiš po 5-6 komada priča bi bila daj nam jače protivnike, kako ćemo se uigrati za sezonu..
Pripremne sam gledao, dok smo bili u Antaliji i igrali protiv ozbiljnih ekipa iz drugih liga. I tad se nisam nešto plaho nervirao i radovao..
Skupstina je u srijedu, nadam se da ce biti ovako, kako si najavio..Bistriksg je napisao/la: ↑22 jan 2024, 21:02Mogu li i to da ti najavim?dubioza144 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 21:01Jos kad bi pored igraca stigli i kakvi novi ljudi sa novim energijama u klub i da malo stanemo na zdrave noge
Dobar

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Sta mislis otkud pare za ove igrace?Brkooo je napisao/la: ↑05 feb 2024, 22:18Skupstina je u srijedu, nadam se da ce biti ovako, kako si najavio..Bistriksg je napisao/la: ↑22 jan 2024, 21:02Mogu li i to da ti najavim?dubioza144 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 21:01Jos kad bi pored igraca stigli i kakvi novi ljudi sa novim energijama u klub i da malo stanemo na zdrave noge
- mamonelafo
- Kontakt:
Ima onaj članak na šarlatanskom portalu, neki šklj portal, gdje su novinari upitniji nego ovdje, a izgleda mahom 'oni anam', eh oni nam kažu odakle nam pare. Jadovi jadni.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
-
- Kontakt:
Stvarate bespotreban hajc sa tim "ove igrace". Uz duzno postovanje prema momcima, njima pare nisu u prvom planu. To je i trener istakao za ove na probi. Ne nasjedajte na pitarsku pricu..
Boljevic se sam javio, igra za smijesne pare.
Selimovic kluba nije imao godinu.
Hiros jedini ima nesto iza sebe da je bio na klupi u Osijeku.
Dujmovic vise nije branio nego sto je branio.
Charles posudba, procenat plate smijesan.
Zubanovic pocinje seniorsku karijeru.
Pavic dolazi iz druge poljske, iz lige iz koje je Galic dosao.
Crnogorac druga danska liga.
Mijic i Gambija proba.
Karic nije minute upisao za Lokomotivu, razliks izmedju njegove i Mehmedoviceve plate vise nego duplo.
Radinovic osrednje ekipe CG lige.
Doveden je opet cijeli jedan novi tim. Ako se kurs klubs ne promjeni, iduce godine opet je borba.
Mijic i Gambija proba.
Karic nije minute upisao za Lokomotivu, razliks izmedju njegove i Mehmedoviceve plate vise nego duplo.
Doveden je opet cijeli jedan novi tim. Ako se kurs klubs ne promjeni, iduce godine opet je borba.
Al moraš priznati kad uporediš sa ovim što su otišli da je ipak ogromna razlikazeljovolimte je napisao/la: ↑06 feb 2024, 08:33Stvarate bespotreban hajc sa tim "ove igrace". Uz duzno postovanje prema momcima, njima pare nisu u prvom planu. To je i trener istakao za ove na probi. Ne nasjedajte na pitarsku pricu..
Mijic i Gambija proba.
-
- Kontakt:
Ne znamo to, vidjet cemo kad krenu igrati..bablaz1 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 08:36Al moraš priznati kad uporediš sa ovim što su otišli da je ipak ogromna razlikazeljovolimte je napisao/la: ↑06 feb 2024, 08:33Stvarate bespotreban hajc sa tim "ove igrace". Uz duzno postovanje prema momcima, njima pare nisu u prvom planu. To je i trener istakao za ove na probi. Ne nasjedajte na pitarsku pricu..
Mijic i Gambija proba.
Samo promjena UO i "sistema" moze nesto bolje donijeti. Ovu sezonu pusimo, nemamo koga ni prodati, a kako se ponasamo necemo ni iduce nikoga prodati.
-
- Kontakt:
sve i da jeste, valja to uigrati, nije ovo dobro nimalobablaz1 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 08:36Al moraš priznati kad uporediš sa ovim što su otišli da je ipak ogromna razlikazeljovolimte je napisao/la: ↑06 feb 2024, 08:33Stvarate bespotreban hajc sa tim "ove igrace". Uz duzno postovanje prema momcima, njima pare nisu u prvom planu. To je i trener istakao za ove na probi. Ne nasjedajte na pitarsku pricu..
Mijic i Gambija proba.
Prvi put mi je drago da se "čitav tim" promjenio, zapravo čak i premalo. Igrači koji su bili tu(neki su još uvijek) su psihički jako pali. Po meni je lakše nove uigrat, nego podić ove stare. Što se tiče pripremnih, gubili smo ih kad smo najjači bili, po tome smo bili poznati, pogotovo na zimskoj pauzi. Bolje nego da se uninamo u pobjedama na pripremama, pa nas Zvijezda spusti na zemlju.
-
- Kontakt:
Tebi ko da je drago, tako se ponasas. I ne govoris istinu da ne kazem da lazes oko Mijica. Hoces prepisku da postavimo ? Kako te nije stid ovo pisati ?
Lik bio dobar levata, sada je bio smijesan protiv profi ekipe. Medju najgorim na terenu, ako ne i najgori. Meni to nije problem napisati nakon sto sam pogledao obje tekme.
S tim da citam ovaj forum odavno primjetio sam da si se poprilicno promijenio u zadnje vrijeme. Sta je rec ?
Pripremne sam pratio dok je Shaddy dominirao na komentarima streamovimaavalPacidoroP je napisao/la: ↑05 feb 2024, 22:01Ja ne znam ni što gledate pripremne protiv niželigaša..

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Placen sam od strane određenih interesnih grupa da vidim diskusiju u jednom smjeru, sve će vam biti mnogo jasnije sutraRatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 feb 2024, 12:06Tebi ko da je drago, tako se ponasas. I ne govoris istinu da ne kazem da lazes oko Mijica. Hoces prepisku da postavimo ? Kako te nije stid ovo pisati ?
Lik bio dobar levata, sada je bio smijesan protiv profi ekipe. Medju najgorim na terenu, ako ne i najgori. Meni to nije problem napisati nakon sto sam pogledao obje tekme.
S tim da citam ovaj forum odavno primjetio sam da si se poprilicno promijenio u zadnje vrijeme. Sta je rec ?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pozdrav raja.zeljeznicar se polako uigrava zato su protivnici kakvi i jesu realno u ovom momentu ti i ne trebaju neke ekipe top jer tu ces većinom vidjet koliko ko nemoze sudit nakon jedne utakmice mijicu glupost ok momak nije za prvog izbora al trud i želja za napredovanjem mozda ga i dovede da bude adekvatna zamjena.sto se tice momka iz gambije ok zadnji vezni dobro markira igrače skok dobar destruktivac igre pravi sitne prekide daleko od gola moze poslužit na kraju krajeva i široki se prije dva dana za njega raspitivao.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Mene mozak zabolio dok sam ovo procitao do krajaBacary je napisao/la: ↑06 feb 2024, 12:25Pozdrav raja.zeljeznicar se polako uigrava zato su protivnici kakvi i jesu realno u ovom momentu ti i ne trebaju neke ekipe top jer tu ces većinom vidjet koliko ko nemoze sudit nakon jedne utakmice mijicu glupost ok momak nije za prvog izbora al trud i želja za napredovanjem mozda ga i dovede da bude adekvatna zamjena.sto se tice momka iz gambije ok zadnji vezni dobro markira igrače skok dobar destruktivac igre pravi sitne prekide daleko od gola moze poslužit na kraju krajeva i široki se prije dva dana za njega raspitivao.

- mamonelafo
- Kontakt:
Mogu li i ja na platni spisak, ako nije problem, šta fali?irfo je napisao/la: ↑06 feb 2024, 12:19Placen sam od strane određenih interesnih grupa da vidim diskusiju u jednom smjeru, sve će vam biti mnogo jasnije sutraRatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 feb 2024, 12:06Tebi ko da je drago, tako se ponasas. I ne govoris istinu da ne kazem da lazes oko Mijica. Hoces prepisku da postavimo ? Kako te nije stid ovo pisati ?

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
-
- Kontakt:
jojBacary je napisao/la: ↑06 feb 2024, 12:25Pozdrav raja.zeljeznicar se polako uigrava zato su protivnici kakvi i jesu realno u ovom momentu ti i ne trebaju neke ekipe top jer tu ces većinom vidjet koliko ko nemoze sudit nakon jedne utakmice mijicu glupost ok momak nije za prvog izbora al trud i želja za napredovanjem mozda ga i dovede da bude adekvatna zamjena.sto se tice momka iz gambije ok zadnji vezni dobro markira igrače skok dobar destruktivac igre pravi sitne prekide daleko od gola moze poslužit na kraju krajeva i široki se prije dva dana za njega raspitivao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.