FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
41
22%
2. Borbu za Evropu
86
46%
3. Sredinu tabele
33
18%
4. Borbu za opstanak
27
14%

Ukupno glasova: 187

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 06 feb 2024, 17:29

RatoborniMrmot je napisao/la:
06 feb 2024, 17:13
irfo je napisao/la:
06 feb 2024, 12:19
06 feb 2024, 12:06

Tebi ko da je drago, tako se ponasas. I ne govoris istinu da ne kazem da lazes oko Mijica. Hoces prepisku da postavimo ? Kako te nije stid ovo pisati ?

Lik bio dobar levata, sada je bio smijesan protiv profi ekipe. Medju najgorim na terenu, ako ne i najgori. Meni to nije problem napisati nakon sto sam pogledao obje tekme.

S tim da citam ovaj forum odavno primjetio sam da si se poprilicno promijenio u zadnje vrijeme. Sta je rec ?
Placen sam od strane određenih interesnih grupa da vidim diskusiju u jednom smjeru, sve će vam biti mnogo jasnije sutra
Cemu takav odgovor ? Sada si na istoj strani sa dijelom lobotomije, semperima, hulahopkama i ostalim. Fino probrano drustvance, cestitam. To je njihov stil pisanja. Pljuvanje napamet i izvrtanje napisanog. Kada jeste, jeste, kada nije, nije. Al ne napamet. Il nesto znas, a ne pises. To nije na meni da bacam grah i otkrivam.

Napisao sam, vazda smo dovodili nekakve nn igrace na probe, ovaj je bio vise nego korektan protiv Romanije, protiv Vrsca je bio smijesan. Ja nemam problem to da napisem. Dje je zapelo ?

Ne lijepi mi stvari koje nisam napisao, bezobrazno je, zato sam i reagovao.
Ko prvo ne lijepim ti ništa jer nigdje tebe nisam prozvao, možda sam sa tobom imao konverzaciju i ne sjećam se uopšte u vezi toga, ali kako god nebitno jer te nigdje nisam ni citirao ni označio. Kao drugo, nakon svega što je klub prodao zadnjih par mjeseci a posebno u zadnjih mjesec dana, a razumijem se jako dobro samo neću da iznosim neke stvari da se ne brukamo pred drugima, nakon svega toga ne kritikovati klub i sve one što rade u klubu bi bilo svrstati se na stranu neprijatelja kluba, a ne ovo moje ismijavanje dovođenja nekakvih amatera.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 06 feb 2024, 17:47

irfo je napisao/la:
06 feb 2024, 17:29
irfo je napisao/la:
06 feb 2024, 12:19

Placen sam od strane određenih interesnih grupa da vidim diskusiju u jednom smjeru, sve će vam biti mnogo jasnije sutra
Cemu takav odgovor ? Sada si na istoj strani sa dijelom lobotomije, semperima, hulahopkama i ostalim. Fino probrano drustvance, cestitam. To je njihov stil pisanja. Pljuvanje napamet i izvrtanje napisanog. Kada jeste, jeste, kada nije, nije. Al ne napamet. Il nesto znas, a ne pises. To nije na meni da bacam grah i otkrivam.

Napisao sam, vazda smo dovodili nekakve nn igrace na probe, ovaj je bio vise nego korektan protiv Romanije, protiv Vrsca je bio smijesan. Ja nemam problem to da napisem. Dje je zapelo ?

Ko prvo ne lijepim ti ništa jer nigdje tebe nisam prozvao, možda sam sa tobom imao konverzaciju i ne sjećam se uopšte u vezi toga, ali kako god nebitno jer te nigdje nisam ni citirao ni označio. Kao drugo, nakon svega što je klub prodao zadnjih par mjeseci a posebno u zadnjih mjesec dana, a razumijem se jako dobro samo neću da iznosim neke stvari da se ne brukamo pred drugima, nakon svega toga ne kritikovati klub i sve one što rade u klubu bi bilo svrstati se na stranu neprijatelja kluba, a ne ovo moje ismijavanje dovođenja nekakvih amatera.
Sad si sve objasnio, halali, osjetih se prozvanim jer smo imali "raspravu".

Sto se tice kluba ima raznoraznih struja gdje svako vuce na svoju stranu, tesko je razliciti kome vjerovati, a kome ne. Cekam Skupstinu pa da vidimo gdje smo.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 06 feb 2024, 17:48

Ima li sta novo o stabilizaciji koliko smo jos duzni
Nesto su se usutili na tu temu
Sta je cilj kluba ljudi se gube ko abdest
Jedan mjesec stabilizacija drugi “pojacanja” na silu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 06 feb 2024, 17:52

Evo kaze Nedo vezni beton, Reala se ne smiju bojati

Burgijanje88
Kontakt:

Post Postao/la Burgijanje88 » 06 feb 2024, 17:58

Čim dodje neki pametnjskovic da etiketira ljude a pri tome se pravi pametan zna se koliko je sati. Ove ublehase od skupštine do uprave je sve trebalo rastjerati. Ljudi nisu sposobni niti donose klubu ikakav novac. Ispadamo iz lige ne treba tu biti neki stručnjak da vidis kako stvari stoje..

Evo Jaganjac iz Turske u Istru. A važio aman zaman. Kocevic nigdje ga a panika se digla. Lose je to sve.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 06 feb 2024, 18:03

Burgijanje88 je napisao/la:
06 feb 2024, 17:58
Čim dodje neki pametnjskovic da etiketira ljude a pri tome se pravi pametan zna se koliko je sati. Ove ublehase od skupštine do uprave je sve trebalo rastjerati. Ljudi nisu sposobni niti donose klubu ikakav novac. Ispadamo iz lige ne treba tu biti neki stručnjak da vidis kako stvari stoje..

Evo Jaganjac iz Turske u Istru. A važio aman zaman. Kocevic nigdje ga a panika se digla. Lose je to sve.
Tako u krug godinama
Svi su krivi od igraca do trenera
Samo oni uhljebi ne pomjeraju se godinama
Oni upiru prste u druge i traze najpodobnijeg krivca
Nemaju biznisa u privatnim zivotima nemaju nista ali odlucuju u Zelji
Da nema Zelje ne bi marke imali
Dok je takvih nodi marke vise ne da
Ni clanske necu da produzim iz principa
Bolje poderat 50 km nego dati uhljebima
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Burgijanje88
Kontakt:

Post Postao/la Burgijanje88 » 06 feb 2024, 18:06

NoDi80 je napisao/la:
06 feb 2024, 18:03
Burgijanje88 je napisao/la:
06 feb 2024, 17:58

Tako u krug godinama
Svi su krivi od igraca do trenera
Samo oni uhljebi ne pomjeraju se godinama
Oni upiru prste u druge i traze najpodobnijeg krivca
Nemaju biznisa u privatnim zivotima nemaju nista ali odlucuju u Zelji
Da nema Zelje ne bi marke imali
Dok je takvih nodi marke vise ne da
Ni clanske necu da produzim iz principa
Bolje poderat 50 km nego dati uhljebima
Masa pametnjakovica ovdje satro oni uvode red etiketiraju ljude i sl. A ni riječ od takvih neces čuti da sve treba rastjerati. Jasno ko dan

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 06 feb 2024, 18:08

To je to
Istina ziva zato je Arap i otiso
Zato Diglisic i Mesa nece da dodju
Bas zbog takvih
Uglavnom niko posten i uspjesan nece nikad ni doci dok su ovi ovdje
Ljudi milion eura bace u Zvijezdu 09 zato sto su zdrava i postena sredina
Nama ce prestati i drzava davati cuo sam jucer da razmisljaju da zabrane da nam se daje ista od drzave
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Burgijanje88
Kontakt:

Post Postao/la Burgijanje88 » 06 feb 2024, 18:15

Pa nisu opravdali nijednu marku a hoćeš da ti neko daje pare. Samo pogledati sastav ljudi i njihov CV sve ti je jasno. A skupštinu da ne spominjem. Osim Dimitrijevića sve ublehasi i stranački uhljebi po zadatku. Satro oni spašavaju klub. Spašavaju tako što nisu marku donijeli u klub.
Zadnja izmjena: Burgijanje88, dana/u 06 feb 2024, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 06 feb 2024, 18:18

06 feb 2024, 17:47
irfo je napisao/la:
06 feb 2024, 17:29

Sad si sve objasnio, halali, osjetih se prozvanim jer smo imali "raspravu".

Sto se tice kluba ima raznoraznih struja gdje svako vuce na svoju stranu, tesko je razliciti kome vjerovati, a kome ne. Cekam Skupstinu pa da vidimo gdje smo.
Neće se ništa drastično desiti,izuzev prezentacije,usvajanja i objavljivanja javnog poziva strateškim partnerima.
I da financijski solidno stojimo,bar do ljeta,i da se obaveze redovno izvršavaju.
Brohra ribo se...

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 06 feb 2024, 18:25

Ma to su sve suplje moj gegen dobar si momak
Da ti nodi kaze
Neko ko je ozbiljan biznismen i zainteresovan za nesto
njemu ne treba javni poziv
On sam dodje
Naslusao sam tih prica dosta i na kraju zavrse tako sto trener bude kriv za sve u klubu
Kad jedan covjek bude vodio klub tad ce se nesto promijeniti na bolje
Dok je njih milion nema od tog hajra
pritisak je manji i lako nadju krivca vecinom trenera
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 06 feb 2024, 18:29, ukupno mijenjano 2 puta.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Burgijanje88
Kontakt:

Post Postao/la Burgijanje88 » 06 feb 2024, 18:27

Ljudi raspisuju tri godine kad ljudi hoće da ulože otjeraju ih. Dalje ljudi puše te priče.. a oni po istom šablonu svaki put isto sve na skupštini.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 06 feb 2024, 18:32

Javni poziv smo već imali. Ima li šta konkretnije? Ovo je odavno veliki cirkus ali izgleda da prevazilazimo i sami sebe.

Edmundoo
Kontakt:

Post Postao/la Edmundoo » 06 feb 2024, 18:34

Dolazi bivši igrač Reala, napada se titula

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 06 feb 2024, 18:35

Male su sanse da ce ti se neko sam od sebe javiti i biti spreman da zapocne neke pregovore oko invesitranja u klub. Prije da klub mora da ima plan za potencijalnog investitora, i oni sami od sebe da kontakiraju potencijalne investitore. Tek ce ti se tad mozda neko javiti i biti zainteresovan. Isto kao prodaja ili bilo sta drugo, rijetko ko ce ti se sam javiti od sebe, nego moras imati inicijativu.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 feb 2024, 18:35

Dejan1921 je napisao/la:
06 feb 2024, 18:32
Javni poziv smo već imali. Ima li šta konkretnije? Ovo je odavno veliki cirkus ali izgleda da prevazilazimo i sami sebe.
Nema, al bar je Greda uključen ovaj put pa se možda malo ozbiljniji poziv napravi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 06 feb 2024, 18:38

irfo je napisao/la:
06 feb 2024, 18:35
Dejan1921 je napisao/la:
Nema, al bar je Greda uključen ovaj put pa se možda malo ozbiljniji poziv napravi
Daj Bože brate, ali ako se sve svodi na to da objavimo javni poziv i čekamo nekoga, teško da tu možemo nešto očekivati. Na hajr…

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 06 feb 2024, 18:41

Dejan1921 je napisao/la:
06 feb 2024, 18:38
irfo je napisao/la:
Dejan1921 je napisao/la:
Daj Bože brate, ali ako se sve svodi na to da objavimo javni poziv i čekamo nekoga, teško da tu možemo nešto očekivati. Na hajr…
Meni je tesko zamisliti da ce se nesto desiti. U bilo kojem poslu ako trazis investitora, onda bi trebalo da se ima plan za investitora spreman, i onda sam kontakiras i lijevo i desno potencijalne investitore, i onda ce se tek neko javiti za ozbiljniji razgovor. Uredu, fudbalski klub sam od sebe ima neki publicitet, ali meni je logika da inicijativa dolazi od onoga kome je potrebna investicija, a ne od investitora.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 06 feb 2024, 18:45

Hansestadt je napisao/la:
06 feb 2024, 18:41
Dejan1921 je napisao/la:
06 feb 2024, 18:38
irfo je napisao/la:

Meni je tesko zamisliti da ce se nesto desiti. U bilo kojem poslu ako trazis investitora, onda bi trebalo da se ima plan za investitora spreman, i onda sam kontakiras i lijevo i desno potencijalne investitore, i onda ce se tek neko javiti za ozbiljniji razgovor. Uredu, fudbalski klub sam od sebe ima neki publicitet, ali meni je logika da inicijativa dolazi od onoga kome je potrebna investicija, a ne od investitora.
Isto mislimo. Sve mi ovo liči na kupovinu vremena. Kako god čekamo godinama možemo i sada, a na neuspjehe smo navikli ništa nas ne može iznenaditi.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 06 feb 2024, 18:46

irfo je napisao/la:
Dejan1921 je napisao/la:
Pa ne znam bas koliko je ukljucen, prije da su se iskljucili i da od toga nema nista. Nudili su se, davali su financijsku pomoc, al pojedinci ne prihvataju i ne zele da ustupe mjesto

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], HariTz i 17 gostiju.