Ma ne sporimo kvalitet, samo nam treba veznjak kreativac. Balta je Sergio Busquets za prvu ligu.kraljlavova je napisao/la: ↑06 feb 2024, 19:20Balta je odličan igrač vidjecete dobili ste top igrača
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne mora znacit. Ako ne primis gol, imas siguran bod. Nama su bitni bodovi i da promovisemo neke nase igrace za narednu sezonu.
Celik!3,2,2.
Ne mogu onu budalu Arežinu prežalitiAllGunsBlazing je napisao/la: ↑06 feb 2024, 19:32Ne mora znacit. Ako ne primis gol, imas siguran bod. Nama su bitni bodovi i da promovisemo neke nase igrace za narednu sezonu.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ma može Balta ako je istina. Za vrijeme mandata u Sarajevu je dobio naše papire. Kvalitetni je sigurno od većine igrača prve lige da ne kažem najkvalitetniji. Nije loša opcija sa posudbama. Izgurati ovu sezonu do kraja pa se na ljeto uz izbore ( naše ne političke ) pripremati za korak više.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Neće ipak niko iz Sarajeva doći na posudbu. Balta i Vrančić nisu spremni preći u niži rang. Mogu igrati u bilo kojem drugom klubu u PL ali ganjaju vani.
Možda se šta promijeni ali nije Ibričić mogao ponuditi ništa konkretno što nam može pomoći, čak ni nekog juniora.
Možda se šta promijeni ali nije Ibričić mogao ponuditi ništa konkretno što nam može pomoći, čak ni nekog juniora.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Steta ako nece, al par pusudbi dobrih bi nam bas dobro doslo.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Ma top je Balta, ako bi se uklopio, vjerujem da bi se mogla srediti posudba i za narednu sezonu.samocelik je napisao/la: ↑06 feb 2024, 19:59Ma može Balta ako je istina. Za vrijeme mandata u Sarajevu je dobio naše papire. Kvalitetni je sigurno od većine igrača prve lige da ne kažem najkvalitetniji. Nije loša opcija sa posudbama. Izgurati ovu sezonu do kraja pa se na ljeto uz izbore ( naše ne političke ) pripremati za korak više.
Da hoće grad ispoštovati, da se na proljeće počiste oni reprogrami za deblokadu računa, povjerioci koji nisu tužili i UIO. Uz novi mandat uprave, napasti PL, a ona dva povjerioca sa tužbama koji ne prave probleme riješavati naredne kalendarske godine.
Hoćemo Balta - Vrančić - Salčinović vezni red, da podivljamo

E jbg onda stetalaudrop je napisao/la: ↑06 feb 2024, 20:01Neće ipak niko iz Sarajeva doći na posudbu. Balta i Vrančić nisu spremni preći u niži rang. Mogu igrati u bilo kojem drugom klubu u PL ali ganjaju vani.
Ima drug , ali Uprava je pitala za Baltu i Celika...Ovaj je odbio i neke premijerligase i nije htio na pozajmicu,a Celik je planovima Rozmana...laudrop je napisao/la: ↑06 feb 2024, 20:01Neće ipak niko iz Sarajeva doći na posudbu. Balta i Vrančić nisu spremni preći u niži rang. Mogu igrati u bilo kojem drugom klubu u PL ali ganjaju vani.
Nurkovic i Hamzic su u opticaju, za malog Plocu nisam bas siguran, ali extra napadac za svoje godine
-
- Kontakt:
Balta je prosle sezone bio top 3 DM Premijer lige.Nije nesto brz ali sve ostalo odradi dobro.Pravi tenk na sredini terena.Ne bi mu se dao novi ugovor bezveze.Def nije realno da predje kod vas iz razloga sto bi izuzev Zrinjskog igrao prvi 11 svake ekipe PL
Vrancic ima godine,dosao ovdje da zavrsi karijeru ali eto desilo se sta se desilo.Nece se on sig jeb.avati po Rahicu i Tesnju.
Mozda nekog juniora posalju nasi tipa Nurkovic,Ploco,Hamzic,Ljukovac...Svi su fini talenti i imaju neke minute u PL.Nemate sta izgubiti
Btw kakav je onaj Tabakovic nas kod vas?I on je na posudbi cini mi se
Vrancic ima godine,dosao ovdje da zavrsi karijeru ali eto desilo se sta se desilo.Nece se on sig jeb.avati po Rahicu i Tesnju.
Mozda nekog juniora posalju nasi tipa Nurkovic,Ploco,Hamzic,Ljukovac...Svi su fini talenti i imaju neke minute u PL.Nemate sta izgubiti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dobar Tabaković, uspio je Međuseljca koji je projekt kluba izbaciti iz prvih 11, sasvim zasluženo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 feb 2024, 20:44Balta je prosle sezone bio top 3 DM Premijer lige.Nije nesto brz ali sve ostalo odradi dobro.Pravi tenk na sredini terena.Ne bi mu se dao novi ugovor bezveze.Def nije realno da predje kod vas iz razloga sto bi izuzev Zrinjskog igrao prvi 11 svake ekipe PL
Dobar je Talha, jedan od boljih ove polusezone, vidi se da je pismen igrac i da dolazi iz dobre skole fudbala. Fizicki se doduse mora popraviti, nekako je trom i nakon 60 minuta je klapna.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 feb 2024, 20:44Balta je prosle sezone bio top 3 DM Premijer lige.Nije nesto brz ali sve ostalo odradi dobro.Pravi tenk na sredini terena.Ne bi mu se dao novi ugovor bezveze.Def nije realno da predje kod vas iz razloga sto bi izuzev Zrinjskog igrao prvi 11 svake ekipe PL
Sto se tice tih navedenih igraca mislim da bi nam Nurkovic najbolje legao, vapimo za kreativnom osmicom, rezultati su nam citave polusezone ispastali zato sto nismo imali takvog igraca.
Srce, čast i ponos!
Tabakovic po meni je bio odličan ovu polusezonu kod nas,ništa ne bi imao protiv da takav dođe još koji od vasNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 feb 2024, 20:44Balta je prosle sezone bio top 3 DM Premijer lige.Nije nesto brz ali sve ostalo odradi dobro.Pravi tenk na sredini terena.Ne bi mu se dao novi ugovor bezveze.Def nije realno da predje kod vas iz razloga sto bi izuzev Zrinjskog igrao prvi 11 svake ekipe PL
Valjao bi vama i Hamzic, izuzetno polivalentan igrac, koji moze trcati 90 min.Venom je napisao/la: ↑06 feb 2024, 20:59Dobar je Talha, jedan od boljih ove polusezone, vidi se da je pismen igrac i da dolazi iz dobre skole fudbala. Fizicki se doduse mora popraviti, nekako je trom i nakon 60 minuta je klapna.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 feb 2024, 20:44Balta je prosle sezone bio top 3 DM Premijer lige.Nije nesto brz ali sve ostalo odradi dobro.Pravi tenk na sredini terena.Ne bi mu se dao novi ugovor bezveze.Def nije realno da predje kod vas iz razloga sto bi izuzev Zrinjskog igrao prvi 11 svake ekipe PL
Sto se tice tih navedenih igraca mislim da bi nam Nurkovic najbolje legao, vapimo za kreativnom osmicom, rezultati su nam citave polusezone ispastali zato sto nismo imali takvog igraca.
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 06 feb 2024, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Mislim da su velike sanse da se zavrsi neka posudba iz Sarajeva. Ibricic je danas bio u Zenici.
Da li ima jos nekih potencijalnih igraca s kojima se pregovara? Mozda bi najlakse bilo dovesti nekoga ko poznaje aktuelnu situaciju u klubu, mozda neki bivsi igraci koji su iz Zenice?
-
- Kontakt:
Hvala momci na odgovorimaVenom je napisao/la: ↑06 feb 2024, 20:59Dobar je Talha, jedan od boljih ove polusezone, vidi se da je pismen igrac i da dolazi iz dobre skole fudbala. Fizicki se doduse mora popraviti, nekako je trom i nakon 60 minuta je klapna.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 feb 2024, 20:44Balta je prosle sezone bio top 3 DM Premijer lige.Nije nesto brz ali sve ostalo odradi dobro.Pravi tenk na sredini terena.Ne bi mu se dao novi ugovor bezveze.Def nije realno da predje kod vas iz razloga sto bi izuzev Zrinjskog igrao prvi 11 svake ekipe PL

Ne znam kako stojite po pozicijama i sta vam treba ali po meni bi vam Ljukovac odlicno legao.Svake pripreme kod nas super odigra ali u ligi ne dobija toliko prilika jer je konkurencija na krilima prevelika(Hasic,Penaranda,Ziljkic,Andjusic,Kyeremeh...)
Mislim da bi bas pravio razliku u vasoj ligi
Nurkovic je nekako mekan i mal,ne znam kako bi se snasao u toj ligi gdje vecinom krkanluk igra ali isto skolovan igrac.
Hamzic je sa 17 godina bio standardan i kapiten Tekstilca iz Dervente.Odma ga nasi uzeli.
Vidjet cemo sta ce bit.Kazu Senijad bio u Zenici,vjerujem da nije bezveze
Vama sretno svakako!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 06 feb 2024, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Subotu i nedelju su Damjanovic i Nurkovic i jos neki lik sjedili u centru na kafi..vjerujem da nam Nurkovic sta sredjuje iz Sa
Čelik do groba!!!
-
- Kontakt:
Meni je samo nejasno kako mi pustamo igrace, a nismo doveli eventualne zamjene. Recimo da si ostavio Smajica i Salkanovica sada bi mozda trebao angazovat jos jednog veznjaka i to je to. Nasi su pustili neke igrace, a znaju da je tesko sta kvalitetno dovest u zimskom prelaznom roku. Iskreno se nadam da ce svi biti zdravi i da ce Salcinovic pomoci na proljece svojim iskustvom da zavrsimo sezonu makar medju 6 ekipa.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.