Može u Montpellier ili Angers ili PAOKSuvorov je napisao/la: ↑06 feb 2024, 17:03Dzaba titula ako ga ne mozete prodati u Rakov.GradKamena2 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 11:58Koga boli **** koliko ko ima godina,djete kluba sa ogromnim iskustvom,idemo na titulu !
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Sa sudijama ste jaci to je definitivno,bez sudija ekipe iz vrha su tu negdje u par deka osim Zrinjskog koji se izdvojio. Valjda nas ne banuje UEFA zbog politicara u vasem klubu i to covjeka koji je zvanicno na poziciji ministra.AvantiBL je napisao/la: ↑06 feb 2024, 16:32Mislim da se ciljano išlo da se rastereti budžet sa igračima sa klupe. Igrači koji su otišli, imaju dostojne zamjene, tipa Mihajlović otišao tu su Jurilj i mladi Vuković kojeg smo vratili sa pozajmice, i koji je zabilježio fine ocjene na pripremama, dalje Kortez, tu su Kulašin i Hrelja i tako dalje. Suština priče je da nismo na nekom prevelikom igračkom gubitku. Međutim, iako je ekipa solidna, mislim da nismo ni blizu ni Sarajevu ni Zrinjskom. Jedino što nikako ne mogu prelaziti je što nije napadač doveden, što moram ponovo gledati bravure Jove Lukića, slaviću dan kada ode iz kluba. I da, baš sam očekivao nekog stranca kapitalca, jer u sezonu ulazimo bez ijednog.RajvoSA03 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 16:18Posto te smatram za jednog od objektivnijih koji pisu ovdje, sta je po tebi razlog ovako loseg prelaznog roka Borca ako nisu finansije?AvantiBL je napisao/la: ↑06 feb 2024, 16:09Kakav prelazni rok Zrinjskog![]()
Zaista ne polažem nikakve nade u titulu, jer duplo bolju ekipu imaju od nas. Samo se nadam da će zeleni teren riješiti titulu, a na VIP loža. Cijenim da će poredak biti Zrinjski, Sarajevo, Borac.
I pustite tu priču da su nas igrači napustili zbog finansija, to je baš šupljak, otišli su igrači koji su bili u drugom ili trećem planu (osim Mijatovića).
Ok. Hvala na ispravci, moja greška. Mislio sam na zelj-Sar, a kako sam ovondrugo napisao da me jjebes neznam.nekoIzMostara je napisao/la: ↑06 feb 2024, 17:02Kakav sad Sarajevo Zrinjski????? oni su igrali vec 2 puta ove sezone, nesto si pomijesao
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
sta imaTMmanija2012 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 12:20Dobar posao Zrinjskog , isusan stoper i za nasu ligu betonBojim se da ce snsdova prcija na kraju zijaniti titulu od Zrinjskog , 7 bodova je nista.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ovo je donedavno bilo nezamislivo. Dok su Bh Telekom i Begic vladali, 2 prenosa po kolu su bila pojam.FKSzuti je napisao/la: ↑06 feb 2024, 10:0819. kolo
petak
18h Slg-Vel
subota
13h Igm-Gošk i Pos-Zvi
16h Želj-Zri
nedjelja
13h Sar-Šir
17.30h Bor-Tuz
20. kolo
pet
18h Gošk-Slg
sub
13h Zvi-Sar
16h Vel-Bor
ned
13h Tuz-Pos
15h Zri-Igm
17.30h Šir-Želj
Sve utakmice uživo na Areni
postoji šansa da se neki termin i promijeni
Svih 8 utakmica 1/8 finala kupa u prenosu, isto nevidjeno do sad.
Istina nego šta. Hoteli puni tokom cijele godine. Neki mogu sabrati 3-4 godine da bar pokušaju stići Ilidžu po broju noćenja.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 feb 2024, 16:58Nego, jel istina da je samo opcina Ilidza prosle godine imala 6x vise nocenja od npr. Mostar, da ne spominjem druge gradoveNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 feb 2024, 16:17GOLEM SI KANTONU SARAJEVO @Svrakino
Sami smo jaci od cijele RS, a Boga mi i vecine federacije. Sarajevo radi, Mostar se gradi... ali nebitno, mi bi trebali dobijati milione od vlade FBiH svake godine.![]()
![]()
A najbolji su oni koji plate noćenje u Sarajevu/Ilidži pa skoknu na jedan dan u Mostar. To im bude dovoljno da vide sve što isti nudi.

Da, vidjet ćemo na šta će ovo ličiti jer sada ima više produkcijskih kuća pa valjda sve budu na nivou AVCa i Facea.
Bilo je i ranije prijenosa svih tekmi (MojaTV tri, Arena dvije i BHT jednu) ali tad je kvalitet bio upitan jer je većinu radio BHT.
-
- Kontakt:
U direktnim razgovoru sa Vinkom , saznao sam par stvari koje mi popravljaju raspoloženja i mišljenje o nastavku sezone. Sam Vinko se izjasnio na koga ne racuna i tih igrača su se rijesili (osim fedora koji se posvađao sa pomoćnikom i crnogorca zbog kasnjenja) i samim tim olakšali finansijski dio. Kaže da su pojedinci na pripremnom dijelu pokazali i više od očekivanog i da je on prezadovoljan. Sada kako će biti u nastavku sezone, to ćemo da vidimo. Moje mišljenje da se ovakav Borac bez klasičnog napadača ne može porediti sa Zrinjskim i titulu opet vidim u Mostaru, nadam se da grijesim ali mislim da stižu Borca u prvih 5-6 kola. Opet znajuci situaciju od početka zajedničkog takmičenja, najmanje se pitaju oni na terenu.
-
- Kontakt:
U Mostaru se 90% nocenja ne prijavljuje a tih 10 su hoteli koji moraju. Skontali zasto puniti dzepove lopovima na vlasti ove nakaradne drzave dok vas uzimaju za brave kako je haram krasttabba77 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 18:52Istina nego šta. Hoteli puni tokom cijele godine. Neki mogu sabrati 3-4 godine da bar pokušaju stići Ilidžu po broju noćenja.
A najbolji su oni koji plate noćenje u Sarajevu/Ilidži pa skoknu na jedan dan u Mostar. To im bude dovoljno da vide sve što isti nudi.![]()

Inace siroka vam je turisticka ponuda i sigurno je zanimljivo strancima vozanje u kociji na Ilidzi i hranjenje golubova kukuruzom na sebilju

Koga zanima Stari Most staklena setnica Blagaj Pocitelj i svetiste u Medjugorju

Ova 4 preostala kola drugog dijela sezone če uveliko odrediti nastavak, ako ostanu ovolike razlike teško da tu bude nekih značajnih promjena.Maradona10 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 19:08U direktnim razgovoru sa Vinkom , saznao sam par stvari koje mi popravljaju raspoloženja i mišljenje o nastavku sezone. Sam Vinko se izjasnio na koga ne racuna i tih igrača su se rijesili (osim fedora koji se posvađao sa pomoćnikom i crnogorca zbog kasnjenja) i samim tim olakšali finansijski dio. Kaže da su pojedinci na pripremnom dijelu pokazali i više od očekivanog i da je on prezadovoljan. Sada kako će biti u nastavku sezone, to ćemo da vidimo. Moje mišljenje da se ovakav Borac bez klasičnog napadača ne može porediti sa Zrinjskim i titulu opet vidim u Mostaru, nadam se da grijesim ali mislim da stižu Borca u prvih 5-6 kola. Opet znajuci situaciju od početka zajedničkog takmičenja, najmanje se pitaju oni na terenu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- Shategabri
- Kontakt:
Malo je reći da si neinformisan. Jesi kad bio u Sa?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 feb 2024, 19:18U Mostaru se 90% nocenja ne prijavljuje a tih 10 su hoteli koji moraju. Skontali zasto puniti dzepove lopovima na vlasti ove nakaradne drzave dok vas uzimaju za brave kako je haram krasttabba77 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 18:52Istina nego šta. Hoteli puni tokom cijele godine. Neki mogu sabrati 3-4 godine da bar pokušaju stići Ilidžu po broju noćenja.
A najbolji su oni koji plate noćenje u Sarajevu/Ilidži pa skoknu na jedan dan u Mostar. To im bude dovoljno da vide sve što isti nudi.![]()
![]()
Inace siroka vam je turisticka ponuda i sigurno je zanimljivo strancima vozanje u kociji na Ilidzi i hranjenje golubova kukuruzom na sebilju![]()
Koga zanima Stari Most staklena setnica Blagaj Pocitelj i svetiste u Medjugorju![]()
Zvučiš mi pomalo kao onaj Ante iz zapadnog Mostara

Koševo Zapad
Nije ni to korektno od Mostara s obzirom da od drzave najvise dobiju Zrinjski i Velez
Cak vise nego svi ostali zajedno
U drugim sverema zivota da ne govorim koliko se izdvaja za Mostar
Ne kazem da ne treba da vam daju ali cinjenica je Hercegovci najvise izbjegavaju placanje poreza
Mostar tu prednjaci
Evo naprimjer Bihac ima duplo manje stanovnika i
registrovanih firmi ali vise poreza plate
A sta to drzava daje Bihacu vise od Mostara
Cak vise nego svi ostali zajedno
U drugim sverema zivota da ne govorim koliko se izdvaja za Mostar
Ne kazem da ne treba da vam daju ali cinjenica je Hercegovci najvise izbjegavaju placanje poreza
Mostar tu prednjaci
Evo naprimjer Bihac ima duplo manje stanovnika i
registrovanih firmi ali vise poreza plate
A sta to drzava daje Bihacu vise od Mostara
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
E svaka čast čime se ti ponosiš. A kad treba klub uzeti pare od tih istih tad nisu lopovi? Nije li to malo licemjerno?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 feb 2024, 19:18U Mostaru se 90% nocenja ne prijavljuje a tih 10 su hoteli koji moraju. Skontali zasto puniti dzepove lopovima na vlasti ove nakaradne drzave dok vas uzimaju za brave kako je haram krasttabba77 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 18:52Istina nego šta. Hoteli puni tokom cijele godine. Neki mogu sabrati 3-4 godine da bar pokušaju stići Ilidžu po broju noćenja.
![]()
Inace siroka vam je turisticka ponuda i sigurno je zanimljivo strancima vozanje u kociji na Ilidzi i hranjenje golubova kukuruzom na sebilju![]()
Koga zanima Stari Most staklena setnica Blagaj Pocitelj i svetiste u Medjugorju![]()
Bujrum jedan vikend, nekad u julu/augustu pa ćeš vidjeti.

-
- Kontakt:
Ma sta cu se ponositi pretpostavljam da je to razlog. Ujeo vas istom mjerom kao ti maloprije

Kad smo kod Mostara
Toni Šunjić ponovo u Zrinjskom
Zrinjski strasan samo tako
Nikad bolju ekipu nisu imali
Velez takodjer strasan definitivno dva najjaca BH kluba u 2024 godini
Sarajevo i Borac bara bara
Toni Šunjić ponovo u Zrinjskom
Zrinjski strasan samo tako
Nikad bolju ekipu nisu imali
Velez takodjer strasan definitivno dva najjaca BH kluba u 2024 godini
Sarajevo i Borac bara bara
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma Buca Potok ima vise nocenja, a ne opstina Ilidza.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 feb 2024, 16:58Nego, jel istina da je samo opcina Ilidza prosle godine imala 6x vise nocenja od npr. Mostar, da ne spominjem druge gradoveNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 feb 2024, 16:17GOLEM SI KANTONU SARAJEVO @Svrakino
Sami smo jaci od cijele RS, a Boga mi i vecine federacije. Sarajevo radi, Mostar se gradi... ali nebitno, mi bi trebali dobijati milione od vlade FBiH svake godine.![]()
![]()
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Upravo zbog ljudi kao sto je on mi tapkamo u mjestu kao drzavatabba77 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 19:36E svaka čast čime se ti ponosiš. A kad treba klub uzeti pare od tih istih tad nisu lopovi? Nije li to malo licemjerno?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 feb 2024, 19:18U Mostaru se 90% nocenja ne prijavljuje a tih 10 su hoteli koji moraju. Skontali zasto puniti dzepove lopovima na vlasti ove nakaradne drzave dok vas uzimaju za brave kako je haram krasttabba77 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 18:52Istina nego šta. Hoteli puni tokom cijele godine. Neki mogu sabrati 3-4 godine da bar pokušaju stići Ilidžu po broju noćenja.
![]()
Bujrum jedan vikend, nekad u julu/augustu pa ćeš vidjeti.![]()

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Znaci skoro sve opcine u Sarajevu imaju vise nocenja od svih drugih vecih gradova. Drzava Sarajevo, golemotabba77 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 18:52Istina nego šta. Hoteli puni tokom cijele godine. Neki mogu sabrati 3-4 godine da bar pokušaju stići Ilidžu po broju noćenja.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 feb 2024, 16:58Nego, jel istina da je samo opcina Ilidza prosle godine imala 6x vise nocenja od npr. Mostar, da ne spominjem druge gradoveNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 feb 2024, 16:17GOLEM SI KANTONU SARAJEVO @Svrakino
![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 24 gosta.