FK Željezničar
Re: FK Željezničar
Da dodju Messi i Ronaldo ne bi ni bajramski turnir osvojili
Dzabe vojska ako nemas lidera
Nadjite im ijedan uspjesan klub koji ima naš sistem funkcionisanja
Nema ga
I Hajduk je bio isto ko Zeljeznicar
Dok nisu skontali da ima neko ko je puno pametniji i sposobniji
Gdje su sad omladinci im igraju finale lige prvaka
Bore se za sve trofeje ko nekad sto su se borili
Dzabe vojska ako nemas lidera
Nadjite im ijedan uspjesan klub koji ima naš sistem funkcionisanja
Nema ga
I Hajduk je bio isto ko Zeljeznicar
Dok nisu skontali da ima neko ko je puno pametniji i sposobniji
Gdje su sad omladinci im igraju finale lige prvaka
Bore se za sve trofeje ko nekad sto su se borili
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Haha pa ko ce dobrovoljno predati milionske nekretnine nekome, ja ga jos nisam upoznao, Zeljo je odavno lizalo baceno narodnim masama da se zabave, pravi fajt se vodi oko necega drugog
-
- Kontakt:
Prije pola godine nisu imali neki plan za investitora. A iskreno kad pogledam profile ljudi koji su zaduzeni za upravljanje kluba, nisam siguran da je iko od njih u zivotu pravio bilo kakav investicijski plan ili analizirao takve. A to bi trebao da bude neki pocetak. Fundamentalno je pogresno da se prica o nekim potencijalnim investitorima, kao neko cekanje da ce se neko javiti i onda se ide u pregovore, a fakticki sa nase strane se nema nista spremno.Dejan1921 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 18:45Isto mislimo. Sve mi ovo liči na kupovinu vremena. Kako god čekamo godinama možemo i sada, a na neuspjehe smo navikli ništa nas ne može iznenaditi.Hansestadt je napisao/la: ↑06 feb 2024, 18:41Meni je tesko zamisliti da ce se nesto desiti. U bilo kojem poslu ako trazis investitora, onda bi trebalo da se ima plan za investitora spreman, i onda sam kontakiras i lijevo i desno potencijalne investitore, i onda ce se tek neko javiti za ozbiljniji razgovor. Uredu, fudbalski klub sam od sebe ima neki publicitet, ali meni je logika da inicijativa dolazi od onoga kome je potrebna investicija, a ne od investitora.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Znaju mnogi da bi letili, zbog toga je ulazak ljudi sa parama i miniran.
BiH je savrsena za milionera, a kamoli za milijardera
Mi da funkicionisemo normalno veliki igraci bi se otimali da za tri , cetiri miliona njihov klub igra grupnu fazu
To je smijesna cifra sto je nemoguce zamisliti u 90% europskih drzava gdje ne mogu opstati u ligi klubovi koji potrose i 40,50 miliona eura
Cijela drzava je potencijali ali mi smo generalno pohlepni postali
Zato nodi ode za 7 dana negdje gdje ce ako nista cijeniti znanje moje zene koja je redovno godinama isla na fakuktet i bez stele ne moze nista naci osim da radi za kasom u Bingu
Mi da funkicionisemo normalno veliki igraci bi se otimali da za tri , cetiri miliona njihov klub igra grupnu fazu
To je smijesna cifra sto je nemoguce zamisliti u 90% europskih drzava gdje ne mogu opstati u ligi klubovi koji potrose i 40,50 miliona eura
Zato nodi ode za 7 dana negdje gdje ce ako nista cijeniti znanje moje zene koja je redovno godinama isla na fakuktet i bez stele ne moze nista naci osim da radi za kasom u Bingu
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Jedina prednost BiH jeste sto generalno ako se analizira slicne drzave, lige, da ne treba velika ulaganja da biljezis neke rezultate.
-
- Kontakt:
Pa ne treba u poredjenju sa Zvijezdom 09
-
- Kontakt:
Zrinjski je najbolji primjer. Ljudi ulagali pare i doveli ljude s parama. Price politički projekat je za malu djecu. I kod nas su politički uhljebi u klubu al ne donosu marku. Kod njih hdz gura a kod nas sda pljačka samo. Pri tome ispadas iz lige a navijači šute dobro je čekaju da ispadnemo šta drugo.NoDi80 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 19:04BiH je savrsena za milionera, a kamoli za milijardera
-
- Kontakt:
Ma suplja prica sve, ne vidim nijedan **** razlog zasto neko ko hkce da udje u klub nudi pare i ima plan ne bi javno izasao i rekao taj i taj me sabozira ti i ti ne daju da se udje u klub tu i tu je problem, pa da vidimo onda odgovor tih ljudi iz kluba, i kas bi navijaci imali u koga da upere prstom malo bi drugacije bilo, ovako se sve svelo na neka nagadjanja neko ne da ,neko sabotira , sve neko ko da se ne zna ko je ko u klubu.
Zato sto nisu nista izgubili i nece da ih boli glavaBojudaosinebu je napisao/la: ↑06 feb 2024, 19:53Ma suplja prica sve, ne vidim nijedan **** razlog zasto neko ko hkce da udje u klub nudi pare i ima plan ne bi javno izasao i rekao taj i taj me sabozira ti i ti ne daju da se udje u klub tu i tu je problem, pa da vidimo onda odgovor tih ljudi iz kluba, i kas bi navijaci imali u koga da upere prstom malo bi drugacije bilo, ovako se sve svelo na neka nagadjanja neko ne da ,neko sabotira , sve neko ko da se ne zna ko je ko u klubu.
Ko ima pare taj ne gleda u retrovizor
Ne daju mi ok ima drugi klubova
Treba vratiti sve dugove doci na 0 i sve Dzeki prepisati
Taman u penziji kad bude
Pa nek radi i nek on stavlja sve ko ce sta raditi uglavnom on mora biti broj 1 opcija
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- mamonelafo
- Kontakt:
Ovo što se neko nadao za Skupštinu, nema ništa. UPRAVA NAPOLJE!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
-
- Kontakt:
Ma niko ne tjera upravu. Vidis da to niko ne spominje
- mamonelafo
- Kontakt:
Nažalost. Sutra nam je Dan D.Burgijanje88 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 20:09Ma niko ne tjera upravu. Vidis da to niko ne spominje
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
E moj Željo....
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ova uprava ima odrijesene ruke i moze radite sta zeli. Vidjecemo protiv Zrinjskog stav Juga i navijaca 

-
- Kontakt:
Ma kakav jug. Da su prošla vremena već bi letili svi iz kluba odavno pod cijenu da nemamo nikoga.TMmanija2012 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 20:51Ova uprava ima odrijesene ruke i moze radite sta zeli. Vidjecemo protiv Zrinjskog stav Juga i navijaca![]()
-
- Kontakt:
Cestitam Nodi kralju, sretno ti bilo. Koliko si vec u braku?NoDi80 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 19:04BiH je savrsena za milionera, a kamoli za milijardera
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- dubioza144
- Kontakt:
Nodi je zapravo Dangubic, zeni se ne svidja život bas ovdje
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Ovog debila hulahopku su Manijaci negdje dobro izdegenecili, zato i kenja ovoliko protiv. Ocito su mu izbili i ono malo zdravih mozdanih celija iz glave.
Kontam jel perodeformero isti lik, il je to jos jedan debil u nizu. Insekt mi kaze da je to jos jedan u nizu nickova navedenog bolesnika.
Kontam jel perodeformero isti lik, il je to jos jedan debil u nizu. Insekt mi kaze da je to jos jedan u nizu nickova navedenog bolesnika.
- MocMahale444
Kao da si prvi put na forumu pa nisi upoznat sa ratnicima Sinana Rašida, taman ih roknes (ban) oni se opet pojave ko Hašašini.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 feb 2024, 21:28Ovog debila hulahopku su Manijaci negdje dobro izdegenecili, zato i kenja ovoliko. Ocito su mu izbili i ono malo zdravih mozdanih celija iz glave.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️