Kome se muda smanje,onima koji koriste nozeve od kad postoje kad vec filozofiras.killafrommanilla je napisao/la: ↑06 feb 2024, 22:15U Sarajevu nista novo, muda se smanje pa se mora noz ponijet 'arane. Sramota
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Manijaci se popravljaju.
Prije su na ferke dolazili sa pistoljima. Sada su izvukli samo nozeve.
Mentalitet The manijaKs.
Prije su na ferke dolazili sa pistoljima. Sada su izvukli samo nozeve.
Mentalitet The manijaKs.
- FKS -
Nigdje vise napaljene djecurlije koji furaju huliganstvo i neki klošarluk nego u Sarajevu. Ne znaju o svom klubu ništa, ali daj vamo da se pobijemo i usput zbodemo nekoga jer mi smo "navijaci".
-
- Kontakt:
- grbavicka1921
- Kontakt:
Maloljetnička frustracija proporcionalna veličini noža.
Tuga jbg.
Tuga jbg.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Hoce li biti doček ispred Grbavice našim herojima?!
E malaca što su se nafurali lafo neki bad boysi pa se tuče ugovaraju. Sve bi ja ovo poslao tamo sa Bosmanom onu transferzalu da rade
E malaca što su se nafurali lafo neki bad boysi pa se tuče ugovaraju. Sve bi ja ovo poslao tamo sa Bosmanom onu transferzalu da rade
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nitko, mozes pisati sta hoces. Svako dva mjeseca se pojavi netko i obrise zadnje tri stranice i podijeli dva tri random bana.
A sto se tice humora, kroz ovaj forum je proslo sve i svasta ali stojko je zakuco. Ovako glupe fore i ovaj forum jedva nekako trpi
-
- Kontakt:
Sad ce tetrijeb sa friskim pp informacijama samo da pokupi jaja iz kokosinjca 

@ĸontrasvih 

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
U Mostaru i ako vlada mozda cak i veci rivalitet i "mrznja", nikada se do sada nije desilo da je neko zboden nozem u navijackom obracunu, toliko.
-
- Kontakt:
Prodajem ege za ostrenje
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Buca Potok > MostarNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 feb 2024, 19:47Ma Buca Potok ima vise nocenja, a ne opstina Ilidza.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 feb 2024, 16:58Nego, jel istina da je samo opcina Ilidza prosle godine imala 6x vise nocenja od npr. Mostar, da ne spominjem druge gradoveNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 feb 2024, 16:17GOLEM SI KANTONU SARAJEVO @Svrakino
Sami smo jaci od cijele RS, a Boga mi i vecine federacije. Sarajevo radi, Mostar se gradi... ali nebitno, mi bi trebali dobijati milione od vlade FBiH svake godine.![]()
![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Procitaj malo ne govori u mnozini,odma cim sam vidio naslov znao sam sta se desilo i ko je koristio noz,na dogovoreno dodjes sa nozevima jer znas da si donji kao i uvijek. Bilo je kod vas svega samo sto ti veze nemas,znaju momci koji su vam na tribini ti sigurno ne.Veeemooo je napisao/la: ↑06 feb 2024, 22:29U Mostaru i ako vlada mozda cak i veci rivalitet i "mrznja", nikada se do sada nije desilo da je neko zboden nozem u navijackom obracunu, toliko.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 06 feb 2024, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kako nalozismo jajara evo ga odma se javi

- KONTRASVIH
- Kontakt:
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 feb 2024, 19:50Upravo zbog ljudi kao sto je on mi tapkamo u mjestu kao drzavatabba77 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 19:36E svaka čast čime se ti ponosiš. A kad treba klub uzeti pare od tih istih tad nisu lopovi? Nije li to malo licemjerno?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 feb 2024, 19:18
U Mostaru se 90% nocenja ne prijavljuje a tih 10 su hoteli koji moraju. Skontali zasto puniti dzepove lopovima na vlasti ove nakaradne drzave dok vas uzimaju za brave kako je haram krast![]()
Inace siroka vam je turisticka ponuda i sigurno je zanimljivo strancima vozanje u kociji na Ilidzi i hranjenje golubova kukuruzom na sebilju![]()
Koga zanima Stari Most staklena setnica Blagaj Pocitelj i svetiste u Medjugorju![]()
Bujrum jedan vikend, nekad u julu/augustu pa ćeš vidjeti.![]()
![]()

Vezano za ovu tuču, fakat ne razumijem kakav mentalni sklop moraš imati da koristiš nož.
Zadnja izmjena: tabba77, dana/u 06 feb 2024, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, ASD, CAZIN, Doktorinho, feniksptica, ristagrad, xinxee i 67 gostiju.