Premijer liga BiH - aktuelno
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sad ce tetrijeb sa friskim pp informacijama samo da pokupi jaja iz kokosinjca 
@ĸontrasvih 
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
U Mostaru i ako vlada mozda cak i veci rivalitet i "mrznja", nikada se do sada nije desilo da je neko zboden nozem u navijackom obracunu, toliko.
-
NavojKontra5491
- Kontakt:
Prodajem ege za ostrenje
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Buca Potok > MostarNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 feb 2024, 19:47Ma Buca Potok ima vise nocenja, a ne opstina Ilidza.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 feb 2024, 16:58Nego, jel istina da je samo opcina Ilidza prosle godine imala 6x vise nocenja od npr. Mostar, da ne spominjem druge gradoveNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 feb 2024, 16:17GOLEM SI KANTONU SARAJEVO @Svrakino
Sami smo jaci od cijele RS, a Boga mi i vecine federacije. Sarajevo radi, Mostar se gradi... ali nebitno, mi bi trebali dobijati milione od vlade FBiH svake godine.![]()
![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Procitaj malo ne govori u mnozini,odma cim sam vidio naslov znao sam sta se desilo i ko je koristio noz,na dogovoreno dodjes sa nozevima jer znas da si donji kao i uvijek. Bilo je kod vas svega samo sto ti veze nemas,znaju momci koji su vam na tribini ti sigurno ne.Veeemooo je napisao/la: ↑06 feb 2024, 22:29U Mostaru i ako vlada mozda cak i veci rivalitet i "mrznja", nikada se do sada nije desilo da je neko zboden nozem u navijackom obracunu, toliko.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 06 feb 2024, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Kako nalozismo jajara evo ga odma se javi
- KONTRASVIH
- Kontakt:
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 feb 2024, 19:50Upravo zbog ljudi kao sto je on mi tapkamo u mjestu kao drzavatabba77 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 19:36E svaka čast čime se ti ponosiš. A kad treba klub uzeti pare od tih istih tad nisu lopovi? Nije li to malo licemjerno?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 feb 2024, 19:18
U Mostaru se 90% nocenja ne prijavljuje a tih 10 su hoteli koji moraju. Skontali zasto puniti dzepove lopovima na vlasti ove nakaradne drzave dok vas uzimaju za brave kako je haram krast![]()
Inace siroka vam je turisticka ponuda i sigurno je zanimljivo strancima vozanje u kociji na Ilidzi i hranjenje golubova kukuruzom na sebilju![]()
Koga zanima Stari Most staklena setnica Blagaj Pocitelj i svetiste u Medjugorju![]()
Bujrum jedan vikend, nekad u julu/augustu pa ćeš vidjeti.![]()
![]()

Vezano za ovu tuču, fakat ne razumijem kakav mentalni sklop moraš imati da koristiš nož.
Zadnja izmjena: tabba77, dana/u 06 feb 2024, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad poraz, samo lekcija.
Pa ko je god noz koristio dokazuje samo da je obicna debilcina i to nije nikakav navijac. Djecurlija koja samo misle da su neki navijaci, zapravo samo obicni balavci.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 22:31Procitaj malo ne govori u mnozini,odma cim sam vidio naslov znao sam sta se desilo i ko je koristio noz,na dogovoreno dodjes sa nozevima jer znas da si donji kao i uvijek.
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Gledaj ti degenerika

Par dana prije proslog derbija vas nozem napao naseg. Neka se i to zna jer uredno se sve to presuti i glumite neki online kodeks .

sve je ovo moje, this is droga rotterdammmmmmm
Investitor
Moji projekti :
- BH Ultras Alijansa
- Tema navijacki izvjestaji
Moji projekti :
- BH Ultras Alijansa
- Tema navijacki izvjestaji
- Bazinga12345
- Kontakt:
Neko je napisao da su ovo maloljetnici, tako da je sigurno Merak učestvovao.
Samo da ne bude težih posljedica.
Samo da ne bude težih posljedica.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Debili od djece do ovih forumasa koji nekakav sud donose..
-
19vendetta87
- Kontakt:
@nofearhz obrazlozi sta se ovo desilo, zar niste vi u alijansi izgladili ove odnose grupa i relaksirali situaciju?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Koriste oni koji uvijek koriste,koji nemaju grama kodeksa,koji unistavaju grafite,koji na sred terena Grbavice bodu nozevima,oni koji nisu navijacka grupa.Veeemooo je napisao/la: ↑06 feb 2024, 22:34Pa ko je god noz koristio dokazuje samo da je obicna debilcina i to nije nikakav navijac. Djecurlija koja samo misle da su neki navijaci, zapravo samo obicni balavci.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 22:31Procitaj malo ne govori u mnozini,odma cim sam vidio naslov znao sam sta se desilo i ko je koristio noz,na dogovoreno dodjes sa nozevima jer znas da si donji kao i uvijek.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Kakav mentalni sklop moras biti da uopste ulazis u tucnjave zbog nekakve furke..
Trenutno korisnika/ca: supervizor, trunks1946, Venom i 23 gosta.