mamu je6o kakav imbecil

Jel te stid za nosanje nozeva, pa ces skretat sa teme i lagat o drugim desavanjima.
Semper je troll sa najduzim stažom na forumu, cak 12 godina trolla po nasoj temi.
Nadam se da biti sve uredu a da se ovom sudi za pokušaj ubistva.OsmaDolazi je napisao/la: ↑06 feb 2024, 22:52Molio bih te da se smiris. Momku kojeg je D***n izb'o se bore za zivot. Bruka, na dogovor za fajt sa pruzenim rukama opet se nose nozevi. Samo da prezivi.
Molim te ne piši sranja sada, nije vrijeme.
izofiro se kad je postavio ss sa bordo temom
Od 1 do campobello, koliko si istraumiran ali iskreno?
Toliko da jos nisam poceo nositi noz.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 feb 2024, 23:02
Od 1 do campobello, koliko si istraumiran ali iskreno?
Kakve crne traume sine nit smo mi vama prišli nit vi nama. Znam da se zulic pickic vama drkadžijama na njeg mora opravdat za bježaniju po Kamberoviću al nek bajke ostavi ovoj djeci što bodu.
U Bosni se uvijek cakijalo
Jel to ono kad je midžo pobjegao u šumu?PonosniSmogovci je napisao/la: ↑06 feb 2024, 23:10Kakve crne traume sine nit smo mi vama prišli nit vi nama. Znam da se zulic pickic vama drkadžijama na njeg mora opravdat za bježaniju po Kamberoviću al nek bajke ostavi ovoj djeci što bodu.
PonosniSmogovci je napisao/la: ↑06 feb 2024, 23:10Kakve crne traume sine nit smo mi vama prišli nit vi nama. Znam da se zulic pickic vama drkadžijama na njeg mora opravdat za bježaniju po Kamberoviću al nek bajke ostavi ovoj djeci što bodu.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, ErosViverosViv, held9, Turo i 19 gostiju.