NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 07 feb 2024, 08:41

dinodino2019 je napisao/la:
07 feb 2024, 08:01
Meni je samo nejasno kako mi pustamo igrace, a nismo doveli eventualne zamjene. Recimo da si ostavio Smajica i Salkanovica sada bi mozda trebao angazovat jos jednog veznjaka i to je to. Nasi su pustili neke igrace, a znaju da je tesko sta kvalitetno dovest u zimskom prelaznom roku. Iskreno se nadam da ce svi biti zdravi i da ce Salcinovic pomoci na proljece svojim iskustvom da zavrsimo sezonu makar medju 6 ekipa.
Smajić nije imao mjesta na stoperu zbog visine, na zadnjem veznom smo popunjeni sa Vardom, Begićem, Mehićem i Bašićem.

Za Salkanovića se slažem, trebao je dobiti priliku da ostane, ima neki kvalitet, ali eto vidjet ćemo hoće li u Gradini šta napraviti.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 feb 2024, 10:30

Ahmetspahic ce dobiti njegove minute i tesko da moze biti gori. Salcinovic kad cuvamo rezultat. Salkanovic je bio onu jednu dobar na krilu, ali je ostalo sve bilo puno ispod.

Nama nije problem sirina ekipe, vec kvalitet, ali necemo se lagati i reci da su ovi sto su otisli bili neki kvalitet.

Ja jos uvijek nisam otpisao Alija i njemu samo treba u glavi da poslozi neke stvari. On i Talha mogu biti super opcije za tim, u odnosu na ono sto zelimo. Ako zelimo prirodnijeg plejmejkera, onda Talha, ako zelis vise prijetnje na gol onda Ali.
Celik!3,2,2.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 07 feb 2024, 16:31

07 feb 2024, 08:01
Meni je samo nejasno kako mi pustamo igrace, a nismo doveli eventualne zamjene. Recimo da si ostavio Smajica i Salkanovica sada bi mozda trebao angazovat jos jednog veznjaka i to je to. Nasi su pustili neke igrace, a znaju da je tesko sta kvalitetno dovest u zimskom prelaznom roku. Iskreno se nadam da ce svi biti zdravi i da ce Salcinovic pomoci na proljece svojim iskustvom da zavrsimo sezonu makar medju 6 ekipa.
Marka, euro, dolar, dinar, kruna, siling, forinta, dirhem, gulden, pezos, franak, lira, jen, kuna... NEMA SE.. GDJE TI ZIVIS?

likCe1945
Kontakt:

Post Postao/la likCe1945 » 07 feb 2024, 16:35

Jel nas ovo i vrsajevic napustio? :zzz:

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 07 feb 2024, 16:36

likCe1945 je napisao/la:
07 feb 2024, 16:35
Ne, otišao je posredovati u transferu u Turskoj pa se vraća nazad.

Samo čuo sam da je spremniji sad Damjanović od njega :urnebes:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

likCe1945
Kontakt:

Post Postao/la likCe1945 » 07 feb 2024, 16:40

Ima li kakvih naznaka da ce neko doci ..

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 07 feb 2024, 17:00

laudrop je napisao/la:
07 feb 2024, 16:36
likCe1945 je napisao/la:

Vidiš dade mi jednu dobru ideju mogli smo trenera registrovati da i igra za nas kad vec nema novih igrača nek on i trenira i igra 🤔🤔🤣🤣🤣

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 07 feb 2024, 17:03

almir2018 je napisao/la:
07 feb 2024, 17:00
laudrop je napisao/la:
likCe1945 je napisao/la:

Vidiš dade mi jednu dobru ideju mogli smo trenera registrovati da i igra za nas kad vec nema novih igrača nek on i trenira i igra 🤔🤔🤣🤣🤣
Spreman je Dario sigurno za pola sata igre :D
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Nera1982
Kontakt:

Post Postao/la Nera1982 » 07 feb 2024, 17:10

laudrop je napisao/la:
07 feb 2024, 17:03
almir2018 je napisao/la:
07 feb 2024, 17:00
laudrop je napisao/la:

Spreman je Dario sigurno za pola sata igre :D
tu je on godinama sa Aladinom a mozda i formom fit je Dario :D

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 07 feb 2024, 17:21

laudrop je napisao/la:
likCe1945 je napisao/la:

Cisto sumnjam pricao sam sa njim nedavno u elit teretani par puta se sretnemo na trrningu ,momak trenira trci traka ovo ono jos i prije priprema i sam kaze da sad moze odigrat tekmu 90 min na vrhunskom nivou

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 07 feb 2024, 17:54

Najmanji je problem Vršajević on će svoju dionicu na desnom bočnom odraditi bolje nego što bi otpisani Sivac. S druge strane mene malo brine ovo što Avdija radi transfere po našoj ligi, dovode se igrači u TOŠK i druge klubove, koji su možda mogli doći u Čelik. Mislim da Uprava već polako treba Vršajevića ubacivati u taj sportski segment i da polako preuzima ulogu tog sportskog direktora, ali da odigra još ovu, eventualno narednu sezonu, naravno ako se bude dobro osjećao i igrao.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 07 feb 2024, 21:11

07 feb 2024, 17:54
Najmanji je problem Vršajević on će svoju dionicu na desnom bočnom odraditi bolje nego što bi otpisani Sivac. S druge strane mene malo brine ovo što Avdija radi transfere po našoj ligi, dovode se igrači u TOŠK i druge klubove, koji su možda mogli doći u Čelik. Mislim da Uprava već polako treba Vršajevića ubacivati u taj sportski segment i da polako preuzima ulogu tog sportskog direktora, ali da odigra još ovu, eventualno narednu sezonu, naravno ako se bude dobro osjećao i igrao.
Ne moze on biti sportski direktor dok se bavi zastupanjem igraca.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 feb 2024, 22:34

Da je doveo svoje u Celik, bila bi prica kako ima dogovor sa Damjanovicem ili upravom.
Celik!3,2,2.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 08 feb 2024, 08:27

flash84 je napisao/la:
07 feb 2024, 21:11
07 feb 2024, 17:54
Ne moze on biti sportski direktor dok se bavi zastupanjem igraca.
Najlakse je zaledit pogiciju zastupanja igraca ili da to radi neko drugi za tebe. Kazem da Avdiju moramo i mozemo iskoristiti za mnogo toga dobroga za klub

Ze072
Kontakt:

Post Postao/la Ze072 » 09 feb 2024, 10:14

slika
Moj te babo bodri, a i moje će dijete, simbol si grada od 45te!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 09 feb 2024, 16:10

Sutra protiv Viteza, kakav sastav očekujete?

Zadnju utakmicu protiv Zvijezde smo igrali ovako: Durmo, Sivac, Isaković, Vardo, Arnautović, Mehić, Begić, Tabaković, Šarić, Durmiš, Mašić.

Umjesto Sivca Vršajević ili Hodžić, a umjesto Šarića Karalić.

Realno imali smo bruku odlazaka, ali ovako kad pogledaš jedino smo ostali bez Sivca koji je bio pravi prvotimac. Šarić je dosta puta ulazio sa klupe i nije bio nosioc igre. Ako zdravlje posluži i ne bude kartona, mogli bi pristojan rezultat napraviti. U drugu ruku ako bude povreda, kartona i pehova kao na jesen, idemo lagano u donji dio tabele...
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 09 feb 2024, 17:51

Truhlo je napisao/la:
09 feb 2024, 16:10

Zadnju utakmicu protiv Zvijezde smo igrali ovako: Durmo, Sivac, Isaković, Vardo, Arnautović, Mehić, Begić, Tabaković, Šarić, Durmiš, Mašić.

Realno imali smo bruku odlazaka, ali ovako kad pogledaš jedino smo ostali bez Sivca koji je bio pravi prvotimac. Šarić je dosta puta ulazio sa klupe i nije bio nosioc igre. Ako zdravlje posluži i ne bude kartona, mogli bi pristojan rezultat napraviti. U drugu ruku ako bude povreda, kartona i pehova kao na jesen, idemo lagano u donji dio tabele...
Sutra smo bez Sivca, Salčinović ne smije igrati na plastici zbog ranijih povreda, a Vršajević još nije spreman za utakmice. Očekujem postavu: Durmo, Hodžić, Isaković, Vardo, Arnautović, Begić, Mehić, Tabaković, Karalić, Durmiš i Mašić. U drugom poluvremenu ulazak Bajramovića, Ibrakovića, Bašića, Međuseljca, Ahmetspahića i možda još jednog juniora.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 09 feb 2024, 18:01

09 feb 2024, 17:51
Truhlo je napisao/la:

Sutra smo bez Sivca, Salčinović ne smije igrati na plastici zbog ranijih povreda, a Vršajević još nije spreman za utakmice. Očekujem postavu: Durmo, Hodžić, Isaković, Vardo, Arnautović, Begić, Mehić, Tabaković, Karalić, Durmiš i Mašić. U drugom poluvremenu ulazak Bajramovića, Ibrakovića, Bašića, Međuseljca, Ahmetspahića i možda još jednog juniora.
To je to :thumbup:

Prvi tim je izgubio na kvalitetu samo na poziciji desnog beka, suspenzijom sivca. I to zavisi kakav Avdija bude, ako se dobro spremi ne bi trebali toliko osjetiti nedostatak Sivca.

Klupa nam je tanka, ali takva je bila skoro pola polusezone na jesen. Najviše nam fali jedno krilo dobro da popunimo roster. Valjda dovedemo bar jednog igrača.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 09 feb 2024, 18:05

Truhlo je napisao/la:
09 feb 2024, 18:01
09 feb 2024, 17:51
Truhlo je napisao/la:

To je to :thumbup:

Prvi tim je izgubio na kvalitetu samo na poziciji desnog beka, suspenzijom sivca. I to zavisi kakav Avdija bude, ako se dobro spremi ne bi trebali toliko osjetiti nedostatak Sivca.

Klupa nam je tanka, ali takva je bila skoro pola polusezone na jesen. Najviše nam fali jedno krilo dobro da popunimo roster. Valjda dovedemo bar jednog igrača.
Da nam je jos jedno krilo koje moze igrati i lijevo i desno nista vise nam ne bi trebalo, tesko je naci sada igraca kvalitetnog, a glupo je dovoditi kakvog polovanjaka. Iskreno se nadam da nece biti nekih povreda i da cemo na proljece biti spremni i mnogo bolji i odlucniji nego jesenas

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 09 feb 2024, 18:20

Nije se Šarića trebalo tek tako riješiti ali gotovo je sad ne treba kukati . Čak bi ovo moglo i ličiti na nešto. Imat ćeš u svakom momentu na terenu barem jednog juniora (Begić ili Hodžić) a ne rijetko i obojicu. Dodaj tu i Ahmetspahića pa i Ibrakovića u konačnici bi moglo biti od toga nešto. Samo nek igraju i nek se kale. Avdija ti i ne treba sutra. Ako će mali Hodžić griješiti na beku idealno je da sutra i u pripremama griješi da ima vremena popravit greške.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.