Cijela sportska Španija bruji o tome, a eto ti si realan.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- jasonstatham
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
80% ekipa ih ove sezone nadigralo momacki, naravno da ce se luzeri izvlaciti na sudije, krenuvši od pizde na klupi pa navijaca.
- jasonstatham
- Kontakt:
Barcelona ove sezone do sada odigrala 23 utakmice u la ligi. Ako su nadigrani u 80% tekmi, to je 18!! Interesuje me koje su to tekme i kako to da su onda treći, odakle joj 50 poena (Liverpool koji jede PL ima 51 poen u 22 tekme tamo)? Haman se sve i jednu provlačili. Pogledao sam sve utakmice Barcelone u la ligi ove godine i jedine dvije gdje su stvarno nadigrani je bila protiv Sociedada i Girone.
Vjerujem da si i ti odgledao sve, pa mi reci, da li je ono jahanje Tschuamenija na Araujom u 45+ bilo za penala? Dvostruki aršini protiv Getafea gdje se ne svira ruka uz tijelo Gaviju, a svira protiv Villareala? Ili možda si gledao real protiv Almerie i sve ono što se dešavalo tamo, tebi je ok? Budi realan, kad već tvrdiš da jesi.
Ako kmeči Simeone, Xavi, kmeči Michel, a to su direktni konkurentni za titulu, valjda to nešto govori. Kmeči cijela Španija osim ovih guzolizaca Marca, As, Chinguito, itd.
Barcelona ove sezone ne igra kao lani, slažemo se. Ne raspolaže finansijskim sredstvima kako smo navikli. Kuburi sa povredama, pokazalo se, ključnih igrača. Ali valjda ima pravo na pošteno suđenje.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Kad je Simeone poceo da kmeci,mislim sjecam se kad im je u sampionskoj sezoni na tri utakmice zaredom poklonjeni penali pa frajer pricao nekada ti sudija dadnu,nekada uzmu 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pobjediti ne znaci i nadigrati, amater na klupi i ove i prosle sezone ima vise srece nego pameti u masi utakmica.
Naravno da imaju pravo na posteno sudjenje kao i svi ali greske se desavaju i desavace se cak i pored Vara, jeste li bili tako glasni kad Celziju nije dosudjeno par penala u polufinalu lige prvaka i u drugim utakmicama gdje je Barcelona pogurana.Svaki tim nekad ostecen nekad poguran, to je nogomet, manje kukanja a vise rada na ekipi i sebi da ti igra lici na ista a ne na najgoru Barcelonu ovog stoljeca.
Naravno da imaju pravo na posteno sudjenje kao i svi ali greske se desavaju i desavace se cak i pored Vara, jeste li bili tako glasni kad Celziju nije dosudjeno par penala u polufinalu lige prvaka i u drugim utakmicama gdje je Barcelona pogurana.Svaki tim nekad ostecen nekad poguran, to je nogomet, manje kukanja a vise rada na ekipi i sebi da ti igra lici na ista a ne na najgoru Barcelonu ovog stoljeca.
Ove godine Barcelona nije zasluzila nista vise od ovog sto trenutno imaju, ali da se ne lazemo, sudjenje u korist Reala ove sezone je skandalozno.
Nevjerovatno mi je da se na ovom nivou toliko favorizuje neka ekipa.
Nevjerovatno mi je da se na ovom nivou toliko favorizuje neka ekipa.
Barsa je ove sezone ****. Ali su i sudije zato. Ne zna se ko je tu gori. I opet si kad se podvuče bodovni saldo u top 10 ekipa u ligama petice. Prvak neće biti jer se previše grešaka do sada napravilo i do kraja će ih još biti. Real ima najširi roster i sudijske pogurance.
- jasonstatham
- Kontakt:
Ok, ne znači, ali ja te pitam gdje je tih 18 tekmi gdje su nadigrani?enobarca je napisao/la: ↑04 feb 2024, 16:49Pobjediti ne znaci i nadigrati, amater na klupi i ove i prosle sezone ima vise srece nego pameti u masi utakmica.
Koristiti Chelsea tekmu kao argument je površno i pogrešno. Prvo jer ovaj tvoj narativ odgovara nekom navijaču Chelsea ili reala gdje se spominju tih par situacija, a niko da se osvrne na crveni karton Abidala ili prvu tekmu gdje je sudija bio kriminalan i oštetio Barcelonu (crveni za Ballacka, penal...) isto koliko je i Chelsea drugu.
Jbt, 2014 godine Messi zabije čist gol za 2:1 protiv Atletica za titulu i poništi se. Za titulu. Nejse...
Ako je svaki tim nekad oštećen, a nekad poguran, kako to hebeno pravilo ne važi za real? Njih se samo gura. Kriminal u lp protiv Liverpoola, pa Atletica, pa Bayerna, u ligi čuvena korona sezona i serija Ramosovih penala, prije par sedmica Almeria...
Uvažavam tvoje mišljenje, ali meni je površno i ne slažem se.
Jedino oko čega se slažemo da su morali i moraju bolje. Bez obzira na svo sranje koje ih sputava.
Kad bi se u nogometu gledalo ko je koga nadigrao, kamo sreće. Pa Barcelona bi po tom kriteriju imala još 2 UCL najmanje.
mozda nema igre i rezultata, al posjed lopte je i dalje tu
Navodno Flick uci spanjolski i priprema se za posao u Barceloni. Prenio pouzdan njemacki novinar
- jasonstatham
- Kontakt:
Tottenham nudi 70 mil evra za Raphinhu...
Ako plati toliko baš nas je zajebao ove godine. Uzeo mladog Šveda a ionako imamo 5-6 veznih ko on i riješi nas Rafinje a profitirali. Pa kud će bolje
To je nemoguće, morali bi biti zaista retardirani da to urade.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
- jasonstatham
- Kontakt:
Izgleda je priča spala na dva slova (imena)- Flick kojeg fura Laporta i Conceicao kojeg fura Deco.
Marc i Raphinha se vraćaju protiv Grenade. Felix kasni s oporavkom i najvjerovatnije neće stići Napoli.
Alonso i Roberto napuštaju klub na kraju sezone.
Marc i Raphinha se vraćaju protiv Grenade. Felix kasni s oporavkom i najvjerovatnije neće stići Napoli.
Alonso i Roberto napuštaju klub na kraju sezone.
nadam se da će ko god dođe promijeniti način treninga
pola igrača nema šut uopšte, kondicija lošija nego kod većine drugih ekipa
pola igrača nema šut uopšte, kondicija lošija nego kod većine drugih ekipa
- numanumaye22
- Kontakt:
BREAKING dolazi Neymar, BREAKING vraca se Messi. U tom stilu nesto.

To ono što si ti ovdje najavljivao godinu dananumanumaye22 je napisao/la: ↑07 feb 2024, 17:41BREAKING dolazi Neymar, BREAKING vraca se Messi. U tom stilu nesto.![]()

Ko da se kroz maglu sjećam da je bila i neka opkladica u vezi toga

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.