sto brate kad si prva
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nova BH Simon Rožman gost, imate na fb
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
SamoDaKazeem
- Kontakt:
Davno su se oni pogubili samo je to tabu tema.Valjda će nekad doći bolja vremena.Lucas je napisao/la: ↑07 feb 2024, 16:42Takvom ološu su idoli zatvorenici i ubice, sutra bi ih najradije doveli na sjever da budu vođe.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑07 feb 2024, 12:45Što je najtužnije vazda ofiranje neko kad ko fol neku akciju prave.Kad se samo sjetim utrčavanja na teren na Koševu,pa u Tuzli i šlag na Grbavici.
Prekid utakmice u zenici protiv Borisova....
I još dođe i napiše kao nešto će biti u budućnosti![]()
Sve same gluposti i onda se čude što nemaju podršku kad bojkotuju što nema kohezije među navijačima itd
- GalileoGalilei
- Kontakt:
- BordoBBoja
- Kontakt:
Gospodin čovjek.GalileoGalilei je napisao/la: ↑07 feb 2024, 20:21https://www.facebook.com/share/p/zXkrQQ ... tid=oFDknk
Rožman Nova BH
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Kakve ima veze Olovo s ovom temom, bezveze ti je prica
Ako navija za Sarajevo kakve veze ima odakle je ko
Pa sam si sebi odgovorio mazlume. Miran usrin dobermanu
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Rece Rozman da je imao još nekih želja ali da su astronomske cifre trazili za našu ligu,neki nisu jos spremni ni doci u ovu ligu,bit ce neke krupne ribe su bile pikirane al evo rece ostavit ce za ljeto to 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ću reći pratim vas i ću reći primjetim jednu konstantnu razjedinjenost u forsiranju. Ko pripada kojoj navijačkoj skupini, odakle je ko, ko je veći navijač, ko je veći fudbalski mag, ko ima pravo riječi, čiji su stavovi ispravni, koga se smije pljuvati/kuditi, koga se smije hvaliti i tako u krug. Pojedini se postavljaju kao da su privatizovali tribinu, kao da su privatizovali naziv navijačke skupine HZ, dok pojedini kao da su privatizovali klub. Oduzmite se pa se saberite i podržite klub na koji god način možete. Lijepo bi bilo da smo cijelina, ali trenutno se to ne nazire. Postali smo ko suniti i šiti, slijedimo isti ideal sa različitim postupcima.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Negdje procita da kapetanovic ne smije igrati protiv slobode. Koliko ima istine tu?
Ne vjerujem, naš je igrač.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Vec je igrao za Slobodu u kupu.Ako nisu mijenjali sta pravila,nema pravo nastupa do kraja sezone u kupu.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 07 feb 2024, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, OzmoodPinglewood i 41 gost.