Prva liga FBiH 2023/2024

Moderator/ica: GracanicaAA

almir2018
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2023/2024

Post Postao/la almir2018 » 07 feb 2024, 00:11

U nas je borba za ovaj sistem trajala 3 godine od bojkota utakmica itd...
Mi smo pričom o ovom modelu o zagovaranje njega 2016 u Zenici srušili moćnu SDA koja je isto bila kao sto je u Tuzli u vas SDP sad znaci za sve se pitali i momci iz ngg su krenuli u borbu i srušili tadašnju vlast
U vas je sav problem ove trenje iz Gradskog budzeta i normalno da ce gradonacelik postavljati svoje ljude u Slobodu jer on daje novac
I sto bi se ljudi sikirali svske godine siguran milion od grada i zato nedaju nikom da priđe klubu
Ali iskreno u kojoj ste vi sad situaciji istl je tako u nas bilo ono bas sve isto u nas klubom upravljao neki odbor za hitnost ljudi koji nisu dali nikom prici Čeliku
Tačno je složio bi se sa tobom da ništa ne može na ho ruk
I vi bi kao mi sto smo trebali osnovati neku grupu okupiti pametne momke i krenuti da preuzmu navijaci upravljat klubom
Vi ste vjeruj mi u boljoj fin.situaciji od nas
Iskreno vi možete se vratiti ove sezone u PL ali opet ce te za 2-3 sezone ispast iz PL I tako u krug sve
Lično da sam ja na mjestu uprave Slobode ne bi toliko forsirao ulazak u PL nego bi 2-3 sezone ostao u 1 fed.ligi i sredio stanje u klubu i onda se vratio gore ali sto ti reče politika pod moranje stavlja ekspresan povratak u PL razumijem izborna je godina
A to da je u vas dosta naroda ohladio od sporta tacno je
Bas skoro prije 15-tak dana bio sam u Mejdanu na tekmi okk slobode gledam stvarno malo gledalaca ima a nekad puna dvorana znala biti

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 07 feb 2024, 00:21

almir2018 je napisao/la:
07 feb 2024, 00:11
U nas je borba za ovaj sistem trajala 3 godine od bojkota utakmica itd...
Mi smo pričom o ovom modelu o zagovaranje njega 2016 u Zenici srušili moćnu SDA koja je isto bila kao sto je u Tuzli u vas SDP sad znaci za sve se pitali i momci iz ngg su krenuli u borbu i srušili tadašnju vlast
U vas je sav problem ove trenje iz Gradskog budzeta i normalno da ce gradonacelik postavljati svoje ljude u Slobodu jer on daje novac
I sto bi se ljudi sikirali svske godine siguran milion od grada i zato nedaju nikom da priđe klubu
Ali iskreno u kojoj ste vi sad situaciji istl je tako u nas bilo ono bas sve isto u nas klubom upravljao neki odbor za hitnost ljudi koji nisu dali nikom prici Čeliku
Tačno je složio bi se sa tobom da ništa ne može na ho ruk
I vi bi kao mi sto smo trebali osnovati neku grupu okupiti pametne momke i krenuti da preuzmu navijaci upravljat klubom
Vi ste vjeruj mi u boljoj fin.situaciji od nas
Iskreno vi možete se vratiti ove sezone u PL ali opet ce te za 2-3 sezone ispast iz PL I tako u krug sve
Lično da sam ja na mjestu uprave Slobode ne bi toliko forsirao ulazak u PL nego bi 2-3 sezone ostao u 1 fed.ligi i sredio stanje u klubu i onda se vratio gore ali sto ti reče politika pod moranje stavlja ekspresan povratak u PL razumijem izborna je godina
A to da je u vas dosta naroda ohladio od sporta tacno je
Bas skoro prije 15-tak dana bio sam u Mejdanu na tekmi okk slobode gledam stvarno malo gledalaca ima a nekad puna dvorana znala biti
Sve razumiješ eto nemam ti šta reći... Ali da treba, treba postepeno uvoditi taj sistem i model.

Ma OKK je privatni klub, vještački, prije se Dita pratila i uvijek je bila puna dvorana. Ove niko skoro ne prati iz principa.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

DaDi88
Kontakt:

Post Postao/la DaDi88 » 07 feb 2024, 11:30

simonknows je napisao/la:
06 feb 2024, 23:50
Ps. slažem se da je za Slobodu najbolji model, ili Veleža ili Čelika na duže staze, ali eto mentalitet i trenutna situacija/imperativ, nezainteresovanost lokalnih, nešto moćnijih i školovanijih ljudi i tako je kako je, bar trenutno, nažalost.
Iskreno druze, problem je "3 boda", kao sto je bio i kod nas. Mentalitet ljudi kad dodju na utakmicu samo daj pobjedu, samo daj igru, a iza toga sta se dogadja nikog ne zanima, odnosno vecinu, od simpatizera koji isto tako cine klub, i onih pravis navijaca.
Mentalitet je jako bitna stvar, od toga sve pocinje.
Djaba nekome objasnjavati da klub ne zivi od 3 boda, ako ne zna sta se dogadja sa poreznom sa dugovima sa parama u klubu.
Ja mislim da ce se sloboda izvuci, kao i svaki drugi veliki klub u BiH. Jer svaki veliki klub ima masu koja ce pokrenuti klicu ljubavi prema klubu i djelovanje. Tako da ce biti i kod vas, samo je pitanje vremena i kapi koja ce, i kad ce preliti casu..
Ponosni smogovac!

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 07 feb 2024, 12:15

DaDi88 je napisao/la:
07 feb 2024, 11:30
06 feb 2024, 23:50
Ps. slažem se da je za Slobodu najbolji model, ili Veleža ili Čelika na duže staze, ali eto mentalitet i trenutna situacija/imperativ, nezainteresovanost lokalnih, nešto moćnijih i školovanijih ljudi i tako je kako je, bar trenutno, nažalost.
Iskreno druze, problem je "3 boda", kao sto je bio i kod nas. Mentalitet ljudi kad dodju na utakmicu samo daj pobjedu, samo daj igru, a iza toga sta se dogadja nikog ne zanima, odnosno vecinu, od simpatizera koji isto tako cine klub, i onih pravis navijaca.
Mentalitet je jako bitna stvar, od toga sve pocinje.
Djaba nekome objasnjavati da klub ne zivi od 3 boda, ako ne zna sta se dogadja sa poreznom sa dugovima sa parama u klubu.
Ja mislim da ce se sloboda izvuci, kao i svaki drugi veliki klub u BiH. Jer svaki veliki klub ima masu koja ce pokrenuti klicu ljubavi prema klubu i djelovanje. Tako da ce biti i kod vas, samo je pitanje vremena i kapi koja ce, i kad ce preliti casu..
Baš to mislim kad kažem mentalitet, evo ja krajem polusezone pisao još dok je bio Mujkanović, ljudi ovo je sve dobro, sve je super ali ako gledate samo rezultat, a to kako se došlo i kako se dolazi do njega, i to kako će, i to odmah u PL doći period kad više neće moći tako i kad ćemo opasno zaglaviti...

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 07 feb 2024, 18:53

KimJongEsmer je napisao/la:
07 feb 2024, 11:15
Imal dugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :beba: :beba:
Imaaaaaa
Celiiik predvodiiiii listuuuuu najzaduzenijiiiiih

Cod
Kontakt:

Post Postao/la Cod » 07 feb 2024, 19:10

Samo za razliku od nekih Celik je smanjio dug.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 feb 2024, 19:25

Cod je napisao/la:
07 feb 2024, 19:10
Kad budete imali ekipu i nesto budete pravili onda cu reci svaka cast, dve do tad mozete svirat qrcu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 07 feb 2024, 20:03

Cod je napisao/la:
Najzaduzeniji smanjili dug.Aferim

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 07 feb 2024, 20:21

FKBilder je napisao/la:
07 feb 2024, 20:03
Cod je napisao/la:
Cuj najzaduzeniji, a vi drugi na listi haha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 07 feb 2024, 20:51

redbull93 je napisao/la:
07 feb 2024, 20:21
FKBilder je napisao/la:
07 feb 2024, 20:03
Cod je napisao/la:
Cuj najzaduzeniji, a vi drugi na listi haha
Ne zadugo, mi smanjujemo a oni povecavaju dug samo je pitanje vremena

LeonBest
Kontakt:

Post Postao/la LeonBest » 07 feb 2024, 22:48

Veliki ćelik :bih:
075

NavojKontra5491
Kontakt:

Post Postao/la NavojKontra5491 » 08 feb 2024, 00:39

LeonBest je napisao/la:
07 feb 2024, 22:48
Veliki ćelik :bih:
Upo ti velik

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 08 feb 2024, 09:16

Upratio sam da je Stupčanica dovela Sedada Subašića i Kemu Mujarića, ozbiljni igrači za ovaj rang i mislim da je to to. Otišao im Ljuca.

Sloboda ostala bez standardnog Kapetanovića (vratio se u Sarajevo sa posudbe), stigao Kovčić koji je malo stariji, nije u21 ali ima "tek" 23g, igrao ovdje u Zvijezdi i Banovićima, koliko sam ga oratio tad mislim da je bio standardan i više nego dobar, nego ovdje mi reče solidan. Kalesić ostao pored ponuda iz Italije, Delić ostao pored ponude Stupčanice, Mujkić ostao, došao Ignjatović uz Mujkića. Numanović nije ostao poslije probe, Huseinbašić otišao u Zvijezdu, došao Škrijelj koji je svakako mislim najbolja opcija tu, jedino što je Numanoviću 19g. Miloševiću nisu dali papire iz Romanije, ali svakako ne bi ostao, došao Mihalj koji je drugi najbolji strijelac lige iz Tomislava.

Zvijezda vratila Aljkanovića, dovela onog iz Fenera na gol, regostrovala 2 Brazilca, doveli Pepića i Brzog, ako je to sve i ako sam dobro pratio mislim da su se fino pojačali, ne znam samo koliko će im faliti Kozić i Mikić. Trebalo bi da imaju ekipu za opstanak.

Mladost ima Mušiju, tu je priča gotova. :) Još i Hadžikadunić top pojačanje.

Jedinstvo nažalost mislim da ispada uz Tošk ili Rudar.

Čelik, Vršajević i? Otišli, došli?

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 08 feb 2024, 09:24

fukara87 je napisao/la:
07 feb 2024, 19:25
Cod je napisao/la:
Kad budete imali ekipu i nesto budete pravili onda cu reci svaka cast, dve do tad mozete svirat qrcu
e to je taj navijac 3 boda sto su fino ljudi detektirali

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 08 feb 2024, 10:10

08 feb 2024, 09:16
Upratio sam da je Stupčanica dovela Sedada Subašića i Kemu Mujarića, ozbiljni igrači za ovaj rang i mislim da je to to. Otišao im Ljuca.

Sloboda ostala bez standardnog Kapetanovića (vratio se u Sarajevo sa posudbe), stigao Kovčić koji je malo stariji, nije u21 ali ima "tek" 23g, igrao ovdje u Zvijezdi i Banovićima, koliko sam ga oratio tad mislim da je bio standardan i više nego dobar, nego ovdje mi reče solidan. Kalesić ostao pored ponuda iz Italije, Delić ostao pored ponude Stupčanice, Mujkić ostao, došao Ignjatović uz Mujkića. Numanović nije ostao poslije probe, Huseinbašić otišao u Zvijezdu, došao Škrijelj koji je svakako mislim najbolja opcija tu, jedino što je Numanoviću 19g. Miloševiću nisu dali papire iz Romanije, ali svakako ne bi ostao, došao Mihalj koji je drugi najbolji strijelac lige iz Tomislava.

Zvijezda vratila Aljkanovića, dovela onog iz Fenera na gol, regostrovala 2 Brazilca, doveli Pepića i Brzog, ako je to sve i ako sam dobro pratio mislim da su se fino pojačali, ne znam samo koliko će im faliti Kozić i Mikić. Trebalo bi da imaju ekipu za opstanak.

Čelik bez ijednog novog igrača jos uvijek. Otišlo desetak koji su bili ispodprosjecni.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Cod
Kontakt:

Post Postao/la Cod » 08 feb 2024, 11:43

To bitna su 3 boda se Celiku obilo o glavu. Sjećam se utakmica sa Olimpikom 0-2 ,krcat stadion na Otici, naša parola "**** dugove i licencu igrajte za Celik I Zenicu" . Završili 3.na tabeli neko drugi izade u Europu.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 08 feb 2024, 12:03

Ovaj iz Tomislava vam je dobro pojačanje, mislim da će izbaciti Dilavera iz prve postave. Sadik bolje krilo od brzog, trebao bi igrati ispred Saida. Mislim da je Sloboda jača nego na jesen, Stupčanica također.

Čelik pored Vršajevića, vratio bivše juniore iz Krivaje. Bašić vezni i Ibraković igra sve u odbrani. Pružit će se prilika juniorima na proljeće. Krilo i veznjak su prioritet, ili stoper, a sve su prilike da nećemo nikog dovesti. Sa ovim rosterom teško ćemo zadržati 8. mjesto, mogli bi pasti na tabeli i završiti sezonu na 12., 13. mjestu.

U borbi za opstanak Zvijezda se dobro pojačala, Mladost DK se čeka, doveli su Brkića, sigurno najbolji veznjak lige. Jedinstvo bi moglo upasti u borbu za opstanak, TOŠK i Rudar tanki također.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

DaDi88
Kontakt:

Post Postao/la DaDi88 » 08 feb 2024, 12:28

Cod je napisao/la:
08 feb 2024, 11:43
To bitna su 3 boda se Celiku obilo o glavu. Sjećam se utakmica sa Olimpikom 0-2 ,krcat stadion na Otici, naša parola "**** dugove i licencu igrajte za Celik I Zenicu" . Završili 3.na tabeli neko drugi izade u Europu.
X puta se to objasnjavalo drugovima iz Tuzle, al na a, misle da smo neprijateljski nastrojeni prema njima.
Ta prica 3 boda, je bila na pocetku svih svadja i rasprava, pa je dovela zna se do cega. Bolje sutjet haha
Ponosni smogovac!

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 08 feb 2024, 12:33

Truhlo je napisao/la:
08 feb 2024, 12:03

Ovaj iz Tomislava vam je dobro pojačanje, mislim da će izbaciti Dilavera iz prve postave. Sadik bolje krilo od brzog, trebao bi igrati ispred Saida. Mislim da je Sloboda jača nego na jesen, Stupčanica također.

Čelik pored Vršajevića, vratio bivše juniore iz Krivaje. Bašić vezni i Ibraković igra sve u odbrani. Pružit će se prilika juniorima na proljeće. Krilo i veznjak su prioritet, ili stoper, a sve su prilike da nećemo nikog dovesti. Sa ovim rosterom teško ćemo zadržati 8. mjesto, mogli bi pasti na tabeli i završiti sezonu na 12., 13. mjestu.

U borbi za opstanak Zvijezda se dobro pojačala, Mladost DK se čeka, doveli su Brkića, sigurno najbolji veznjak lige. Jedinstvo bi moglo upasti u borbu za opstanak, TOŠK i Rudar tanki također.
Pa što ne kažete odma da vam treba stoper :kafa:
Pričalo se nešto ljetos, međutim vi ste nešto čekali, pa et' :D

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 08 feb 2024, 12:36

Koga ai to predlagao :D
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []