Polahko tek smo se rijesili SDA kancera, evo u Sarajevu odma pruga, bit ce i autoput u narednih 4 do 6 godina.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Yebo lud zbunjenog kod nas
Svaki dan novo ubistvo...

Svaki dan novo ubistvo...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja ba i ja trazim svoj post da se sam quotamSheyi je napisao/la: ↑07 feb 2024, 21:38Taman sinoc napisali, veceras ubistvo zene na Brcanskoj, samo da nije kakav forumas...tuzlak1987 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 22:22U Tuzli nema dugo problema ovakvih. Onaj sitni kriminal rijetko bas, ovaj krupni kriminal bio nekad prije 15ak godina ali i to se smirilo.
Kod nas je najpopularniji privredni kriminal![]()

Manje vise sam mislio da ako nisi u kontaktu sa problematicnim osobama da si siguran u Tz. Kradje po ulici i tako to isto slabo.
Ova izivljavanja nad slabijim spolom nazalost sve cesce.
Pratim @crnahronikabih na instagramu, je li moguće da je narod toliko retardiran, da izlazi minimalno dvadesetak slika dnevno koje spadaju u kategoriju "parking papak".
Kakav mentalni sklop moraš imati da gledaš po ulici i slikaš ko se nije adekvatno parkirao i to još pošalješ stranici
Kakav mentalni sklop moraš imati da gledaš po ulici i slikaš ko se nije adekvatno parkirao i to još pošalješ stranici

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Marsal
- Kontakt:
Očigledno nisi vozač koji se pridržava pravila 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- VensanKasel
- Kontakt:
@sljivo ti li si ?Surreal je napisao/la: ↑08 feb 2024, 00:56Pratim @crnahronikabih na instagramu, je li moguće da je narod toliko retardiran, da izlazi minimalno dvadesetak slika dnevno koje spadaju u kategoriju "parking papak".
Kakav mentalni sklop moraš imati da gledaš po ulici i slikaš ko se nije adekvatno parkirao i to još pošalješ stranici![]()

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa u svakom slucaju zdraviji mentalni sklop od debila koji se parkiraju na pola ulice kao da im je ista babovina.Surreal je napisao/la: ↑08 feb 2024, 00:56Pratim @crnahronikabih na instagramu, je li moguće da je narod toliko retardiran, da izlazi minimalno dvadesetak slika dnevno koje spadaju u kategoriju "parking papak".
Kakav mentalni sklop moraš imati da gledaš po ulici i slikaš ko se nije adekvatno parkirao i to još pošalješ stranici![]()
- VensanKasel
- Kontakt:
- VivaLaStella
- Kontakt:
U Tuzli bi to mogao raditi kao full-time job.Surreal je napisao/la: ↑08 feb 2024, 00:56Pratim @crnahronikabih na instagramu, je li moguće da je narod toliko retardiran, da izlazi minimalno dvadesetak slika dnevno koje spadaju u kategoriju "parking papak".
Jos kretenija s plavim kapicama piše kazne ako staneš na trotoar ili "zelenu" površinu, a neće ovim gurbetima što izbace sve četiri i zakrče čitavu ulicu jer im je mrsko prošetati 20m od parkinga do binga
Na Bulevaru se parkiraju bukvalno ispred semafora, u onoj traci za izdvajanje desno. Nikad nisam vidio da je neko kaznu za to dobio.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Ili kad se parkiraju kod Mellaina nasred ceste da bi otisli u Belamionix, a parking metar od te cesteVivaLaStella je napisao/la: ↑08 feb 2024, 10:50U Tuzli bi to mogao raditi kao full-time job.Surreal je napisao/la: ↑08 feb 2024, 00:56Pratim @crnahronikabih na instagramu, je li moguće da je narod toliko retardiran, da izlazi minimalno dvadesetak slika dnevno koje spadaju u kategoriju "parking papak".
Jos kretenija s plavim kapicama piše kazne ako staneš na trotoar ili "zelenu" površinu, a neće ovim gurbetima što izbace sve četiri i zakrče čitavu ulicu jer im je mrsko prošetati 20m od parkinga do binga
Na Bulevaru se parkiraju bukvalno ispred semafora, u onoj traci za izdvajanje desno. Nikad nisam vidio da je neko kaznu za to dobio.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ako se ikad pretvorim u sulejmanovica to će bit zbog one ulice kod hemijske skoleDamirT je napisao/la: ↑08 feb 2024, 11:16Ili kad se parkiraju kod Mellaina nasred ceste da bi otisli u Belamionix, a parking metar od te cesteVivaLaStella je napisao/la: ↑08 feb 2024, 10:50U Tuzli bi to mogao raditi kao full-time job.Surreal je napisao/la: ↑08 feb 2024, 00:56Pratim @crnahronikabih na instagramu, je li moguće da je narod toliko retardiran, da izlazi minimalno dvadesetak slika dnevno koje spadaju u kategoriju "parking papak".
Na Bulevaru se parkiraju bukvalno ispred semafora, u onoj traci za izdvajanje desno. Nikad nisam vidio da je neko kaznu za to dobio.![]()

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Za nepropisno parkiranje primjer u Spaniji kazna je i do 200 eura, te kao takva spada medju rigoroznije u EU. Cak je u pomenutoj drzavi policija pocela kaznjavati nakon snimke dronovima.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
VivaLaStella je napisao/la: ↑08 feb 2024, 11:22Ako se ikad pretvorim u sulejmanovica to će bit zbog one ulice kod hemijske skoleDamirT je napisao/la: ↑08 feb 2024, 11:16Ili kad se parkiraju kod Mellaina nasred ceste da bi otisli u Belamionix, a parking metar od te cesteVivaLaStella je napisao/la: ↑08 feb 2024, 10:50
U Tuzli bi to mogao raditi kao full-time job.
Na Bulevaru se parkiraju bukvalno ispred semafora, u onoj traci za izdvajanje desno. Nikad nisam vidio da je neko kaznu za to dobio.![]()
![]()

Treba jedan pauk da samo na toj lokaciji odvozi auta.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
U Zenici se drotovi parkiraju na trotoar preko puta MUPa, odu presvuku se, izađu na teren i 100 metara ispod uništen ulici pišu kazne za parkiranje na trotoaru 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
40 godina od Olimpijade. Kako nerealno izgleda iz ove današnje perspektive.
Đe Beško da kaže koju za komuniste.
Đe Beško da kaže koju za komuniste.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Semafor kod Sarajke, skretanje prema brcanskoj, je l' na to misliš ili? Ako je to, tu se od pamtivijeka stane na 2-3 minuta da se izleti do Akse, po nešto u Sarajku ili do binga, nije nikad bilo problema nit kome smeta, jer stvarno tu nema parkinga.VivaLaStella je napisao/la: ↑08 feb 2024, 10:50Na Bulevaru se parkiraju bukvalno ispred semafora, u onoj traci za izdvajanje desno. Nikad nisam vidio da je neko kaznu za to dobio.
Meni je 10x gore kod kipova kad stanu ispred kabila u pola trake, a dvije trake imaju i dođe do brutalnih gužvi i kolapsa na toj raskrsnici, a bukvalno gradski parking 10 metara od kabila. Isto i hemijska, što stanu da skoknu do Skyteca ili Kabila, vamo ljudi skreću a ovi idu s parkinga iz Omege, semafor traje 17 sekundi i tu bude kolapsa...
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.