Ja ne pokušavam ništa, ti si sam sebe deklarisao kao glupana na forumu....to što si ti umislio da si pametan i da si me uspio spustiti sa svojim nekim komentarom to je tvoje subjektivno mišljenje, a objektivno si glup ! kada ti ne odgovorim na post kao u slučaju mesa onda treba da shvatiš takođe da si ispao glup jer na smislen post bi ti odgovoriomosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 feb 2024, 11:52Opet ti "cvarak" pokusavas nekog da napravis glupim? Prosli put si ispao glup sa svinjetinom i teletinom,sad opet,tebi nikad nije dosta? Ovakvi su nam ovdje branili i velicali Ceru da je mega investitor a arapa da je trenercina,pricali nam da smo glupi,nemamo pojma i slicne nebuloze,navrati cesce ovdje i ispadni glup opet besplatno je. Fali ti jos Cirilo ljubitelj svinja i svinjskih proizvoda. Jedva cekas moj post da nesto napises,iskompleksirao sam vas pisanjem o vasim lopovlucima,opet nastavljamo dok pocne liga,budi strpljiv,valjda nas ne izbace zbig Nesica.bagniadiluca je napisao/la: ↑08 feb 2024, 11:48Sad si ispao još glupljimosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 feb 2024, 11:41
Ti i ovaj sareni ste prije svega pametni,pored toga imate rijetko vidjen smisao za humor tako da vam hvala na komplimentima. Likovi kojima su prodali Ceru kao investitora i nastavnika fizickog za trenera komentarisu koliko je ko pametan![]()
nisu njih dovjica doveli Ceru i arapa pa da im pridodaješ takve stvari....