FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
39
23%
2. Borbu za Evropu
83
49%
3. Sredinu tabele
27
16%
4. Borbu za opstanak
20
12%

Ukupno glasova: 169

gegenpressing
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gegenpressing » 08 feb 2024, 12:51

irfo je napisao/la:
08 feb 2024, 09:59
gegenpressing je napisao/la:
08 feb 2024, 09:52
Po meni jako pozitivna stvar je što je Almir Gredić involviran u procese javnog poziva :thumbup:
On je nazalost samo clan radne grupe koja ce raditi na izradi javnog poziva koji ce do kraja mjeseca biti objavljen i tu prestaje njegova uloga. Ljudi koji ce dalje preuzeti su isti oni koji su svakog potencijalnog ulagaca odbili.
Te što spominješ su bivši,ostala je još koja metastaza.
Ne ne,on je tu glavni i kao pregovarač!
A još bitnije je da ima dobre kontakte sa ozbiljnijim ljudima.
A ova trenutna struktura ako se ne trzne,zahvaliti im se na ljeto.
Pomak je da su odradili pristojan prelazni rok,doduše uz pomoć prijatelja kluba,ali ok.
Čist dokaz da je novca bilo i ljetos ali odbjegla gospoda su tu pokazali nekompetentnost upravljanjem sportskim klubom.
Naše je da stanemo iza kluba,i da svi guramo prema naprijed,jer nas svi dušmani čekaju na voleyu ,Klub je ipak iznad svakog pojedinca.
Brohra ribo se...

Sportsfans1921
Kontakt:

Post Postao/la Sportsfans1921 » 08 feb 2024, 13:14

itatabisine je napisao/la:
08 feb 2024, 13:01
https://fkzeljeznicar.ba/odrzana-sjedni ... tvo/75901/

Gledaj prihoda a mi u dnu tabele
Baš tako prihod kluba 7,8 miliona,a mi u borbi za opstanak,baš me zanima kako to objašnjavaju ljudi iz kluba,ali vjerovatno su nam objasnili ljetnim prijelaznim rokom...

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 08 feb 2024, 13:16

Nista neocekivano na skupstini. Jedini problem je kad bi ih tjerali svi, ko bi dosao umjesto njih? Niko ne bi volio da se ponovi 2018-ta..
Fk Željezničar.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 08 feb 2024, 13:36

Pablo11 je napisao/la:
08 feb 2024, 13:16
Nista neocekivano na skupstini. Jedini problem je kad bi ih tjerali svi, ko bi dosao umjesto njih? Niko ne bi volio da se ponovi 2018-ta..
Treba ig ukinuti skroz napraviti odbor za biranje predsjenika kluba i to je to
Jedan covjek treba vodi klub
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 08 feb 2024, 13:39

Pablo11 je napisao/la:
08 feb 2024, 13:16
Da, mi ne rizikujemo. Da je naći nekog novog, zainteresovanog, i sve ove sadašnje u UO, NO i Skupštini raspustiti, to bi bilo idealno. I po mogućnosti da nemaju veze sa bivšim članovima... Ali jedno su želje, drugo su mogućnosti...
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 08 feb 2024, 14:19

Ovo sto traze to nema nigdje , da neko izvali lovu i da se nista ne pita u klubu.Znas kada cemo naci nekog NIKADA. Dobro su to skontali lesinari sto se motaju oko kluba.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 08 feb 2024, 14:23

Nakon ove skupštine i prosipanja iz šupljeg u prazno, nama definitivno ne gine sudbina Čelika...

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 08 feb 2024, 14:31

avalPacidoroP je napisao/la:
08 feb 2024, 14:23
Nakon ove skupštine i prosipanja iz šupljeg u prazno, nama definitivno ne gine sudbina Čelika...
Bolje sudbina Čelika nego Olimpika :mrgreen:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 08 feb 2024, 14:34

Evo, pošto niko neće ili ne želi da napiše...
Ljudi koji imaju plan i pare: Žujo, Greda, Kozarić, Imširović, Duraković, Zuban... su obavljali razgovore sa predsjednikom/potpredsjednikom skupštine i odgovornima u klubu, ponudili se da uđu u klub, pod uslovom da ne žele glomaznu skupštinu i ovaj trenutni upravni odbor, a sve s ciljem da se stabilizuje klub, jer je teško gledati više ovaj amaterizam.
Rečeno im da je mogu, ali da se ne dira trenutni upravni odbor i skupština, baš kao i 2020. godine. što je bio slučaj. Naravno da nisu pristali na takvo što.
Tako da, ljudi s parama, konekcijama i znanjem su se ponudili da uđu u klub, odbijeni su.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 08 feb 2024, 14:41

Sve amarovi jarani.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 feb 2024, 14:46

mavi je napisao/la:
08 feb 2024, 14:34
Evo, pošto niko neće ili ne želi da napiše...
Ljudi koji imaju plan i pare: Žujo, Greda, Kozarić, Imširović, Duraković, Zuban... su obavljali razgovore sa predsjednikom/potpredsjednikom skupštine i odgovornima u klubu, ponudili se da uđu u klub, pod uslovom da ne žele glomaznu skupštinu i ovaj trenutni upravni odbor, a sve s ciljem da se stabilizuje klub, jer je teško gledati više ovaj amaterizam.
Rečeno im da je mogu, ali da se ne dira trenutni upravni odbor i skupština, baš kao i 2020. godine. što je bio slučaj. Naravno da nisu pristali na takvo što.
Tako da, ljudi s parama, konekcijama i znanjem su se ponudili da uđu u klub, odbijeni su.
A i oni vala hoće da daju pare i da se nešto pitaju, ma hajde. Dajte pare gospodo a mi koji marke nismo unijeli u klub ćemo se pitati
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 feb 2024, 14:53

08 feb 2024, 12:51
irfo je napisao/la:
08 feb 2024, 09:52
Po meni jako pozitivna stvar je što je Almir Gredić involviran u procese javnog poziva :thumbup:
On je nazalost samo clan radne grupe koja ce raditi na izradi javnog poziva koji ce do kraja mjeseca biti objavljen i tu prestaje njegova uloga. Ljudi koji ce dalje preuzeti su isti oni koji su svakog potencijalnog ulagaca odbili.
Pomak je da su odradili pristojan prelazni rok,doduše uz pomoć prijatelja kluba,ali ok.
Čist dokaz da je novca bilo i ljetos ali odbjegla gospoda su tu pokazali nekompetentnost upravljanjem sportskim klubom.
Naše je da stanemo iza kluba,i da svi guramo prema naprijed,jer nas svi dušmani čekaju na voleyu ,Klub je ipak iznad svakog pojedinca.
Vjeruj ti meni da ništa od tog neće biti, ja bih volio da griješim ali znam situaciju

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 08 feb 2024, 14:57

zeljovolimte je napisao/la:
08 feb 2024, 14:41
Sve amarovi jarani.
Ja, i?
Tužilastvo obustavilo istragu, uprkos nastojanjima skupštinara, tužioca da se predmet prebaci na sud.
Ali, ne MERE...
Ima nešto u postupcima istrage što se pika kao činjenično stanje, a to su papiri i svjedoci.
A, to je nesumnjivo na strani našeg najtrofejnijeg trenera, ma koliko se to pokušavalo da zanemari i zataška.

enterofuryl
Kontakt:

Post Postao/la enterofuryl » 08 feb 2024, 14:59

irfo je napisao/la:
08 feb 2024, 14:53
irfo je napisao/la:

Vjeruj ti meni da ništa od tog neće biti, ja bih volio da griješim ali znam situaciju
Ako vec znas situaciju onda bi trebao znati da ce Gredic voditi procese i pregovarati sa eventualnim investitorima.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 08 feb 2024, 15:02

Ako nece milom kad raja pobudali bice silom otjerani svi da im je Don Vito Carleone iza ledja
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 feb 2024, 15:03

enterofuryl je napisao/la:
08 feb 2024, 14:59
irfo je napisao/la:

Ako vec znas situaciju onda bi trebao znati da ce Gredic voditi procese i pregovarati sa eventualnim investitorima.
Može on voditi i dovesti ne znam koga kad neće bilo čiji ulazak biti dozvoljen, evo ja bih volio da ste vi u pravu više od vas, ali eto vidjet ćete.

Bistriksg
Kontakt:

Post Postao/la Bistriksg » 08 feb 2024, 15:07

Burgijanje88 je napisao/la:
08 feb 2024, 11:05
Gdje onaj bolesnik Bistrik pujdo mu je tu
Keru raspali sve ide po planu

Bistriksg
Kontakt:

Post Postao/la Bistriksg » 08 feb 2024, 15:12

Burgijanje88 je napisao/la:
08 feb 2024, 11:26
SDA uhljebi koji obitavaju u klubu i skupštini su navikli da ne rade ništa a da klepaju pare. Zaboravili da je ovo fudbalski klub a ne budžetska prcija. Oni se ponašaju tako godinama navijaci podržavaju i tako nam treba.

Koje su reference ljudi u klubu i skupštinu. Po čemu su oni trebali da budi tu i šta mogu uraditi za klub osim što će dizati ruke svojim pajdasima i da glasaš za vreću govana. A referenca je vole Zelju. Ta' ti znas on voli Zelju. Voli i Fata Zelju više od tih u skupštini pa sto nije ona ? Ublehasi. Čitaju oni ovo poserem vam se usta a sad napravite acc sa baljezgate.
Napisi sta i sa onog drugog profila. Odgovori raji jel te otac zego kad si imo 10 ili 12 godina?

enterofuryl
Kontakt:

Post Postao/la enterofuryl » 08 feb 2024, 15:15

irfo je napisao/la:
08 feb 2024, 15:03
enterofuryl je napisao/la:
08 feb 2024, 14:59
irfo je napisao/la:

Može on voditi i dovesti ne znam koga kad neće bilo čiji ulazak biti dozvoljen, evo ja bih volio da ste vi u pravu više od vas, ali eto vidjet ćete.
Naravno da nece bilo ciji ulazak biti dozvoljen. Ipak je to najveci korak u stogodisnjoj historiji kluba. Nije pijaca pa da ga dajes svakome.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, knoa, mavi, Orvel i 63 gosta.