FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad se cetvrtfinale igra?
Pa nema jer je već u kupu nastupao za Slobodu, tako da je kup za njega završen za ovu godinu.
Tako kažu propozicije takmičenja logično.
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Ko da je maicon. Ja i zaboravio da taj mali postoji.
Najveca radosti pobjedu daj nam ti!
Najveca radosti pobjedu daj nam ti!
NEMA NAZAD
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Aduka87 je napisao/la: ↑07 feb 2024, 14:21Eki HZ bi trebale davati saopstenje sve te yebalo, pa ja svaki put kad se vracam sa derbija, ona djecurlija od 15 godina izleti iz tramvaja i ganjaju se po Cvili i Malti. Ovdje pojedini pisu kao da su se ovi odrasli mlavili a ne djecurlija koja nema nikakve dodirne tacke sa grupom, ne idem na sjever nisam clan grupe, ne pada mi na pamet A reci lose o grupi, jer su po ko zna koji put bili upravu i da su se borili za klub, a ovi pojedini malo postovanja iskazite ako nista.

1946
Mislim da ovo pravilo ne vazi vec drugu sezonu .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Bilbija nam sudi.

Oprošteno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 feb 2024, 22:54Vec je igrao za Slobodu u kupu.Ako nisu mijenjali sta pravila,nema pravo nastupa do kraja sezone u kupu.
Neka je ga zabio Željkanu, majstorski sa hamam 30 metara....
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Ode Mujo u Sivasspor
Zna li neko nešto više?
Gdje ovog ljigavca nadjose. Frajer citav zivot kao krpelj zivi, koristeci se o druge. Ne znam kako mu samo prolazi i na koju foru se on zblizi sa Dekom, Pjanicem, sa kim sve ne. Sjecam se dok je Dzeko igrao u Manchesteru, ode kod njega, kao dobar ti sat, daj da ga pronosam i naravno nikad mu ne vrati. Ne postoji ligaviji lik u gradu.
Dovoljno je reci da mu je stara radila kao prostitutka i makro u Italiji. Starija raja ga se sjeca vjerovatno po onom sivpm TT-u sto je vozao.prvi u gradu bio.
Dovoljno je reci da mu je stara radila kao prostitutka i makro u Italiji. Starija raja ga se sjeca vjerovatno po onom sivpm TT-u sto je vozao.prvi u gradu bio.
Bas vala, ovo je teska gnjida i jos veci poltron. Ovakav nam tek ne treba
Cist dokaz sa kakvim su se zblizili i u kojem pravcu vode klub. Kazu mahale nema, ocito mahala tek dolazi.
Ovo je Runda, samo malo bolju odjecu nosi.
Ovo je Runda, samo malo bolju odjecu nosi.
Pricao ti prijatelj od prijatelja koji je cuo od nekog poznanika? Otprilike..Evander je napisao/la: ↑08 feb 2024, 13:30Gdje ovog ljigavca nadjose. Frajer citav zivot kao krpelj zivi, koristeci se o druge. Ne znam kako mu samo prolazi i na koju foru se on zblizi sa Dekom, Pjanicem, sa kim sve ne. Sjecam se dok je Dzeko igrao u Manchesteru, ode kod njega, kao dobar ti sat, daj da ga pronosam i naravno nikad mu ne vrati. Ne postoji ligaviji lik u gradu.
Slazem se da je frajer ljigo pravi ali sta on moze gori biti od trenutnih predstavnika?
Da, od ovog nema gori. Ne cudi me da se Mirvic slizao sa njim i da se ovaj ulizao Mirvicu.nokee je napisao/la: ↑08 feb 2024, 14:31Pricao ti prijatelj od prijatelja koji je cuo od nekog poznanika? Otprilike..Evander je napisao/la: ↑08 feb 2024, 13:30Gdje ovog ljigavca nadjose. Frajer citav zivot kao krpelj zivi, koristeci se o druge. Ne znam kako mu samo prolazi i na koju foru se on zblizi sa Dekom, Pjanicem, sa kim sve ne. Sjecam se dok je Dzeko igrao u Manchesteru, ode kod njega, kao dobar ti sat, daj da ga pronosam i naravno nikad mu ne vrati. Ne postoji ligaviji lik u gradu.
Slazem se da je frajer ljigo pravi ali sta on moze gori biti od trenutnih predstavnika?
Za boldirano, iluzorno bi ti bilo ista odgovrati. Vjerij ili ne vjeruj, sigurno te necu ubijedjivati.
U sustini, vecina starijih ovdje jako dobro znaju ko je i sta Adis popularno zvani Paun.
-
- Kontakt:
Za izbor mora imati i podrsku drug8h a ne samo FK Sarajeva. Mi smo svoj glas bili dali ovom sto Azel drzi i nije izabran i nahebali kad je dosao ovaj Colpa. Mozemo mi dati i nekom drugom glas a da ovaj klown bude izabran,nikakve to veze sa Mirvicom nema,ovaj lik se svakako ulize svakom.
Ja ne kontam generalno kod nas ljude koji misle da će kod nas u savezu ili klubu sjediti obrazovani, iskusni i sposobni ljudi, igorirajući činjenicu da je čitav grad mahalski, kao i poslovanje, pijačarsko, neprofesionalno, gdje se gleda kako koga zavrnuti, obnmanuti, podvaliti itd., gdje u savezu i klubovima sjede ugostitelji ili sitni poslodavci, ovakvi kao ovaj ugostitelj je slika i prilika cjelokupnog stanja. Svugdje je mahala od državnih institucija do granapa.
Ne moze Colpe nikako biti gori
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Za boldirano su to sve mahalske prave. Ti to napisa ko da si licno prisustvao.Evander je napisao/la: ↑08 feb 2024, 14:47Da, od ovog nema gori. Ne cudi me da se Mirvic slizao sa njim i da se ovaj ulizao Mirvicu.nokee je napisao/la: ↑08 feb 2024, 14:31Pricao ti prijatelj od prijatelja koji je cuo od nekog poznanika? Otprilike..Evander je napisao/la: ↑08 feb 2024, 13:30Gdje ovog ljigavca nadjose. Frajer citav zivot kao krpelj zivi, koristeci se o druge. Ne znam kako mu samo prolazi i na koju foru se on zblizi sa Dekom, Pjanicem, sa kim sve ne. Sjecam se dok je Dzeko igrao u Manchesteru, ode kod njega, kao dobar ti sat, daj da ga pronosam i naravno nikad mu ne vrati. Ne postoji ligaviji lik u gradu.
Za boldirano, iluzorno bi ti bilo ista odgovrati. Vjerij ili ne vjeruj, sigurno te necu ubijedjivati.
U sustini, vecina starijih ovdje jako dobro znaju ko je i sta Adis popularno zvani Paun.
A postavio sam ti konkretno pitanje, sta ovaj moze po nas biti gori od trenutnih predstavnika?
Trebamo mi birati Dzeki, Pjanicu, Mirvicu ili petom desetom sa kim ce se druziti jel? Hajde ba, ne znam ni sto ti odgovaram
Sjecate se HUSICA. Ja jad dodjem u savez niko pisnut nece smjet a kamoli da radi ne sportske stvari. Vico ga prvo napumpa kurcem i onda mu ga dade da popusi. Inace Husic ni srednju skolu nema..
Dok god zidari vozaci kamiona konobari sjede po savezu pusimoga profesore..
Nadam se da ce dzeko bolic pjanic baljic ibisevic preuzet jes da su to neskolivani ljudi al bar su sportiste i imaju love i nadam se da nece krast, ko ove ublehe.
Dok god zidari vozaci kamiona konobari sjede po savezu pusimoga profesore..
Nadam se da ce dzeko bolic pjanic baljic ibisevic preuzet jes da su to neskolivani ljudi al bar su sportiste i imaju love i nadam se da nece krast, ko ove ublehe.
-
- Kontakt:
Fanimo grije klupu u 5.ligi Engleske.Jel moguce koliko je taj covjek propao za relativno kratak period.Za 2 godine od najboljeg igraca ove lige i potencijalnog milionskog transfera do klupe/tribina u sunday league...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.