Tako je napravljena zbog serije, al jos je dobra.
Dobra je i Isabella iz Narcos Mexico
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tako je napravljena zbog serije, al jos je dobra.
O čemu se radi ?
Fantastična serija, prikazuje kakvi bi superjunaci zapravo bili u stvarnostiCentre forward je napisao/la: ↑06 feb 2024, 19:48Gleda li ko " The Boys" ? Počeo sam gledat' iz zezancije par epizoda, i onako, nije loša za ubit' vrijeme, a ni prizemna kako se to u prvi mah činilo.
Dogodi se svirepo ubistvo nekog vaznog politicara, uhapse njegovog tjelohranitelja i tu se klupko razmotava. Ne bih da odajem dalje jer bi ujedno bio i spoiler, al bas zanimljiva serija.
Hvala buraz .forgempp je napisao/la: ↑08 feb 2024, 11:37Dogodi se svirepo ubistvo nekog vaznog politicara, uhapse njegovog tjelohranitelja i tu se klupko razmotava. Ne bih da odajem dalje jer bi ujedno bio i spoiler, al bas zanimljiva serija.
Snimalo se malo i u Bijeljini cini mi se.
Sve u svemu, vrijedi pogledati.
Karl Urban brutalniji neg' u LOTR. OK je glumačka postava. Malo mi se Hughie nikako ne uklapa i mislim da je neki drugi glumac treb'o uzet rolu. Homelander prekuc'o. Kakve transformacije od leptira do krvoločnog ubice. Ima stila i baš mu je legla uloga.Marsal je napisao/la: ↑08 feb 2024, 08:00Fantastična serija, prikazuje kakvi bi superjunaci zapravo bili u stvarnostiCentre forward je napisao/la: ↑06 feb 2024, 19:48Gleda li ko " The Boys" ? Počeo sam gledat' iz zezancije par epizoda, i onako, nije loša za ubit' vrijeme, a ni prizemna kako se to u prvi mah činilo.![]()
Karl Urban razbio ulogu, mala što glumi Starlight![]()
meni je iskreno svaka epizoda bila uživanje.
A Homelander kojeg glumi Anthony Starr (glavni lik iz Bansheea)odavno nisam vidio da je neko onoliko rođen za ulogu
![]()
Jedva čekam četvrtu sezonu
Jako dobar show, dva puta sam vec gledao. Imas i genV(boys spin off), meni nije nekako sjeo.Centre forward je napisao/la: ↑08 feb 2024, 14:53Karl Urban brutalniji neg' u LOTR. OK je glumačka postava. Malo mi se Hughie nikako ne uklapa i mislim da je neki drugi glumac treb'o uzet rolu. Homelander prekuc'o. Kakve transformacije od leptira do krvoločnog ubice. Ima stila i baš mu je legla uloga.Marsal je napisao/la: ↑08 feb 2024, 08:00Fantastična serija, prikazuje kakvi bi superjunaci zapravo bili u stvarnostiCentre forward je napisao/la: ↑06 feb 2024, 19:48Gleda li ko " The Boys" ? Počeo sam gledat' iz zezancije par epizoda, i onako, nije loša za ubit' vrijeme, a ni prizemna kako se to u prvi mah činilo.![]()
A Homelander kojeg glumi Anthony Starr (glavni lik iz Bansheea)odavno nisam vidio da je neko onoliko rođen za ulogu
![]()
Iskren da budem, jedva čekam scene Starlight. Nevjerovatna cura. Savršenstvo. Za klasu mi je simpatičnija od Felicity iz "Strijele", a mislio sam da to neće moć' nijedna.![]()
Koji zanr preovladava uopste? Jel ima plaho naucne fantastike ili vuce na akcionu komediju?Marsal je napisao/la: ↑08 feb 2024, 08:00Fantastična serija, prikazuje kakvi bi superjunaci zapravo bili u stvarnostiCentre forward je napisao/la: ↑06 feb 2024, 19:48Gleda li ko " The Boys" ? Počeo sam gledat' iz zezancije par epizoda, i onako, nije loša za ubit' vrijeme, a ni prizemna kako se to u prvi mah činilo.![]()
![]()
Satira i crni humor, vise je o borbi obicnih ljudi protiv onih iznad, mocnijih, casting je odlican, jedna od boljih stripovskih ekranizacija, dobro su prenijeli i atmosferu i likove iz Enbnisovog stripaBeduin je napisao/la: ↑08 feb 2024, 16:14Koji zanr preovladava uopste? Jel ima plaho naucne fantastike ili vuce na akcionu komediju?Marsal je napisao/la: ↑08 feb 2024, 08:00Fantastična serija, prikazuje kakvi bi superjunaci zapravo bili u stvarnostiCentre forward je napisao/la: ↑06 feb 2024, 19:48Gleda li ko " The Boys" ? Počeo sam gledat' iz zezancije par epizoda, i onako, nije loša za ubit' vrijeme, a ni prizemna kako se to u prvi mah činilo.![]()
![]()
Dosta ima politike, left vs right. Homelandera malo kao Trumpa predstavljajurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 feb 2024, 17:04Satira i crni humor, vise je o borbi obicnih ljudi protiv onih iznad, mocnijih, casting je odlican, jedna od boljih stripovskih ekranizacija, dobro su prenijeli i atmosferu i likove iz Enbnisovog stripaBeduin je napisao/la: ↑08 feb 2024, 16:14Koji zanr preovladava uopste? Jel ima plaho naucne fantastike ili vuce na akcionu komediju?Marsal je napisao/la: ↑08 feb 2024, 08:00
Fantastična serija, prikazuje kakvi bi superjunaci zapravo bili u stvarnosti![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 10 gostiju.