Posto ce Zeljinim navijacima, vidim biti dosadno u kupu bez svog tima

Posto ce Zeljinim navijacima, vidim biti dosadno u kupu bez svog tima
Ko je peti, Sarajevo, zrinjski il borac
Velež ima jaku ekipu, što je važnije uigranu. Međutim oni nemaju širinu, sad njima ne daj Bože neke povrede Haskića ili Guliashvilia oni bi bili za 30% ako ne i više slabiji. Jednostavno nemaju klupu, Džafić koji je zadnji utakmicu dobru odigrao i TC, Suljić ni sjena onog starog.NoDi80 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 14:434 dana i nodi ode iz BiH zauvijek pa vi uzivajte
A sta mislis da nece mozda Sarajevo kup osvojiti
Pored Zrinjskog i Veleza ne vidim vas za kanditada
S Borcem ste bara bara
Njih nisam toliko upratio pa moguce da su/ste jaci malo
Uglavnom Zrinjski i Velez su ubjedljivo najjaci
H8Z7 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 15:02Velež ima jaku ekipu, što je važnije uigranu. Međutim oni nemaju širinu, sad njima ne daj Bože neke povrede Haskića ili Guliashvilia oni bi bili za 30% ako ne i više slabiji. Jednostavno nemaju klupu, Džafić koji je zadnji utakmicu dobru odigrao i TC, Suljić ni sjena onog starog.NoDi80 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 14:434 dana i nodi ode iz BiH zauvijek pa vi uzivajte
S Borcem ste bara bara
Nemojte me Veležovci pogrešno shvatiti ali ovo je činjenica.
Ne znam koliku Džafić ima platu, ali smatram da ste se njega trebali riješiti i dovesti drugog napadača. Kod nas niti jednu utakmicu nije odigrao da valja u poređenju sa sezonom u TC.fudbalfudbal je napisao/la: ↑09 feb 2024, 15:10H8Z7 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 15:02Velež ima jaku ekipu, što je važnije uigranu. Međutim oni nemaju širinu, sad njima ne daj Bože neke povrede Haskića ili Guliashvilia oni bi bili za 30% ako ne i više slabiji. Jednostavno nemaju klupu, Džafić koji je zadnji utakmicu dobru odigrao i TC, Suljić ni sjena onog starog.NoDi80 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 14:434 dana i nodi ode iz BiH zauvijek pa vi uzivajte
S Borcem ste bara bara
Danas je idealna prilika da se vidi Velez bez Nermina koji je jedan od nasih najbitnijih igraca. Ako se ostvare prognoze da nece igrati zbog viroze. I mi smatramo da je Dzafa puno slabija opcija od njega.
slazem se da Velez nema dovoljnu sirinu,posebno zamjena Haskicu i desni bek ,zamjena Orecu,ostale pozicije su solidno poslozene.Sarajevo i Medjugorci imaju vecu sirinu i on i ce se boriti za prve 2 pozicije ,ali ipak mislim sto se tice nas to moze biti dovoljno za 3 mjesto ili bar finale kupa (posto se igraju dvije utakmice od cetvtfinala i u 2 utakmice se mozemo nositi sa svakim),pa u finalu sta budeH8Z7 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 15:02Velež ima jaku ekipu, što je važnije uigranu. Međutim oni nemaju širinu, sad njima ne daj Bože neke povrede Haskića ili Guliashvilia oni bi bili za 30% ako ne i više slabiji. Jednostavno nemaju klupu, Džafić koji je zadnji utakmicu dobru odigrao i TC, Suljić ni sjena onog starog.NoDi80 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 14:434 dana i nodi ode iz BiH zauvijek pa vi uzivajte
S Borcem ste bara bara
Svakako da Velež ima finu ekipu, koja je u stanju pomrsiti račune svakom klubu, pogotovo na svom terenu. Kao što si rekao Veležu nedostaju igrači na bekovskim pozicijama i napadač. Mada po meni napadač ima prednost u odnosu na bekove. Jer kod nas većina ekipa ide ubačajem na napadača pa šta bude, a Velež je tu dosta siguran, tu sigurnost mu daju Hrkač, Bruno, Zvonić pa donekle i Mahmić još kad se doda kvalitetan golman kao Hadžikić nema straha. Jedine ekipe koje mogu da naprave nešto drugo su Zrinjski, Sarajevo te Željezničar pod uvjetom da Hiroš i Boljević prorade. Jedino tu Veležu može prijetiti opasnost.rodjak je napisao/la: ↑09 feb 2024, 15:27slazem se da Velez nema dovoljnu sirinu,posebno zamjena Haskicu i desni bek ,zamjena Orecu,ostale pozicije su solidno poslozene.Sarajevo i Medjugorci imaju vecu sirinu i on i ce se boriti za prve 2 pozicije ,ali ipak mislim sto se tice nas to moze biti dovoljno za 3 mjesto ili bar finale kupa (posto se igraju dvije utakmice od cetvtfinala i u 2 utakmice se mozemo nositi sa svakim),pa u finalu sta budeH8Z7 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 15:02Velež ima jaku ekipu, što je važnije uigranu. Međutim oni nemaju širinu, sad njima ne daj Bože neke povrede Haskića ili Guliashvilia oni bi bili za 30% ako ne i više slabiji. Jednostavno nemaju klupu, Džafić koji je zadnji utakmicu dobru odigrao i TC, Suljić ni sjena onog starog.NoDi80 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 14:434 dana i nodi ode iz BiH zauvijek pa vi uzivajte
S Borcem ste bara bara
Nemojte me Veležovci pogrešno shvatiti ali ovo je činjenica.![]()
Nismo, međutim Borac nema krila kao Zrinjski i Sarajevo, dok Kulašin uhavti formu ode voz skorz. Borcu čuvaj Kvržića, Grahovca i Hereru pobjedio si ih. Realno Borcu nedostaje napadač, onaj iz Danske jel tu i dalje? Ako nije po meni Borac treba igrati sa lažnom devetkom. Djeluje mi da je on daleko bolji od Jove ovo što sam gledao Borac, Jovo ni prilika onom prije par sezona. Pošto Sarajevo ne može do titule valjda je Borac uzme prije Zrinjskog
i Borac je tu naravno ,Borac ima finu ekipu ali mislim da nece izdrzati ,vidit ce mo
Trenutno korisnika/ca: Venom, VolimBiH96 i 19 gostiju.