AvantiBL je napisao/la: ↑09 feb 2024, 16:37
H8Z7 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 16:32
Ne nisam stavio Željezničar ispred vas na tabeli da se razumijemo

ovo je samo redoslijed ekipe za kojem smatram da imaju kvalitetna krila koja mogu ući prema centru, uputiti udarac ili "podvaliti" loptu svome napadaču kao Hiroš i Boljević. Uz dužno poštovanje Jurilju i Hrelji, smatram da su ipak prethodna dva navedena kvalitetnija krila. Naravno ako Željezničar bude igrao formaciji sa krilima, ako se ipak odluče za 352 biće veselo

ne zna se gdje su tanji onda, napad ili odbrana jedino vezni red nešto kao radi.
Onda se izvinjavam, nisam te razumio
Ne znam šta bih ti rekao, tu su oni meni negdje kvalitetom, ne mogu se sjetiti nekih kvalitetnih partija od Hiroša, Boljević je za malo vremena pokazao puno i možda je od pomenute četvorice na prvom mjestu, međutim, i Hrelja i Jurilj itekako znaju uhvatiti šprint.
Ma ništa, znam kakv je Hiroš bio u Mladosti ona sezona sa Hirošem, Hadžićem, Begićem, Mahmićem bili su baš jaki. Sad je stvar kakv je u glavi, je li fokusiran na teren ili na život van terena. Sjećam ga se iz Mladosti i znam da može i baš je dobar bio zato kažem da ima prednost u odnosu na Jurilja. Sad što se tiče Jurilja i Hrelje mogu oni šprintat koliko hoće protiv ovih ekipa iz sredine ili donjeg dijela to može donijeti nešto, ali protiv Veleža, Zrinjskog i Sarajeva teško, sve ove ekipe imaju jake štopere i golmane (za Sarajevo Iliev).
Sad ostao sam dužan konačni poredak na tabeli, po mom mišljenju 1. Borac (bodovna prednost i da se ne lažemo sigurni bodovi protiv Sloge i Zvijezde 09), 2. Zrinjski, 3. Sarajevo (isključivo zbog širine klupe), 4. Velež (ako sve bude u redu i prođu bez povreda postoji šansa da nas preskoče). Kup neko od prve 4 ekipe uzima, po meni finale Zrinjski i Sarajevo. Dvomeć preteško reći ko uzima.