mene samo zanima sta se ti mijesas maleni bordo djecaceDirk je napisao/la:Frajer im dao podatak da je Zeljo pucao duplo vise penala od Borca i oni kazu da mu je smjesan argumenat ...

Moderator/ica: vlakanje
mene samo zanima sta se ti mijesas maleni bordo djecaceDirk je napisao/la:Frajer im dao podatak da je Zeljo pucao duplo vise penala od Borca i oni kazu da mu je smjesan argumenat ...
Ne duplo vise. Bez ovog danas 7 puta vise.Dirk je napisao/la:Frajer im dao podatak da je Zeljo pucao duplo vise penala od Borca i oni kazu da mu je smjesan argumenat ...
nijedan od tih penala nije bio odlucujuci, kao ni ovaj vas veceras.Hellas je napisao/la:Naravno da nije isto:tm-ovac iz mase je napisao/la:Ali nije isto penal kod 1:0, 2:0,3:0 i kod 0:0 !Hellas je napisao/la:Skontaj ovog penaldzije maloprije.
Postignuti golovi iz penala u ovoj sezoni.
Zeljeznicar
1. kolo olimpic - zeljo penal
3. kolo travnik - zeljo penal
5. kolo zeljo - leotar - penal
6. kolo siroki - zeljo - penal
8. kolo velez - zeljo - penal
15. kolo zeljo - rudar - penal
16. kolo zeljo - olimpic - penal
Zeba 6 golova iz penala Rovcanin 1
Borac
15. kolo leotar - borac - penal - sreco
Zeljo - Olimpic penal za 1:0
Zeljo - Leotar 18 minuta penal za 1:0
Travnik - Zeljo prikljucak za 2:1
Zeljo - Rudar penal za vodjstvo 2:1
Velez - Zeljo penal za 1:1
Mislim ne napadam ja Zelju niti impliciram nego nemoj biti licemjer... Jednostavno kad jaci tim napada logicno je da bude mnogo penala, brane se ljudi grcevito...
sviraj jos 7 komada stigose zebu na listi strijelacaPirke_TM87 je napisao/la:Sviraj PENAL najlakse je tako ode vam tema u helacDejan, BL je napisao/la:Napravili ste pičvajz od teme![]()
![]()
![]()
![]()
demagogija. daj cinjenice.Pirke_TM87 je napisao/la: Kod tebe je izgleda neki opasan problem sa glavom. Zeba je maistor kako god ti to prokomentarisao! I svaki penal koji je dosudjen, dosudjen je iz jednog razloga a to je zato sto je PENAL postojao. Ne govorim da je ovaj penal u Banjaluci poklonjen ali kazem da je smjesno da na svakoj, ali bas svakoju takmici sudijska ruka pokaze na bijelu tacku u korist Borca. Zdravo
Zamijenili se novosadjaneGrad je nas DS je napisao/la:Krajisnici peglaju.LJUTA KRAJINA![]()
![]()
Samo hrabro, braco, drzimo vam ledja
na kojoj si ti tekmi bio danas Boga pitajSrdjan_BL je napisao/la:Ja se ne sjecam kad je Borac imao penal(izuzev prosle utakmice kada je promasen) a prisustvovao sam na svim utakmicama kuci i par u gostima...
Prica da Borac da je borac dobio nepostojeci penal stvarno pada u vodu a sudjenje je danas vise naklonjeno Celiku bilo...
Nema potrebe za vrijedjanjem eto ajd prebroj golove iz penala. Mozda ima tu jos jedan max dva koji su promaseni.Pirke_TM87 je napisao/la:Koja ba dva, jesi ti retardiran ? Koja dva penala ?Hellas je napisao/la:demagogija. daj cinjenice.Pirke_TM87 je napisao/la: Kod tebe je izgleda neki opasan problem sa glavom. Zeba je maistor kako god ti to prokomentarisao! I svaki penal koji je dosudjen, dosudjen je iz jednog razloga a to je zato sto je PENAL postojao. Ne govorim da je ovaj penal u Banjaluci poklonjen ali kazem da je smjesno da na svakoj, ali bas svakoju takmici sudijska ruka pokaze na bijelu tacku u korist Borca. Zdravo
evo mojih: 7 golova iz penala zeljo, 2 borac.
Barcelona - ArsenalRugby je napisao/la:na kojoj si ti tekmi bio danas Boga pitajSrdjan_BL je napisao/la:Ja se ne sjecam kad je Borac imao penal(izuzev prosle utakmice kada je promasen) a prisustvovao sam na svim utakmicama kuci i par u gostima...
Prica da Borac da je borac dobio nepostojeci penal stvarno pada u vodu a sudjenje je danas vise naklonjeno Celiku bilo...
ma vidim ja sumljivo miSrdjan_BL je napisao/la:Barcelona - ArsenalRugby je napisao/la:na kojoj si ti tekmi bio danas Boga pitajSrdjan_BL je napisao/la:Ja se ne sjecam kad je Borac imao penal(izuzev prosle utakmice kada je promasen) a prisustvovao sam na svim utakmicama kuci i par u gostima...
Hellas je napisao/la:demagogija. daj cinjenice.Pirke_TM87 je napisao/la: Kod tebe je izgleda neki opasan problem sa glavom. Zeba je maistor kako god ti to prokomentarisao! I svaki penal koji je dosudjen, dosudjen je iz jednog razloga a to je zato sto je PENAL postojao. Ne govorim da je ovaj penal u Banjaluci poklonjen ali kazem da je smjesno da na svakoj, ali bas svakoju takmici sudijska ruka pokaze na bijelu tacku u korist Borca. Zdravo
evo mojih: 7 golova iz penala zeljo, 2 borac.
1. kolo olimpic - zeljo penalAYAN je napisao/la: Prvo lažeš da je željo pucao 7 penala, Željo je pucao 6 penala.
5 penala su bila u egal rezultatima...Dalje, od tih 6 penala, željo je pucao dva penala u utakmicama koje je izgubio.
Dalje, ostala 4 penala željo je realizovao u utakmicama u kojima je pobijedio, zabivši uz ta 4 gola još 14 golova. Dakle u utakmicama u kojima je Željo zabio golove iz penala to su dakle 4 utakmice, Željo je zabio ukupno 18 golova.
Protiv Leotara je Borac pucao penal i nije zavrseno 2:1 za Borac nego za Leotar.Borac, dvije utakmice. Prva je završena 2:1 za Borac, a Borac je zabio pobjedonosni gol iz penala u završnoj fazi utakmice. I ovaj penal protiv čelika također, odlučujući.
U rukama Manijaka jesteStatistika je čudo.
Jok druze. Vjerovatno bi i ja to isto napisao da sam na tvom mjestu ali ovo kod nas je vise..neka druga prica.. ;)KrajiskaMegamon je napisao/la:Zamijenili se novosadjaneGrad je nas DS je napisao/la:Krajisnici peglaju.LJUTA KRAJINA![]()
![]()
Samo hrabro, braco, drzimo vam ledja
Ispravio sam post...ako nisi primjetio...Hellas je napisao/la:Eto ih 7.
" Prica je pocela idejom, a nasa ideja sad sija kao baklja "Srdjan_BL je napisao/la:
Nisi ispravio sve greske na koje sam ti ukazao, ali zahvaljujem na obrisanom dijelu gdje me vrijedjas bez razloga.AYAN je napisao/la:Ispravio sam post...ako nisi primjetio...Hellas je napisao/la:Eto ih 7.
I da, Travnik je također imao penal na Piroti, u istoj utakmici u kojoj je i Željo dobio penal.
Eto ga, dosta... neću više.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.