A domic ni marku ne vrijedi
RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Suljić nekad isto kao da ne igra za nas. Na momente izgleda tako dekoncentrisano 

Mostar u srcu, Velež do groba
-
- Kontakt:
Odlična akcija - malo smo precijenili Tuzla City koji po meni danas ništa posebno nije pokazao. Samo da održimo tempo i osiguramo mjesto u osam najboljih
Mostar u srcu, Velež do groba
Kako god zavrsi bruka je da te jedna tuzla city stisne 20 minuta ko da je bayern.
Ne mogu da vjerujem da možemo imati takav pad u igri i da nam se uvale 2 gola u par minuta...Haskiću majstore, svaka čast momčino...
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Orec doktor
Vito majstor lopte
Duka nije kriv ni za jedan go
Prva utakmica dok se sad udje malo u takmicarski ritam da te za vikend ceka vazna utakmica. Ovo je dobro ja sam zadovoljan iako rezultat nece reci tako. Ovo sto je Delimedjac pogodio, isto ko i Cavar nece nikad vise
Vito majstor lopte
Duka nije kriv ni za jedan go
Prva utakmica dok se sad udje malo u takmicarski ritam da te za vikend ceka vazna utakmica. Ovo je dobro ja sam zadovoljan iako rezultat nece reci tako. Ovo sto je Delimedjac pogodio, isto ko i Cavar nece nikad vise
Koliko je pametno pustit mahmica? Onda bi ostali na 3 stopera a jedan od nji agilni zvona.
Skolski das im malo nade pa ih vratis u realnost. Seljadija poletila, najavljuje prolaz i pobjedu. Uzas. Salu na stranu od ovakve ekipe 2 gola primit za minutu malo zabrinjavajuce, ali dobro ne moze im se zamjerit. U kupu se iznenadjenja desavaju redovno, ali ovo danas je ipak na kraju mirno privedeno. Orec, Vito i Haskic sve pohvale. Onako odokativno Suljic toplo-hladno, Domic tanko, Dena par losih pasova, ali sve u svemu svima prolazna ocjena. Idemo dalje.
19V22
- Bazinga12345
- Kontakt:
Vito je baš lijep dodatak ekipi, jak a zna i povući naprijed.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Ma najvažnije je da smo prošli,sad se mirno spremati za ligu i utakmicu sa Slogom u Modriči.Samo se nadam da neće biti oranica gore.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

IZA GOLA GRMI ARMIJA !
Suljić klasa, gol i asistencija i iznudio je nekoliko faulova u opasnim pozicijama. Najbolji danas, svaka čast

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Mahmic u Zelju?
Ravno ludilu je ostati na Zvoniću kao trećoj opciji na stoperu...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Sumnjam da ce to Klaf dozvoliti. Ima Mahmic jos prostora za napredak i da se bori za mjesto u ekipi.
19V22
Dobar komentar na fb: dobro nam došao Asmire Suljiću. Daleko najbolja partija u dresu Veleža, baš je dobar bio.
Ćaić će biti odličan.
Teška utakmica, teške noge, grčevi, ali svejedno smo na momente igrali baš dobro. Imali smo 5 crnih minuta, totalni ambis i to je jedino što je loše bilo. Poslije toga opet izdominirali.
Ćaić će biti odličan.
Teška utakmica, teške noge, grčevi, ali svejedno smo na momente igrali baš dobro. Imali smo 5 crnih minuta, totalni ambis i to je jedino što je loše bilo. Poslije toga opet izdominirali.

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Suljic je ok igrac, ali ima seljacke poteze i visimo zbog toga. On je i nakon zutog kartona isao 2 puta s dvije noge. Uredu je biti prgav, najprgaviji igrac lige je mozda Dino Hasanovic ali je znao sta radi, ovaj ide bez mozga totalnoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 20:23
IZA GOLA GRMI ARMIJA !
Suljić klasa, gol i asistencija i iznudio je nekoliko faulova u opasnim pozicijama. Najbolji danas, svaka čast![]()
Čuj Suljić toplo hladno
igrač utakmice je Suljić.

Pored svih koje ste pomenuli, ja bih da pohvalim Dinu Halilovića. U trenutcima kada su svi eviedentno bili pali moralno, on je svojim ulaskom donio pravu energiju koja se od rezerve očekuje, i doslovno školovao svojom igrom. Uostalom kod Haskićevog gola, on je presjekao napad TC, i iznio loptu. Od mene naklon do poda. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Zvonić i Domić su ispodprosjek u ovoj ekipi. Ostalo je odlicno sve.
-
- Kontakt:
Yebeno teska utakmica veceras. Pola koraka Suljic zakasni da povedemo 3:0 i minutu nakon toga 2:1 pa 2:2
Raduje mentalna snaga ekipe vratiti se poslje onoga. Dva glupa gola iz nicega posebno onaj drugi i ako sam dobro vidio Prses izgubio loptu. Nema veze vazno je da smo prosli ovo su najgore utakmice ne znas gdje si ti ni gdje je protivnik. Tuzla je dobra ekipa i nece niko lako sa njima. Igrac utakmice za mene Suljic gol i asistencija citavu utakmicu se borio
Proslava Vite Caica ispred centralne kod drugog gola
usla petokraka momku u srce nije ni mjesec tu
Dobro je ovo sada se spremiti za Slogu nadam se Hrkacu umjesto Zvone Sturmu umjesto Domica i Hadzikicu na golu. To je 30 posto jaca ekipa
Raduje mentalna snaga ekipe vratiti se poslje onoga. Dva glupa gola iz nicega posebno onaj drugi i ako sam dobro vidio Prses izgubio loptu. Nema veze vazno je da smo prosli ovo su najgore utakmice ne znas gdje si ti ni gdje je protivnik. Tuzla je dobra ekipa i nece niko lako sa njima. Igrac utakmice za mene Suljic gol i asistencija citavu utakmicu se borio

Proslava Vite Caica ispred centralne kod drugog gola

Dobro je ovo sada se spremiti za Slogu nadam se Hrkacu umjesto Zvone Sturmu umjesto Domica i Hadzikicu na golu. To je 30 posto jaca ekipa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.