Naši napisali značajan procenata možda 25% do 30%
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
E nek nije vala ni neki kurcuzaušispor. Sretno Hamza!
-
- Kontakt:
Vala ga nisu trebali prodati ako nisu morali.Ovako su otišli onomad Sadiku,Velagić i Hadzić.Znamo kako završiše.
Ne fali ništa, zasluzuje da igra samo me zanima ko su druga dva.
Premlad otišao al eto, čisto sumnjam da će se gore naigrati. Nije kako treba ni u našoj ligi komplet sezonu u seniorskom fudbalu odigrao
-
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ljukovac ce u u19 prvo…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
IlievSamoDaKazeem je napisao/la: ↑09 feb 2024, 20:47Rogić,Kapetanović,Aničić,Đuričković, Beganović, Jularđija,Matanović,Mustafić, Peneranda,Hasić,Oliviera.
Moje mišljenje![]()
Kyeremeh Aničić Đuričković Kapetanović (Duraković)
Krdžalić Matanović Julardžija
Hasić Renan Peneranda
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
150k € i 25%
Pa čim smo na aparatima i blage veze nemamo, kako da znamo i procenat.

Ovakve vijesti nam trebaju direktno od kluba bez nekih mahalanja danima prije.
Ovo je znak da smo na pravom putu.
Ismire samo guraj nema nazad.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Strasna stvar je za momka koji nije ni u "prvih" 18 u rosteru uzeti 300 000 KM i ugraditi se za procenat !
Bravo svima u klubu, momku sretno !!!
Bravo svima u klubu, momku sretno !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Momci sta je sa Mehmedovica bil on mogao zaigrati na Tusnju, gledam kape se snasao u prvih 11 po novom pravilu ima pravo nastupa
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Svani nedjeljoH8Z7 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 20:49IlievSamoDaKazeem je napisao/la: ↑09 feb 2024, 20:47Rogić,Kapetanović,Aničić,Đuričković, Beganović, Jularđija,Matanović,Mustafić, Peneranda,Hasić,Oliviera.
Moje mišljenje![]()
Kyeremeh Aničić Đuričković Kapetanović (Duraković)
Krdžalić Matanović Julardžija
Hasić Renan Peneranda

GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 feb 2024, 19:58Pretpostavljam da će ovih 11 izaći u nedjelju:
Iliev, Radović, Aničić, Đuričković, Beganović, Matanović, Buljubašić, Julardžija, Penaranda, Olivera i Hasić

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Nije uopste strasno, puno bi strasnije bilo da mu se dala sansa, da se promovisao i da se uzelo milion i ugradilo sa 25 posto, nije cilj valjda cim prva ponuda prodaji, to je pogresan potez..
Treba dizat ljestvicu prodaje i ne pricat ispod pola miliona za igrace do 20 godina, to je generalno ono najvrednije i sto se gleda kod nas
Najboljih 11 u ovom trenutku.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 feb 2024, 19:58Pretpostavljam da će ovih 11 izaći u nedjelju:
Iliev, Radović, Aničić, Đuričković, Beganović, Matanović, Buljubašić, Julardžija, Penaranda, Olivera i Hasić
Nadam se laganoj pobjedi 0 2 bez povreda,I da se okrenemo Listici.
-
- Kontakt:
Na toj poziciji nije mogao dobiti šansu. Jedino rješenje je bilo dati ga na posudbu pa da izraste u igraca ili ga prodati.
Po meni dobar posao za sve tri strane. Ovo je veliki klub i imat ce dobre uslove za napredak. Ako uspije da se dokaže imat ce dobru karijeru a mi postajemo još bolji na polju stvaranja i prodaje igraca. Ako ne uspije opet ce biti igrac koji je puno bolji nego kada je otisao i moci ce se ovdje vratiti.
Po meni dobar posao za sve tri strane. Ovo je veliki klub i imat ce dobre uslove za napredak. Ako uspije da se dokaže imat ce dobru karijeru a mi postajemo još bolji na polju stvaranja i prodaje igraca. Ako ne uspije opet ce biti igrac koji je puno bolji nego kada je otisao i moci ce se ovdje vratiti.
Trenutno korisnika/ca: boki86, Dave, Haksss, kanarinac, NazorUso, nedimmmm1337, NeSamSafetee, PeppermintSA, tuitamo, Vrhbosnian i 66 gostiju.