Ko će to znati,šta da je dobio šansu pa je ne iskoristi i ode u MDK a mora se i prodavati,imamo puno igrača pod ugovorom, sretno momku dabogda u Real dogurao,nije lako iz ovog blata prodati igrača,prati ostale kluboveBordo10 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 21:38Nije uopste strasno, puno bi strasnije bilo da mu se dala sansa, da se promovisao i da se uzelo milion i ugradilo sa 25 posto, nije cilj valjda cim prva ponuda prodaji, to je pogresan potez..
Treba dizat ljestvicu prodaje i ne pricat ispod pola miliona za igrace do 20 godina, to je generalno ono najvrednije i sto se gleda kod nas
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno da je bolje ali ko ti može garantovati tako nešto? Mi smo svega par igrača prodali za milion eura ili više.Bordo10 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 21:38Nije uopste strasno, puno bi strasnije bilo da mu se dala sansa, da se promovisao i da se uzelo milion i ugradilo sa 25 posto, nije cilj valjda cim prva ponuda prodaji, to je pogresan potez..
Treba dizat ljestvicu prodaje i ne pricat ispod pola miliona za igrace do 20 godina, to je generalno ono najvrednije i sto se gleda kod nas
Ja samo mislim da nije napravio dobar izbor za svoju karijeru, ovo je više nego što on može podnijeti u ovom trenutku. Nadam se da griješim ali je trebao prvo u slabiji klub a on iz Sarajeva u kojem nije ni igrao odmah u Basaksehir a turska liga nikad nije bila jača. Mislim da će ići na posudbe čim potpiše ali ako ništa oni dobro plaćaju, njemu će financijski ovo biti ok.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mislim da ide u njihov mlađi timMortemHz je napisao/la: ↑09 feb 2024, 22:51Naravno da je bolje ali ko ti može garantovati tako nešto? Mi smo svega par igrača prodali za milion eura ili više.Bordo10 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 21:38Nije uopste strasno, puno bi strasnije bilo da mu se dala sansa, da se promovisao i da se uzelo milion i ugradilo sa 25 posto, nije cilj valjda cim prva ponuda prodaji, to je pogresan potez..
Ja samo mislim da nije napravio dobar izbor za svoju karijeru, ovo je više nego što on može podnijeti u ovom trenutku. Nadam se da griješim ali je trebao prvo u slabiji klub a on iz Sarajeva u kojem nije ni igrao odmah u Basaksehir a turska liga nikad nije bila jača. Mislim da će ići na posudbe čim potpiše ali ako ništa oni dobro plaćaju, njemu će financijski ovo biti ok.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
U ovom momemtu nikako nije mogao dobiti sansu zbog pozicije koju igra. Uz to, niko ne garantuje da ne bi zavrsio kao npr. Jovasevic, s posudbe na posidbu pa Igman, Posusje itd.Bordo10 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 21:38Nije uopste strasno, puno bi strasnije bilo da mu se dala sansa, da se promovisao i da se uzelo milion i ugradilo sa 25 posto, nije cilj valjda cim prva ponuda prodaji, to je pogresan potez..
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
A dobit ce je gore, ako ovde ne moze dobit sansu, tek gore ce prolutati kroz par klubova i eto ga nazad opet u Mladost kroz par sezona..
Ipak razumijem ovo, jer tek krecemo sa ovim prodajama, pa dok se stekne ime, a kroz period od pet godina se nadam da 18 godisnji djecaci, nece ici za prvu ponudu, posebno ako nije milion i vise, moramo u tom periodu podici ljestvicu, a ovim tempom i radom mislim da hocemo.
Ipak razumijem ovo, jer tek krecemo sa ovim prodajama, pa dok se stekne ime, a kroz period od pet godina se nadam da 18 godisnji djecaci, nece ici za prvu ponudu, posebno ako nije milion i vise, moramo u tom periodu podici ljestvicu, a ovim tempom i radom mislim da hocemo.
Ako ne znaš,ne izmišljaš nego kopiraš.
Zašto C.Z.,Partizan za primjer prodadose par mladih
igrača za visemilionske cifre?’
Dovedeš para stranaca,dobro jakih koji ce praviti
Razliku na terenu.Uz njih ubacujes po par juniora da
Steću iskustvo i kale se. Automatskih oni (juniori)
Će izgledati bolje,jače puni samopouzdanja nakon izvjesnog
Vremena provedenog na terenu.
Simple is the best!
Simple is the best!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Slazem sePitarsam je napisao/la: ↑09 feb 2024, 23:42Ako ne znaš,ne izmišljaš nego kopiraš.
Simple is the best!
-
- Kontakt:
Mehmedovic tesko da ce igrati od prve minute.Julardzija i Matanovic su sigurni.Taj treci vezni ce bit Buljubasic ili Mustafic.
Kapetanovic bi vrlo lako mogao krenuti od prve minute.Mislio sam da nema pravo nastupa ali vidim Jasarevic igrao za TC danas a vec igrao za Zelju u kupu tako da nema prepreki
Iliev
Beganovic-Djurickovic-Anicic-Kapetanovic
Julardzija-Matanovic
Mustafic
Hasic-Renan-Penaranda
Ovo je vrlo vjerovatno nas najjaci sastav ali ne bi me iznenadilo da Ziljkic krene ili Andjusic zbog fenomenalno odradjeni priprema da se nagradi mada on je nas as u rukavu
Nadam se da ce nasi ozbiljno pristupiti utakmici kao da se radi o ligaskom gostovanju jer ovaj vas tim definitivno nije za podcjeniti.Tim koji bez problema moze igrati PL.Kada na to dodamo vjerovatno pun stadion koji ce bit,nema opustanja.
ABd dobra utakmica sa puno golova i nas prolaz na kraju

P.S Sretno Ljukovcu

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
I opet nećemo prodavati za cifre za koje oni prodaju, nego manje.Pitarsam je napisao/la: ↑09 feb 2024, 23:42Ako ne znaš,ne izmišljaš nego kopiraš.
Simple is the best!
-
- Kontakt:
Ljukovac nazalost nije prodat Basaksehiru vec je danas raskinuo ugovor. Klub ce dobiti naknadu za treniranje i mislim 20% od narednog transfera. Ta naknada mislim da iznosi nekih 70-tak hiljada €
Jutros mu je ponudjeno da ide na posudbu u 1. ligu federacije i receno mu je da ga ne vide u prvoj ekipi. Njegovi zastupnici su iskoristili tu situaciju, trazili raskid i odmah mu zavrsili Basaksehir nakon toga…
Generacija 2005 je jedna od najtalentovanijih generacija od kad postoji akademija (samo 1999 je bila jaca). Po prvi put strucnjaci ce uspjeti da iz izlazne generacije ne promoviraju nikoga u prvi tim i ne naprave neku lijepu pricu kao ranije sto se radilo (‘98 Mujakic-Kovacevic, ‘99 Pidro-Sabanovic, ‘00 Salcin, ‘01 Djokanovic, ‘03 Sahinovic, ‘04 Buljubasic)
Mislio sam da ce iz ove generacije izaci 5 prvotimaca koji ce se u buducnosti prodati za ozbiljne cifre. Otpade ovaj u kojeg sam najvise bio ubjedjen da ce napraviti nesto…
Jutros mu je ponudjeno da ide na posudbu u 1. ligu federacije i receno mu je da ga ne vide u prvoj ekipi. Njegovi zastupnici su iskoristili tu situaciju, trazili raskid i odmah mu zavrsili Basaksehir nakon toga…
Generacija 2005 je jedna od najtalentovanijih generacija od kad postoji akademija (samo 1999 je bila jaca). Po prvi put strucnjaci ce uspjeti da iz izlazne generacije ne promoviraju nikoga u prvi tim i ne naprave neku lijepu pricu kao ranije sto se radilo (‘98 Mujakic-Kovacevic, ‘99 Pidro-Sabanovic, ‘00 Salcin, ‘01 Djokanovic, ‘03 Sahinovic, ‘04 Buljubasic)
Mislio sam da ce iz ove generacije izaci 5 prvotimaca koji ce se u buducnosti prodati za ozbiljne cifre. Otpade ovaj u kojeg sam najvise bio ubjedjen da ce napraviti nesto…
-
- Kontakt:
Upravo to,greska al haj,moglo se i objaviti za koliko je otisao,svi svijetski klubovi objave cifru,neki cak i detalje iz ugovora,samo kod nas tajna za koliko prodas,i onda cudno kad neko kaze da se peru pare.Bordo10 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 21:38Nije uopste strasno, puno bi strasnije bilo da mu se dala sansa, da se promovisao i da se uzelo milion i ugradilo sa 25 posto, nije cilj valjda cim prva ponuda prodaji, to je pogresan potez..
Sto duže doguraš u Evropi (uz naravno domace titule), cijene igraca ce biti vece. Cimirot se za rekordnu sumu prodao u PAOK jer je razvalio u Evropi ljeta 2014, gdje smo došli do play - offa. Titula i kup su mu došli samo kao šlag na tortu. Recimo ovaj mali Nedeljkovic iz Zvezde se prodao u Aston Villu za 9 miliona eura jer je u Ligi prvaka protiv Citya i Leipziga, pred ocima bruku skauta i menadžera, ostavio super utisak.Morpheus je napisao/la: ↑10 feb 2024, 00:33I opet nećemo prodavati za cifre za koje oni prodaju, nego manje.Pitarsam je napisao/la: ↑09 feb 2024, 23:42Ako ne znaš,ne izmišljaš nego kopiraš.
Simple is the best!
Ma neka ide ko gdje hoce a 10 a 18 a 35 godina imao
Turska kazahstan indija svejedno
Neka dodje ko hoce iz stupcanice, toska, simbau, slobode
Sljedeća sezona mora doći titula
Turska kazahstan indija svejedno
Neka dodje ko hoce iz stupcanice, toska, simbau, slobode
Sljedeća sezona mora doći titula
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Jesi li svjestan kakvu bi on statistiku morao nabiti u ovoj ligi, da bi ga prodao za milion ?Bordo10 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 21:38Nije uopste strasno, puno bi strasnije bilo da mu se dala sansa, da se promovisao i da se uzelo milion i ugradilo sa 25 posto, nije cilj valjda cim prva ponuda prodaji, to je pogresan potez..
-
- Kontakt:
Jel mu menager Zubanovic? Kako mogu oni trazit raskid ako ima vazeci ugovor kao da se oni sta pitaju? Svakako je rano ovo sve za njega,daj Boze da grijesim mada nasi kvazi menageri svakako uniste svakog igraca jer jos nisu skontali osnovne stvari,bolje postepeno da napreduje nego ovako zelen da ide.Harakiri79 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 00:48Ljukovac nazalost nije prodat Basaksehiru vec je danas raskinuo ugovor. Klub ce dobiti naknadu za treniranje i mislim 20% od narednog transfera. Ta naknada mislim da iznosi nekih 70-tak hiljada €
Vecinu menadžera koji zastupaju igrace iz Premijer lige, ne zanima njihov daljnji napredak i karijera, vec licni profit. Nek oni uzmu svoj dio kolača i provizije, a hoce igrac kojeg su prodali igrati u tom klubu ili otici na posudbu, to ih bas briga. Alen Škoro i Said Husejnovic su ti najbolji primjeri.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 01:58Jel mu menager Zubanovic? Kako mogu oni trazit raskid ako ima vazeci ugovor kao da se oni sta pitaju? Svakako je rano ovo sve za njega,daj Boze da grijesim mada nasi kvazi menageri svakako uniste svakog igraca jer jos nisu skontali osnovne stvari,bolje postepeno da napreduje nego ovako zelen da ide.Harakiri79 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 00:48Ljukovac nazalost nije prodat Basaksehiru vec je danas raskinuo ugovor. Klub ce dobiti naknadu za treniranje i mislim 20% od narednog transfera. Ta naknada mislim da iznosi nekih 70-tak hiljada €
Nepostoji klub na svijetu koji posluje na 100%. Cu rec, svi bi ki volili da mi nase akademce sa 20 godina prodajemo za 3 m€…
Al to tako nejde, nekad cemo prodat igraca za sucu a on postane Dzeko, al 90% slucajeva ce bit nesto ko ovaj mali ili Djokanovic.
Ako smo uzeli namolom 100 k € pokrili smo sve ulozeno u njega imamo 25% ako eksplodira (2 m€ ako ga pridaju mi smo znaci uzeli 600 k€ ukupno sto nije lose, ako zavrsi ko suarez imas 100 plus jos 20-30 k km za treniranje i puna saka brade..
Nekazem da su Rozman i Ibricic vrh evropskog fudbala al su dosad pokazali da su NAJPROFESIONALNI DUO KOJI JE VODIO FK SARAJEVO Od 1996 godine..
Takodje Mediski prostor su pokrili sasvim dovoljno a ne pretjerano
Siguran sam da je malac bio bolji od Pene i ziljkica na treninzima nebiga prodali.
Kroz ibricicevu pricu ljudi su dosli da rade najbolje sto znaju i da ce to uradit na taj nacin da nikog nece bacit pod autobus (makog se ne racuna kazemu se u najkracem mogucem roku da bi taj igrac mogo nac sebi novi angazman) takodje nece se nikom ni tjepat nit bit majka a on uzimat 10-15 k € mjesecno
Al to tako nejde, nekad cemo prodat igraca za sucu a on postane Dzeko, al 90% slucajeva ce bit nesto ko ovaj mali ili Djokanovic.
Ako smo uzeli namolom 100 k € pokrili smo sve ulozeno u njega imamo 25% ako eksplodira (2 m€ ako ga pridaju mi smo znaci uzeli 600 k€ ukupno sto nije lose, ako zavrsi ko suarez imas 100 plus jos 20-30 k km za treniranje i puna saka brade..
Nekazem da su Rozman i Ibricic vrh evropskog fudbala al su dosad pokazali da su NAJPROFESIONALNI DUO KOJI JE VODIO FK SARAJEVO Od 1996 godine..
Takodje Mediski prostor su pokrili sasvim dovoljno a ne pretjerano
Siguran sam da je malac bio bolji od Pene i ziljkica na treninzima nebiga prodali.
Kroz ibricicevu pricu ljudi su dosli da rade najbolje sto znaju i da ce to uradit na taj nacin da nikog nece bacit pod autobus (makog se ne racuna kazemu se u najkracem mogucem roku da bi taj igrac mogo nac sebi novi angazman) takodje nece se nikom ni tjepat nit bit majka a on uzimat 10-15 k € mjesecno
Mogucnost odgode utakmice za ponedeljak jer je u nedelju dan zalosti u Tuzli.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Nemoj živ bio da je odgađaju sve sam po njoj isplanirao
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, Hajdeee, misstianopenaldo, mosarajvosa83, nedimmmm1337, SHZ82, Uvijeknapravojstrani i 72 gosta.