Asteriks je napisao/la: ↑10 feb 2024, 09:18
Haman da tako i dodje.
Onda povremeno opijanje gdje bas trazis dozu koja ce te uzet, pa umjesto par, popijes 15 za noc. I kako kazu, tu svaka kap lomi, onaj zadnji guc bude prevaga od, po tebi normalnog stanja, do ozbiljne opijenosti.
Najgore sto gledas vrstu od koje najmanje mamuras. Nekad to bude Becks, nekad Carlsberg, nekad Sarajka, pa Karla itd. Onda
kemijas, kontas aha ne valja mjesati ovu s onom, pa noc poslije Sarajka bude top, vec iduci put flop. Zatim trazis krivce u nekakvim sendvicima itd.
U sustini skontas da polako ali sigurno iz situacije gdje ponekad trznes koju, ides na to da ti se izlazak sa ekipom moze pretvoriti u pricu oko alkohola.
Ako si nekom bas prijatelj, bolje da mu u startu umjesto toga serviras misomora.
Ima par godina ja sam skontao da je piva najgora za napiti se , meziš čitavu noć ujutro se probudiš gladan kao vuk , ono baš sapran što bi rekli , meni ubjedljivo najgori mamurluk bio .
Sad znam dozu , ljeti maksimalno 3 pive i prelazi se na žestoko , a zimi je skoro nikako ne pijem .
Rakija je majka za sve , dobra domaća i lampa si ujutro .
Kad sam bio mlađi ubijao sam gemišt , sad mi crno vino zakon .
Ako baš voliš pivu , Budwieser je beton betona , prvo jer je iz Češke drugo ne puni se nigdje u okolnim zemljama nego se uvozi direktno iz Češke .
Društvo i meza su meni sada najbitniji za alkoholni ugođaj , tu nema fule .
Kad se sjetim kakva sam prije kerozine pio , Viško vino ( ubjedljivo najgore vino ikad ) , Ružica crveno vino , šljiva prepečenica ( najgori alkohol ikad ) , pa neki viski John Long ( flaša kopija Chivasa ) ili tako nešto bio 12 KM u Drvoprometu majke mi u grlu ti puter čitavo vrijeme , pa prije 10-ak godina Sarajka točena pa sunce ti poljubim šta su joj radili nokti me bolili od nje

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...