NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Venom
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Venom » 09 feb 2024, 23:01

Truhlo je napisao/la:
09 feb 2024, 22:28
Venom je napisao/la:
09 feb 2024, 22:19
https://footballtalentscout.net/2022/06 ... -nurkovic/

Ovaj bi nam bolje legao, ali moze i Hamzic. Barem se sa posudbom ne moze fulati, a i ne kosta nista.
Weaknesses:

– player of a small frame who doesn’t feel comfortable in contact situations
Gdje ćeš dijete pustiti među životinje prve lige, pogotovo na proljeće kad kreće prava liga i borba za opstanak. Čak ni skols ne izgleda grubo u ovoj ligi kako je izgledao u centru :urnebes:
A eto ko da nemamo djece u sastavu :mrgreen: . Koliko god da je fizicki slab mislim da ne moze bit slabiji od Međuseljca. Momak ima vec nekoliko nastupa za Sarajevo, a i ova stranica prati ozbiljne talente i potencijale.
Posebno mi se sviđa ovo "deep lying orchestrator". To nama treba.
Mislim nije los ni taj Hamzic sto bi mogao doc, ali on je igrac tipa Begic.
Srce, čast i ponos!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 09 feb 2024, 23:07

Venom je napisao/la:
09 feb 2024, 23:01
Truhlo je napisao/la:
09 feb 2024, 22:28
Venom je napisao/la:
09 feb 2024, 22:19
https://footballtalentscout.net/2022/06 ... -nurkovic/

Ovaj bi nam bolje legao, ali moze i Hamzic. Barem se sa posudbom ne moze fulati, a i ne kosta nista.
Weaknesses:

– player of a small frame who doesn’t feel comfortable in contact situations
Gdje ćeš dijete pustiti među životinje prve lige, pogotovo na proljeće kad kreće prava liga i borba za opstanak. Čak ni skols ne izgleda grubo u ovoj ligi kako je izgledao u centru :urnebes:
A eto ko da nemamo djece u sastavu :mrgreen: . Koliko god da je fizicki slab mislim da ne moze bit slabiji od Međuseljca. Momak ima vec nekoliko nastupa za Sarajevo, a i ova stranica prati ozbiljne talente i potencijale.
Posebno mi se sviđa ovo "deep lying orchestrator". To nama treba.
Mislim nije los ni taj Hamzic sto bi mogao doc, ali on je igrac tipa Begic.
Ovo što sam do sad Darija upratio, izgleda da on ne voli te orkestratore :urnebes: Samo Begić, Mehić, Hamzić dva zadnja vezna prava da tuku :ljepota:

Ok je i taj stil, ako uspije oživiti Arnautovića i Avdija/Hodžić desno. Onda bekovi mogu ići visoko u napad bez brige jer im leđa čuvaju veznjaci.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 10 feb 2024, 11:06

Hoće li biti otvorena tribina danas :kafa:

Crni gavran
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica - Članstvo

Post Postao/la Crni gavran » 10 feb 2024, 11:59

Ja sam se odavno uclanio , u mjesecu januaru, ovo je treca godina uzastopno kako se uclanjujem
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 10 feb 2024, 12:24

Eto,Hamzic kod vas do kraja sezone
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 10 feb 2024, 12:30

NajvecaRadosti je napisao/la:
10 feb 2024, 12:24
Eto,Hamzic kod vas do kraja sezone
Sumnjam da će se naigrati kao Tabaković, ali neka ga radi širine u veznom redu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 10 feb 2024, 12:47

dinodino2019 je napisao/la:
09 feb 2024, 21:50
Dolazi nam Muamer Hamzić, junior Sarajeva, koji nastupa na poziciji zadnjeg veznog. Dolazi na posudbu do kraja sezone. U prvom dijelu sezone za juniore Sarajeva upisao 12 nastupa uz jedan gol i dvije asistencije, igroa je i dva meca u Ligi prvaka, inace je juniorski reprezentativac BiH. Postojala je sansa i da Azur Mahmic dodje kod nas pola godine na posudbu, ali igrac ne zeli igrati u 1.ligi FBiH pa ce vjerovatno u Zelju.
Ako smo pljuvali Sivca, ja Mahmicu nikada ne bi dozvolio da ikada dodje u Čelik. Treba imati jednake arsine za sve
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Nera1982
Kontakt:

Post Postao/la Nera1982 » 10 feb 2024, 13:01

Crni gavran je napisao/la:
10 feb 2024, 12:47
Dolazi nam Muamer Hamzić, junior Sarajeva, koji nastupa na poziciji zadnjeg veznog. Dolazi na posudbu do kraja sezone. U prvom dijelu sezone za juniore Sarajeva upisao 12 nastupa uz jedan gol i dvije asistencije, igroa je i dva meca u Ligi prvaka, inace je juniorski reprezentativac BiH. Postojala je sansa i da Azur Mahmic dodje kod nas pola godine na posudbu, ali igrac ne zeli igrati u 1.ligi FBiH pa ce vjerovatno u Zelju.
Ako smo pljuvali Sivca, ja Mahmicu nikada ne bi dozvolio da ikada dodje u Čelik. Treba imati jednake arsine za sve
Pa nije to ni blizu situacija jedna drugoj. Jedan je otiso dok je bio clan celika na trening a drugi clan drugog kluba.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 10 feb 2024, 13:02

Pa iskreno ta dva igraca nisu u istoj poziciji. Jedan u zelju na posudbu iz drugog tima, a drugi iza ledja maticnog kluba u zelju na trening. Kruske i jabuke.

Opet cu biti iskren i reci, da se ni Mahmicu ovo bas tako nece zaboraviti. Mozda nekad dodje opet kod nas, haj ga znaj. Ali poslije prvog sranja, valja mu kraj istoka proci do svlacionica :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 10 feb 2024, 13:04

Pa bio je vec u Musijinom busu koji je kupio nasu djecu nakon naseg raspada.

Uostalom,neko ga hoce podrzat neko nece.Svi oni koji su slusali Fenana i njegov govor stavljali po drustvenim mrezama za njih je Azur zavrsio sa Celikom.Ovi koji mudro sute njima je svejedno gdje ce koji samo da Celik dobro igra.
!

Premier1988
Kontakt:

Post Postao/la Premier1988 » 10 feb 2024, 13:19

100% Neka ide u Mladost!

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 10 feb 2024, 16:38

Begić, Hamzić, Talha :tokralju: :tokralju:

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 10 feb 2024, 16:44

Talha najjaci igrac u Čeliku, za dvije sezone ce biti u Premijer ligi
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 10 feb 2024, 16:46

Talha predobar,steta sto nije nas.

Takodjer lijevi bek u drugom sto je usao, odlican mali. Kako se zove?

Da hoce Ali vise proigrat,pravo je los bio danas...treba s njim radit.
BašČelik!

strucnjak9
Kontakt:

Post Postao/la strucnjak9 » 10 feb 2024, 17:00

U drugom poluvremenu na sredini su me odsevili ovi djecaci, Begic, Hamzic i Talha. Samo da ovako nastave, a Dario ne treba izmisljati vise toplu vodu jer ova trojica cini mi se da su kliknuli
Zadnja izmjena: strucnjak9, dana/u 14 apr 2024, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 10 feb 2024, 17:03

Čestitke igračima na pobjedi i želim im puno dobrih igara na prolječe! Od prvog dana sam pisao da je Talha super igrač za svoje godine i da je trebao kod Duvnjaka imati više minuta u igri,ali tad se forsiro preglupi Žuna kojem se sva sreča raspade karijera.Zato ovo prolječe Talhu maksimalno koristiti a to več Dario radi. Najbitnije je sad da se momci spremaju i da ih povrede zaobidju. Sretno svima
::::SAMO ČELIK::::

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 10 feb 2024, 17:06

Tri kompletna mlada vezna igrača koji mogu pretrčati 15+ kilometara po utakmici. Tu još imaš Mehića i Bašića koji sigurno mogu pomoći.

Ali katastrofa, ne znam šta se s njim dešava ali najviše sumnjam na roditelje koji prave pritisak i pokušavaju liječiti komplekse na djetetu. Nadam se da će se dozvati jer ovo je nula.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 10 feb 2024, 17:13

Svi igraci trebaju ovu sansu iskoristiti maksimalno, ovo im je zadnja sansa, kada ce klub sebi moci dozvoliti ovoliki luksuz da forsira ovoliko mladih igraca u timu. Ako se ovu polusezonu nametnu, ako pokazu da mogu, onda se na njih moze i mora racunati, a Celik ce biti u vrhu sljedece sezone, ako ne odmah i ulazak u pl. Ovakvu sansu nece dobiti vise, u to sam uvjeren. Yebi ti to kad odes u neke manje klubove, koji i nisu popraceni toliko, koji i nemaju takve uslove i sta ti ja znam jos. Ovi igraci iz sarajevo, mozda na kraju i ostanu kod nas, tesko da mogu konkurisati kod njih za prvi tim. Fokus polusezone je prilika i razvoj mladim igracima, izvolite dokazite se.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 10 feb 2024, 17:41

Danas je prvo poluvrijeme igrao i mlađi kadet Samed Dilaver. Svaka cast Damjanovicu za ovaj potez. Bolji od ostslih Isak, Talha, Begic i Hamzic
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 10 feb 2024, 17:48

Kako su igrali?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 1 gost.