Previse imas problema oko svog kluba da bi se o Slobodi brinuo.
Za pocetak, moli Boga da ostanete u drustvu najboljih, mada ne zasluzujete.
Cuvajte igrace, uvedite im policijski sat, vidis da Bekric i Akrapovic nocu samo kruze od kluba do kluba...antisisoja1919 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 20:02Previse imas problema oko svog kluba da bi se o Slobodi brinuo.
Za pocetak, moli Boga da ostanete u drustvu najboljih, mada ne zasluzujete.
Pogledaj sve golove koje Demirovic dao vidjeces da bi Renan postigao sve ijedan go u tim situacijama..
Demirovicu odgovara ova ho ruk igra, on da igra kod nas ili u zrinjskom nebi dao nista vise golova od Renana.
Takodje u prvih 20 minuta 3 greske koje Renan nije napravio za 30 utakmica u FK SARAJEVU..
Meni Demirovic nema nista da kazes vao, mozda tu neku kondiciju to je sve. Visina igra glavom jacina suta dribling pas..
Neznam da je u repci dao 2 gola
Skinut ce shizopitareJel ovo važi samo za članove ili i za ostale to jest za sve da mogu kupiti karte online?
Suvorov je napisao/la: ↑10 feb 2024, 19:28Ima li neka pjesma starija od 30ak godina, ako je vec "tisucljetna" onda mora biti nesto starije?TurkishAirlines je napisao/la: ↑10 feb 2024, 19:10Sljedeci put da naucite napamet pjesmu "Da te nije Alija" i nece se ovo vise ponavljati.
Ili ne mora.
Zar stvarno misliš da bi neko, tek onako, ušao sa obilježjima u Sarajevo, i to u pekaru...Maradona10 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 18:54Ne znam za to batinjanje, ali ako je istina da je/su bio/bili u obiljezjima neka su ih prebili. U moje vrijeme da se to uradilo, još bi u Banja Luci dobili batine, znalo se kako se akcijaju druge grupe, na dan utakmice ili eventualno ako prolaze kroz grad. Ovo sto su momci uradili (ako su uradili) je klasično provociranje i treba fasunga. Ma da još nisam čuo a ni pročitao o tome, a ovdje se sve brzo sazna. A ako su prebili samo momke jer su iz Banja Luke, treba ih zatvoriti u kavez i na svakih par dana ubaciti malo banana.
Odlicni veznjaci, na njih sam i ja pomsilio, stvarno oslican prelazni rok. Jakirovic ih je odlicno koristio, vidicemo Petrovica, al msm da nece imati problema da iskoristi potencijale. O Sunjicu ne treba koristiti rijeci, na iskustvo moze igrati ovu ligu. Bilo kako bilo bice interesantno, i prvenstvo i kup. 4 prvoplasirane ekipe ocekujem i u zavrsnici Kupazrinjamo je napisao/la: ↑10 feb 2024, 18:30Može biti svašta, ali realno, Zrinjski je vrlo ozbiljna ekipa. Savić i Ilinković su strašna pojačanja, još je Ilinković u U21 kvoti. Konačno pojačanje i na lijevom beku, mada bih po ovom danas rekao da je Argentinac dešnjak. Slobo i Barišić konačno zajedno.nekoIzMostara je napisao/la: ↑10 feb 2024, 17:45Ev procitao, al cinjenica je i da prosle godine nije bilo Evrope,a ove je bilo. E sad kad nema vise Evrope, sada se mogu fokusirati na domace prvenstvo i kup, doveli itekako ozbiljnog trenera za nase lige, o igrackom kadru nema potrebe trositi rijeci, jer su se rijesili igraca a doveli itekako dobre i kvalitetne igrace. Daj Boze da grijesim, al ubjeden sam da cete se provesti lose protiv njih na Grbavici.
I trener pravi, osvojio sve znanjem, treninzima, odnosom, karakterom.
A lazes19vendetta87 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 20:30Pogledaj sve golove koje Demirovic dao vidjeces da bi Renan postigao sve ijedan go u tim situacijama..
Demirovicu odgovara ova ho ruk igra, on da igra kod nas ili u zrinjskom nebi dao nista vise golova od Renana.
Takodje u prvih 20 minuta 3 greske koje Renan nije napravio za 30 utakmica u FK SARAJEVU..
Meni Demirovic nema nista da kazes vao, mozda tu neku kondiciju to je sve. Visina igra glavom jacina suta dribling pas..
Neznam da je u repci dao 2 gola![]()
![]()
Mislim da i nije neka privilegija sad otic u Zelju. Tu smo mi negdje. Mi sad prvoligasi, oni vec sljedece godineVanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 20:15Cuvajte igrace, uvedite im policijski sat, vidis da Bekric i Akrapovic nocu samo kruze od kluba do kluba...antisisoja1919 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 20:02Previse imas problema oko svog kluba da bi se o Slobodi brinuo.
Za pocetak, moli Boga da ostanete u drustvu najboljih, mada ne zasluzujete.![]()
Ma daj ba drug, evo polahko se spremam za garazu...antisisoja1919 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 21:01Mislim da i nije neka privilegija sad otic u Zelju. Tu smo mi negdje. Mi sad prvoligasi, oni vec sljedece godineVanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 20:15Cuvajte igrace, uvedite im policijski sat, vidis da Bekric i Akrapovic nocu samo kruze od kluba do kluba...antisisoja1919 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 20:02
Za pocetak, moli Boga da ostanete u drustvu najboljih, mada ne zasluzujete.![]()
![]()
A i onako im dolaze igraci koji nemaju jednu odigranu utakmicu zadnjih 6 mjeseci i koji su prije 10 godina vazili za talente i na tome ostali, pa bi im mi npr mogli halalit Lelica.
Ps bujrum sutra u grad soli.
Ja sam vec obecao da cemo se maksimalno potrudit da ti sutrasnju noc docekas u toplom krevetu, da se ne mucis po garaziVanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 21:11Ma daj ba drug, evo polahko se spremam za garazu...antisisoja1919 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 21:01Mislim da i nije neka privilegija sad otic u Zelju. Tu smo mi negdje. Mi sad prvoligasi, oni vec sljedece godine![]()
A i onako im dolaze igraci koji nemaju jednu odigranu utakmicu zadnjih 6 mjeseci i koji su prije 10 godina vazili za talente i na tome ostali, pa bi im mi npr mogli halalit Lelica.
Ps bujrum sutra u grad soli.![]()
To je buraz odmah bukirano, a bice najezda pitara...antisisoja1919 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 21:16Ja sam vec obecao da cemo se maksimalno potrudit da ti sutrasnju noc docekas u toplom krevetu, da se ne mucis po garaziVanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 21:11Ma daj ba drug, evo polahko se spremam za garazu...antisisoja1919 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 21:01
Mislim da i nije neka privilegija sad otic u Zelju. Tu smo mi negdje. Mi sad prvoligasi, oni vec sljedece godine![]()
![]()
Koliko vas dolazi organizovano, znas li?
Kako sam vidio nasi su vam dali 400 ulaznica.
350 ulaznica, sve se prodalo na početku drugog dana. Bit će sigurno još toliko iz Sarajeva i TK sa vama na tribini.antisisoja1919 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 21:16Ja sam vec obecao da cemo se maksimalno potrudit da ti sutrasnju noc docekas u toplom krevetu, da se ne mucis po garaziVanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 21:11Ma daj ba drug, evo polahko se spremam za garazu...antisisoja1919 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 21:01
Mislim da i nije neka privilegija sad otic u Zelju. Tu smo mi negdje. Mi sad prvoligasi, oni vec sljedece godine![]()
![]()
Koliko vas dolazi organizovano, znas li?
Kako sam vidio nasi su vam dali 400 ulaznica.
A jbg kako su ga onda skontali ne piše mu na čelu da je iz BL, mada i ja ne mislim da je imao obilježja.AvantiBL je napisao/la: ↑10 feb 2024, 20:43Zar stvarno misliš da bi neko, tek onako, ušao sa obilježjima u Sarajevo, i to u pekaru...Maradona10 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 18:54Ne znam za to batinjanje, ali ako je istina da je/su bio/bili u obiljezjima neka su ih prebili. U moje vrijeme da se to uradilo, još bi u Banja Luci dobili batine, znalo se kako se akcijaju druge grupe, na dan utakmice ili eventualno ako prolaze kroz grad. Ovo sto su momci uradili (ako su uradili) je klasično provociranje i treba fasunga. Ma da još nisam čuo a ni pročitao o tome, a ovdje se sve brzo sazna. A ako su prebili samo momke jer su iz Banja Luke, treba ih zatvoriti u kavez i na svakih par dana ubaciti malo banana.
Ma mene to bas ne cudi...Cak mi je i normalno da su ljudi odmah usli u pekaru...U zraku se na Grbavici osjeca, glad, siromastvo, prosjacenje...AvantiBL je napisao/la: ↑10 feb 2024, 20:43Zar stvarno misliš da bi neko, tek onako, ušao sa obilježjima u Sarajevo, i to u pekaru...Maradona10 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 18:54Ne znam za to batinjanje, ali ako je istina da je/su bio/bili u obiljezjima neka su ih prebili. U moje vrijeme da se to uradilo, još bi u Banja Luci dobili batine, znalo se kako se akcijaju druge grupe, na dan utakmice ili eventualno ako prolaze kroz grad. Ovo sto su momci uradili (ako su uradili) je klasično provociranje i treba fasunga. Ma da još nisam čuo a ni pročitao o tome, a ovdje se sve brzo sazna. A ako su prebili samo momke jer su iz Banja Luke, treba ih zatvoriti u kavez i na svakih par dana ubaciti malo banana.
1.stojkonekoIzMostara je napisao/la: ↑10 feb 2024, 20:50A lazes19vendetta87 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 20:30Pogledaj sve golove koje Demirovic dao vidjeces da bi Renan postigao sve ijedan go u tim situacijama..
Neznam da je u repci dao 2 gola![]()
![]()
![]()
![]()
koji je ovo strucnjak napisao
![]()
![]()