Bolje je da prvo sacekamo, da vidimo hoce li napraviti sa nama neki konkretan rezultat.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni ne uopste, solidan igrac, mozda se pokaze kao dobar u sistemu, ali da nismo imali bolje na toj poziciji jesmo.
Covjek sam apsolutno nista ne moze napravit, ne moze sebi kreirat sansu, nema dribling, ali nam je on najmanji problem.
Recimo bolji je igrac od Haskica, ali vise koristi ima Velez od Haskica nego mi od Renana, i ovaj njima vise donosi bodova, i kljucnih golov, nego ovaj nama, a stariji je deset godina valjda..
Covjek sam apsolutno nista ne moze napravit, ne moze sebi kreirat sansu, nema dribling, ali nam je on najmanji problem.
Recimo bolji je igrac od Haskica, ali vise koristi ima Velez od Haskica nego mi od Renana, i ovaj njima vise donosi bodova, i kljucnih golov, nego ovaj nama, a stariji je deset godina valjda..
I ja bih isto uradio i pustio do kraja da zavrsi ovo sto radi, iako jos ne beremo plodove ovoga, tesko cemo i sljedece godine, ali ako im uspije onda smo konacno i konacno postavili temelje za dalje..
Renan je dao 16-17 golova cinimi se 2 gola iz penala, takodje 7-8 asistencija..
Od prlike u nekih 30 utakmica..Nesjecam se da je to neko uradio u pl bh i prvoj godini. Povreda ga je zeznula a sigurno bi dao jos 4-5 golova..
Demirovic je u bundes ligi reprezentativac evo ima i fin broj golova al meni je nekako ko balvan ..
Benko je cinimi se dao 15-16 golova u prvoj godini neznam dalije puco koji penal, al Renan ima vise asistencija…
Plus Benko je igrao u mnogo jacoj ekipi i protiv mnogo slabih igraca nego sad prem da su sad bolji tereni
Benka je trenirao Kodro, ovog Vares
Od prlike u nekih 30 utakmica..Nesjecam se da je to neko uradio u pl bh i prvoj godini. Povreda ga je zeznula a sigurno bi dao jos 4-5 golova..
Demirovic je u bundes ligi reprezentativac evo ima i fin broj golova al meni je nekako ko balvan ..
Benko je cinimi se dao 15-16 golova u prvoj godini neznam dalije puco koji penal, al Renan ima vise asistencija…
Plus Benko je igrao u mnogo jacoj ekipi i protiv mnogo slabih igraca nego sad prem da su sad bolji tereni
Benka je trenirao Kodro, ovog Vares
Pa neka od sutra krene bordo proljeće
Ja ocekujem jedno dva crvena nad Penom... 

Oni da su pametni koliko nisu, danas bi izasli “revijalno”. Dobro se istrcali i “casno” se oprostili od kupa. Njima je prioritet da se vrate u PL. kad im krene liga tamo ce im svaka utakmica bit na noz. Nemaju niti igracki kadar niti logistiku da nastave na dva fronta.
Muminović se pretvara u Neuera.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Nadam se da će te poslušati.badboy je napisao/la: ↑10 feb 2024, 22:51Oni da su pametni koliko nisu, danas bi izasli “revijalno”. Dobro se istrcali i “casno” se oprostili od kupa. Njima je prioritet da se vrate u PL. kad im krene liga tamo ce im svaka utakmica bit na noz. Nemaju niti igracki kadar niti logistiku da nastave na dva fronta.
Sumnja da će se zatvoriti, nešto mi govori da će igrati otvoreno. Ako na poluvrijeme odemo sa 0:0 pritom da se oni zatvore, uveo bih Čatakovića, prešao na 4231 gdje bi Hasić prešao na poziciju AMF, Čataković desno krilo (kao protiv TC na Tušnju da radi isto). Hasić i Čataković imaju udarac dosta jak i popriličan precizan, isto vrijedi za Matanovića, povrh svega Hasić mislim da bi uspio sigruno 2 lopte plasirati Renanu za gol šansu. Ono što je naša prednost jest Peneranda, nešto mi govori da će sutra izboriti penal ili dosta dobru poziciju za slobodni udarac.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Strah me i pomisliti sta ce se desiti ako ne napravi konkretan rezultat sa nama.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ma 2 razlike nema tu price puno
trebalo bi da Kapetanovic moze igrati
Jasarevic igrao za Zelju i sad za Tuzlu
trebalo bi da Kapetanovic moze igrati
Jasarevic igrao za Zelju i sad za Tuzlu
Najavljujemo osvajanje kupa ,a plasimo se Slobode.
Toliko koliko vjerujemo Rozmanu I ovom igrackom kadru.
Toliko koliko vjerujemo Rozmanu I ovom igrackom kadru.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 10 feb 2024, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ko je napisao da se plaši Slobode?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Čuj i sljedecu mozda ne. Pa koje onda godine, da očekujem titulu? 2028? Da Rozman prodje jedno 10 priprema i 6 transfer rokova odradi?
Ako zna znanje, on bi vec ovo proljece trebao pokazati neke rezultate (pod rezultate mislim na dobru, smiselnu igru koja ima glavu i rep). Da dobijemo koji derbi u gostima, da kad vidiš da se protivnik napalio, da ti otkine bod/ove (ala Sloga, Gosk, Zvijezda) ti ga izuriniras sa 3,4 komada u mreži. A ne da na Kosevu strahujes od njih, da ne govorim u gostima.
Neocekujem titulu, niti očekujem skor 15-0-0. Ali neki pomak bi se trebao vidjeti valjda.
E to ako položi ove polusezone onda se imamo čemu nadati. Ako ne, onda se nemamo čemu nadati ni iducu sezonu.
Jakirovicu su u Zrinjskom trebala dva prelazna roka da stvori mašineriju koja je prepišala ligu, Rožman je odradio hajmo reci 1,5 ptelazni rok. Vidjecemo ga ovo proljece, ne bude li nekog napretka, ja bi mu urucio otkaz.Lavcina je napisao/la: ↑10 feb 2024, 23:51Čuj i sljedecu mozda ne. Pa koje onda godine, da očekujem titulu? 2028? Da Rozman prodje jedno 10 priprema i 6 transfer rokova odradi?
Ako zna znanje, on bi vec ovo proljece trebao pokazati neke rezultate (pod rezultate mislim na dobru, smiselnu igru koja ima glavu i rep). Da dobijemo koji derbi u gostima, da kad vidiš da se protivnik napalio, da ti otkine bod/ove (ala Sloga, Gosk, Zvijezda) ti ga izuriniras sa 3,4 komada u mreži. A ne da na Kosevu strahujes od njih, da ne govorim u gostima.
Neocekujem titulu, niti očekujem skor 15-0-0. Ali neki pomak bi se trebao vidjeti valjda.
E to ako položi ove polusezone onda se imamo čemu nadati. Ako ne, onda se nemamo čemu nadati ni iducu sezonu.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, HordeSaSjevera, Rajvosa4ever i 22 gosta.