Ljumani_Banovici je napisao/la:Mi cemo radit na tome da odigramo bunker u Banja Luci pa makar neki bod iščupat, samo da vi osvojite ... ne volim one tamo likove nikako, sere mi se kad ih neko spomene
Lafo ljuman vamo strumf
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ljumani_Banovici je napisao/la:Mi cemo radit na tome da odigramo bunker u Banja Luci pa makar neki bod iščupat, samo da vi osvojite ... ne volim one tamo likove nikako, sere mi se kad ih neko spomene
Pa od manjih klubova navija za Budućnost, a od većih za Željezničar !Samo F.K.S !! je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la:Mi cemo radit na tome da odigramo bunker u Banja Luci pa makar neki bod iščupat, samo da vi osvojite ... ne volim one tamo likove nikako, sere mi se kad ih neko spomene
Lafo ljuman vamo strumf![]()
Pa štaŠ, posrećilo im se da ga iz penala doaDnu..sajo10 je napisao/la:Opet pobjedise 1-0 ncnc
prvo onaj iz tomislavgrada pa sad i stoca...realno ako je tako mogli su i iz hadzica nekoga nacMonci je napisao/la:Revans utakmicu kupa u Sirokom sudi Semir Kaplan iz Stoca....
Upravo tako drug, evo šta kaže Meša Selimović o nama.zuka_TM je napisao/la:auu kako se okrenu prica od jednom,kako igramo lose i sve to,a prije utakmice ma bogovi smo![]()
Pametni su ovo ljudi. Primaju nerad od Istoka, ugodan život od Zapada; nikuda ne žure, jer sam život žuri, ne zanima ih da vide šta je iza sutrašnjeg dana, doci ce što je odredeno, a od njih malo šta zavisi; zajedno su samo u nevoljama, zato i ne vole da cesto budu zajedno; malo kome vjeruju, a najlakše ih je prevariti lijepom rijeci; ne liče na junake, a najteže ih je uplaštiti prijetnjom; dugo se ne osvrcu ni na što, svejedno im je što se oko njih dešava, a onda odjednom sve pocne da ih se tice, sve isprevrcu i okrenu na glavu, pa opet postanu spavaci, i ne vole da se sjecaju niceg što se desilo; boje se promjena jer su im cesto donosile zlo, a lako im dosadi jedan covjek makar im cinio i dobro. Cudan svijet, ogovara te a voli, ljubi te u obraz a mrzi te, ismijava plemenita djela a pamti ih kroz mnoge pasove, živi i nadom i sevapom i ne znaš šta nadjaca i kada. Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve izmedu toga. A povrh svega moji su i ja njihov, kao rijeka i kaplja, i sve ovo što govorim kao o sebi da govorim.
"Slično" smo odigrali u Gradačcu. Imali smo dvije 100% šanse i to bi bilo to. Široki je sve bacio na kup, rezultati u prvenstvu to dokazuju. Isto tako rezultat 6:1 ništa ne govori. Imaćemo problem u revanšu.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:i ja cu citirati tvog starogBianconeri1988 je napisao/la:Možemo mi diskutovati o igri i o igračima i o svemu, ali ja ću citirati mog starog:
"je*o me svak' ako ova utakmica nije namještena"
Oba puta se išlo na penal(startovi na Zebi), jednom je napucana lopta. Nemoj mi takvih penala kad igrač jedva čeka da padne.pintol_TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
NI MANJE NI VISE 3 KOMADA....
Željo je institucija za sve klubove u BiH
Pa od manjih klubova navija za Budućnost, a od većih za Željezničar !![]()
![]()
![]()
da,da to je onaj 'mali' klub koji je borca izbacio iz ligeBaby je napisao/la:Pa od manjih klubova navija za Budućnost, a od većih za Željezničar !Samo F.K.S !! je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la:Mi cemo radit na tome da odigramo bunker u Banja Luci pa makar neki bod iščupat, samo da vi osvojite ... ne volim one tamo likove nikako, sere mi se kad ih neko spomene
Lafo ljuman vamo strumf![]()
![]()
![]()
![]()
svima treba biti jasno nazalost da je klubu iz nistice obecan KUP iako je katastrofalno losHawking je napisao/la:Ako je Širokom Olimpik dao 3 gola na Pecari, a Zvijezda danas šest golova, onda je logično da Željo može najmanje odigrati nerješeno uz postignuti gol. Ako to nismo u stanju, onda nismo ni zaslužili prolaz... ipak, ja mislim da mi to možemo!
Svima onima koji tvrde da je u našoj ligi sve dogovoreno i da se sve zna poručujem slijedeće:Rugby je napisao/la:svima treba biti jasno nazalost da je klubu iz nistice obecan KUP iako je katastrofalno losHawking je napisao/la:Ako je Širokom Olimpik dao 3 gola na Pecari, a Zvijezda danas šest golova, onda je logično da Željo može najmanje odigrati nerješeno uz postignuti gol. Ako to nismo u stanju, onda nismo ni zaslužili prolaz... ipak, ja mislim da mi to možemo!
vidjet cemo kad osvoje KUP, tada zelim cuti tvoj komentar!Hawking je napisao/la:Svima onima koji tvrde da je u našoj ligi sve dogovoreno i da se sve zna poručujem slijedeće:Rugby je napisao/la:svima treba biti jasno nazalost da je klubu iz nistice obecan KUP iako je katastrofalno losHawking je napisao/la:Ako je Širokom Olimpik dao 3 gola na Pecari, a Zvijezda danas šest golova, onda je logično da Željo može najmanje odigrati nerješeno uz postignuti gol. Ako to nismo u stanju, onda nismo ni zaslužili prolaz... ipak, ja mislim da mi to možemo!
1. Ako ste tako sigurni da je to tako nadam se da imate ponuditi nekakav validan dokaz da barem pokušate nekoga ubijediti u to.
2. Ako je zaista tako, zašto onda pratite ovu ligu? Koja je svrha pratiti namješteno prvenstvo i kup? Gdje je tu čar, gdje je motiv za navijanje?
Prema tome, nikom ništa nije obećano, a za svaki scenario je moguće napraviti neku priču koja kao potvrđuje neki dogovor. Prošle godine je to bio Nijaz, ove nešto drugo... okanite se šuplje
Apsolutno. Vjerovatno se pokoji rezultat naštima kao i svugdje, ali da se štima cijelo takmičenje, to su gluposti. Ako ništa, nekad bi neko propjevao...Hawking je napisao/la:Svima onima koji tvrde da je u našoj ligi sve dogovoreno i da se sve zna poručujem slijedeće:Rugby je napisao/la:svima treba biti jasno nazalost da je klubu iz nistice obecan KUP iako je katastrofalno losHawking je napisao/la:Ako je Širokom Olimpik dao 3 gola na Pecari, a Zvijezda danas šest golova, onda je logično da Željo može najmanje odigrati nerješeno uz postignuti gol. Ako to nismo u stanju, onda nismo ni zaslužili prolaz... ipak, ja mislim da mi to možemo!
1. Ako ste tako sigurni da je to tako nadam se da imate ponuditi nekakav validan dokaz da barem pokušate nekoga ubijediti u to.
2. Ako je zaista tako, zašto onda pratite ovu ligu? Koja je svrha pratiti namješteno prvenstvo i kup? Gdje je tu čar, gdje je motiv za navijanje?
Prema tome, nikom ništa nije obećano, a za svaki scenario je moguće napraviti neku priču koja kao potvrđuje neki dogovor. Prošle godine je to bio Nijaz, ove nešto drugo... okanite se šuplje
Ako osvoje, to znači da su pružili najviše u Kupu i ja ću im na tome čestitati!Rugby je napisao/la: vidjet cemo kad osvoje KUP, tada zelim cuti tvoj komentar!
Ovo da su kao man.Utd se slažem, a jel ti fakat mislis da oni tako dobro igraju ?irridu je napisao/la:prosto i jednostavno:AKO NE MOZEMO IZVUC POVLJAN REZULTAT ZA PROLAZ OVAKVOG SIROKOG KOJI PRIMI 6 KOMADA OD NAZOVIMO IH "FUDBALERA" IZ GRADACA ONDA STVARNO NISMO ZASLUZILI KUP A KAMOLI LIGU TAKO DA OVA UTAKMICA SA SIROKIM CE DOSTA RECI O TOME KOLKO SMO SPOSOBNI OVE SEZONEjer bez obzira kako igrao siroki tj kolko se posvetio kupu ipak 6 golova je sramota ,sutra svi protiv slobode za 3 boda i onda se posvetit kupu.Iskreno cisto sumnjam da mozemo stic borac,jer oni su nesto kao man utd bez obzira kako igrali ljudi pobijede,mislim mozemo ih voljet ili ne voljeti ali tako je,suvisno je gledat u zube pobijedi jel penalom ili nije jednostavno 3 boda su 3 boda,a borac ih puno lakse osvaja nego mi,TAKO DA I AKO OSVOJE NE TREBA PRICAT NI O KAKVOM NAMIJESTANJU JER LJUDI STVARNO DOBRO IGRAJU ,kolko god mi htjeli priznat ili ne
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.