Ma daj ba drug, evo polahko se spremam za garazu...
Ja sam vec obecao da cemo se maksimalno potrudit da ti sutrasnju noc docekas u toplom krevetu, da se ne mucis po garazi
Koliko vas dolazi organizovano, znas li?
Kako sam vidio nasi su vam dali 400 ulaznica.
350 ulaznica, sve se prodalo na početku drugog dana. Bit će sigurno još toliko iz Sarajeva i TK sa vama na tribini.
Posle utakmice protiv posusja (kad je Pena) odigrao samo 15 minuta rekao sam da ce bit najbolji igrac pl bh, i stoim iza toga.
Ovi sto tvrde da Pena dribla neda nikom loptu, zelim da nedju utakmice sve koje je Pena igra i vidjecete da preko 10-15 situacija Pena sam oni mu ne dodavaju i normalno je za juzno amerikance (posebno one koji znaju Pena je RONALDINJO za sve nase igrace) kad vide da ih buse igraci da dribka i pokusa sam..
Takodje dupli pasevi on to kad uradi u tren oka 50-60 metara uzme al dzaba kad resto ekipe nezna i nema tu vrstu razmisljanja, ali kad se on uigra i kad igrac isjete prostor koji on napada i kojom brzinom on de iz pilu kontri konti dat 10-15 golova po sezoni..
E ako izgubimo od Velešove filijale onda i nismo za titule.
Sjedio Bekrija iznad nas na tekmi protiv TC, pitali ga je li došao da igra na RA turniru, nije mu baš legla fora.
Dobar je Bekrija.
Sjecam ga se iz one utakmice 3:3 kad smo Zelju preoteli titulu,od onda se oporavljaju.
Dizali kredite da bi bili nama konkurenti i ostadose bez titula.
E ako izgubimo od Velešove filijale onda i nismo za titule.
Sjedio Bekrija iznad nas na tekmi protiv TC, pitali ga je li došao da igra na RA turniru, nije mu baš legla fora.
Dobar je Bekrija.
Sjecam ga se iz one utakmice 3:3 kad smo Zelju preoteli titulu,od onda se oporavljaju.
Dizali kredite da bi bili nama konkurenti i ostadose bez titula.
Gledaj Bekrije i dvije asistencije.
Valjalo se vratiti Zrinjskom poslije ove brutalne krađe.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."