FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da smo ocekivali bolje - jesmo! Ne bih vala jos nikome presudjivao ni pljuvao jos nikog. Rano je jos za to. Mozda je ovo i dobro. Mozda naši shvate da nema podcjenjivanja nikog iako je Sloboda imala momente kad se branila u 16 sa 7-8 igrača. Helem, idemo sad dobiti lištičane koji su takodje na guzove prosli Stupčanicu.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Kljucna stvar. Misliti da je Sloboda jaka moze samo neko ko ne razumije fudbal ili ne prati federalnu. Oni su vecinu utakmica u prvoj polusezoni zavrsili. To im se ne treba uzeti za zlo - takva liga, zavrsavati moras ako hoces gore. Ali tvrditi da su jaki je smijesno, garantujem da su losiji od Zvijezde, ubjedljivo najgore ekipe u PLBiH. Uz to su kao klub u kurcu i grcaju u dugovima. Glavni igrac im je veteran, debeli Said. Radi se o polu-amaterima. Bez uvrede Slobodasima ako citaju, znaju i oni da ne izmisljam nista. Gajiti neke satro ambicije, a patiti se protiv takve ekipe je smijesno, presmijesno. Mi ako ovako budemo igrali, svaka ozbiljnija ekipa ce nas rasuti na svom terenu kao sto nas je Sloga rasula. Danas nas je spasio golman i magija Hasica, iz igre nista nismo uradili, a ovi su jednostavno prelosi da to iskoriste.
-
- Kontakt:
Yebem li ti sve Prevaranda ja kidam ovdje zivce na ivici ludila ti nekakve panenke izvodis kad se lomi penal serija.Ljudi ginu da prodjemo tebi do zayebancije ko ono boli me qurcina
Ako smo klub koji postuje navijace zakucat cemo ga naredni 5 utakmica na klupu bez minute.Ako postuju ove momke sto su danas dosli.
Dean Iliev!
Ajdin Hasic!
Svi ostali sram da vas bude kao i upravu i strucni stab ako ovo ne kazni
Ako smo klub koji postuje navijace zakucat cemo ga naredni 5 utakmica na klupu bez minute.Ako postuju ove momke sto su danas dosli.
Dean Iliev!
Ajdin Hasic!
Svi ostali sram da vas bude kao i upravu i strucni stab ako ovo ne kazni
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 11 feb 2024, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sredina danas nije postojala, ali nikako, sta je razlog, ne znam. Penarandu, za onakav pristup treba otjerati ! I to veceras, ne cekati ponedjeljak !
Pa nek negdje drugo strucnjaci pisu da nema s kim igrati, da ga niko ne prati, i da ne znaju pratiti njegovu kretnju.
Puna podrska sefu i ekipi (osim izblajhane prevare) !
Pa nek negdje drugo strucnjaci pisu da nema s kim igrati, da ga niko ne prati, i da ne znaju pratiti njegovu kretnju.
Puna podrska sefu i ekipi (osim izblajhane prevare) !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Što je najtužnije bolje smo igrače otjerali nego što smo doveli,ma da su i ti bili qurac ko i ovi novi.
Jedna je konstanta tjeraj i dovodi u krug
Jedna je konstanta tjeraj i dovodi u krug

- ThrillerHz
- Kontakt:
Da su npr Catakovic ili Ziljkic onako izveli penal danas, vec bi bili bivsibordobijeli je napisao/la: ↑11 feb 2024, 15:28Kapića razapeli kad je sutnuo sasvim korektno penal golman odbranio, Dal protiv veleza stativu pogodio i sad mu prigovaraju, Šahinovic, Mulalic, Buljubašić svima se sjekle glave. Penaranda se šetka 6 mjeseci, dribla, pelja, panenke šutira, sprda se uzima ogromnu lovu i opet bolji i postovanja vise ima nego ovi gore navedeni. Nije to uredu braćo pitari, hz, navijaci, forumaši, simpatizeri.
1946~
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Melunovic,Crnkic i Kapic su otjerani zbog promasenog penala.Da vidimo sad jesu li isti arsini za sve.I to otjerani jer su promasili penal nisu se zayebavali ni sa kakvim panenkama.Logicno da nece jer smo prosli.A da smo ispali i unistili polusezonu odma na startu?
Odlazi!!!
Odlazi!!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Moze li mi neko objasniti o kakvom stresu Rozman govori u ovoj izjavi? Mozda sam ja glup pa ne mogu da shvatim.
Kako nisu regularne odbrane Ilieva?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Treba mu zvizdati svaki prijem i sam ce otici . Frajer je za 90 min pretrčao 4km. Ubleha kakva odavno nije nosila bordo dres . Nek smrce kokain samo neka ide
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nisi jedini. Čim sam vidio da će on pucati, znao sam da će izvesti neku pi*dariju.Zagor je napisao/la: ↑11 feb 2024, 15:24Znači da sam se s nekim kladio vjerovatno bi dobio okladu. Kontam sad ako budu penali i bude pucao Penaranda nesto ce neki fol izvest, konto sam bas panenka da ce bit.. kad stvarno to uradi i to preko gola. Mislim meni je ono izgledalo kao pokusaj iste.. cijeli mec hoce da zabije, ma dodaj **** te gol u pm...
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Nisu otjerani radi toga kakve ovo mitove pravite. Penali su bili samo kap koja je prelila casu. Kao i kod ovog idiota iz Venecuele skupljalo se i skupljalo i onda jbga, izaslo sve na ruzan nacin.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 feb 2024, 15:33Melunovic,Crnkic i Kapic su otjerani zbog promasenog penala.Da vidimo sad jesu li isti arsini za sve.I to otjerani jer su promasili penal nisu se zayebavali ni sa kakvim panenkama.Logicno da nece jer smo prosli.A da smo ispali i unistili polusezonu odma na startu?
Odlazi!!!
ThrillerHz je napisao/la: ↑11 feb 2024, 15:31Da su npr Catakovic ili Ziljkic onako izveli penal danas, vec bi bili bivsibordobijeli je napisao/la: ↑11 feb 2024, 15:28Kapića razapeli kad je sutnuo sasvim korektno penal golman odbranio, Dal protiv veleza stativu pogodio i sad mu prigovaraju, Šahinovic, Mulalic, Buljubašić svima se sjekle glave. Penaranda se šetka 6 mjeseci, dribla, pelja, panenke šutira, sprda se uzima ogromnu lovu i opet bolji i postovanja vise ima nego ovi gore navedeni. Nije to uredu braćo pitari, hz, navijaci, forumaši, simpatizeri.

Dvostruki arsini vazda medju pitarima, domacim igracima se glava skida, a strancima opravdanja traze.
Ne treba Penaranda biti otjeran, ali se treba priznati da je sebican, i to sto zeli gol dati nikad opravdanje ne smije biti.
Fudbal je timski sport, na prvom mjestu treba biti uspjeh tima, a ne statistika pojedinca.
Ono sto moram spomenuti je da je Ziljka propo ko zeton! Sve i jedan duel je izgubio, sta se desilo liku !!!!
U novi boj ...
Momci stanite a loptu, od kad pratim Sarajevo ne znam jednu utakmicu da smo odigrali lagano protiv Slobode. Pa ni u onoj eri kad smo godinu dana bili bez poraza. Naravno da brine loša igra, naručito nekreativnost veznog reda, ali prva utakmica nakon mnoštva dana.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Nije jasnije.Kad neko neće da vidi dzaba sve.Čuj Matanovic igra desetku 

-
- Kontakt:
Pa nije klasična 10 tka ali igra najisturenije od veznih igraca. Tako je bilo i na pripremama.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 feb 2024, 15:38Nije jasnije.Kad neko neće da vidi dzaba sve.Čuj Matanovic igra desetku![]()