FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sto se ovdje serucka, malo je reci . Grešaka ima ali većinom individualnih. Tim pokušava da igra i to se vidi, sad sto Ziljkic ne vidi Penu da mu sam prolazi iza ledza i puca iz nemoguce situacije je razlog zasto još uvjek ne vidimo taj lijepi protok lopte.
Mislim da Rozman muku muci sa ovim nekim tokmacima, koji su sigurno dobri igrači ali moderni fudbalski IQ im je na nivou nekog federalnog igraca.
Mislim da Rozman muku muci sa ovim nekim tokmacima, koji su sigurno dobri igrači ali moderni fudbalski IQ im je na nivou nekog federalnog igraca.
Zadnja izmjena: harixs, dana/u 11 feb 2024, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Sta tek reci za onaj pokusaj skarica

On jos nije ozbiljno shvatio ovu ligu. Konta da ce je prepisati rekreativno, s pola snage, i otici dalje, a nece biti tako.
Ja ti kažem da je bio poslije Julardžije najbolji na terenu.Nisam opsjednut a neću odmah ni napadati, prva je utakmica. On je uz Hasića i Julardžiju bio najbolji, pogotov u drugom dijelu.Osttribine je napisao/la: ↑11 feb 2024, 16:43Ne trebas dalje nista, sta se bolan nudio pokusavao, sve sto je dohvatio na terenu je u.srao, cak im je jednu haman asistirao kad je onaj njihov nabio preko gola, plus onaj penal. Nije mi jasna vise ta opsjednutost tim Penjarandom i pravdanje njegovih losih igara u klubu, isto ste ovako i za Avramovskog pisali pa smo vidjeli kako je prosao kod nas sa eventualnim produzenjem ugovora. Danas je jedino za pohvalu sto smo prosli dalje, ali ako nesto mislimo napraviti u ovoj sezoni i te kako se moramo poboljsati.fks74 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 16:36Utakmica baš onaka kaku sam i očekivao. Moje viđenje je sledeće: Ilijev odličan, konačno imamo golmanaMortemHz je napisao/la: ↑11 feb 2024, 15:53Loša igra danas, Pena mora dobiti ispisnicu što prije.
Ovo se na treningu ne radi, kakav debil.
Htio sam sačekati da vidim kakav će biti poslije priprema ali on se neće promijeniti. Nema ni statistiku pa da se pokuša izvaditi na nešto.
Iliev fenomenalan, bravo majstore!
Odbrana nije loše odigrala i nisu nekog posla imali, od vezne linije ohvalio bi samo Julardžiju, momak je preorao teren i naprijed i nszad. Keyremeh u prvom loš u drugom manje loš. Oliveira slab, ovi što pišu protiv Penerande, on je bio među boljim, dosta se nudio i trčao. Jedino mu zamjerim penal, Mustafić danas katastrofa o Krdžalić takođe.
Nafuramo se svi jedva cekamo utakmicu i uvijek kitu popusimo i tako vec 3-4 godine fujj…
-
- Kontakt:
Haha Peneranda medju boljim. Da su ovakvu utakmicu odigrali Dal, Buljubašić, Mulalic i neko od mladih domaći igraca i šutnuli onako penal bili bi razapet na sebilju.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Samo da zdravlje posluži Hasića. Ostalo taraba sve.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Al moraju oni u svakoj ekipi naći nekog "neshvaćenog umjetnika" pa ga braniti do besvijesti.. i naravno da to haman uvijek bude stranac.
Izblajhani je ba smiješno loš. Znači smiješno.
Ko god NA OSNOVU PRIKAZANOG U NAŠEM DRESU ozbiljno misli da je (ili će biti) neki bitan faktor, Bogami veze nema o fudbalu. Hajd i nekako razumijem one što ga brane čisto eto da se ne dižu tenzije, da se da podrška, da bude pozitiva, i blabla.
EDIT. Mada ni od te nazor pozitive nema ništa. Samo stvaramo p.ičkurine bez ikakve odgovornosti za svoje predstave. Daj jbt da se više konačno sve počne gledati i analizirati isključivo kroz fudbal.. pun mi je qrac stvari koje nemaju veze sa dešavanjima na terenu.
Izblajhani je ba smiješno loš. Znači smiješno.
Ko god NA OSNOVU PRIKAZANOG U NAŠEM DRESU ozbiljno misli da je (ili će biti) neki bitan faktor, Bogami veze nema o fudbalu. Hajd i nekako razumijem one što ga brane čisto eto da se ne dižu tenzije, da se da podrška, da bude pozitiva, i blabla.
EDIT. Mada ni od te nazor pozitive nema ništa. Samo stvaramo p.ičkurine bez ikakve odgovornosti za svoje predstave. Daj jbt da se više konačno sve počne gledati i analizirati isključivo kroz fudbal.. pun mi je qrac stvari koje nemaju veze sa dešavanjima na terenu.
Zadnja izmjena: scholsey, dana/u 11 feb 2024, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
The saddest thing in life is wasted talent.
- morsecode
- Kontakt:
Standardno nase, i nije to vec 3-4 godine, dobro se sjecam proljece 2014 i Zenice. Invaziju smo napravili, da su nam dozvolili sami bi Bilino ispunili i na kraju nas Celik ohladi.
Nema opravdanja za ovako losu igru protiv drugoligasa. I to nije samo los dan, vec dugo muku mucimo na strani, a po ovome vidjenom danas to ce se i nastaviti...
"To je jednostavno SARAJEVO"
Ma nikad protiv onih seljaka nije bilo lako,ali u vecini slucajeva dole ih karnemo.
Valjda bude to bolje protiv listice.
Valjda bude to bolje protiv listice.
Još 5 Hasića pa mozda sta i osvojimo, ovako sa poluamaterima nema kuveta...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Osttribine
- Kontakt:
Onda smo mi vecina kod ociju slijepi, ja ti kazem da lik nista napravio nije, svaki napad je usporio, ali mu se na forumu vjecito trazi neko opravdanje. Nasa sreca je danas pa smo igrali protiv drugoligasa, da je bilo ko bio iz prve lige ne bi smo se dobro proveli, jos je puno rada pred Rozmanom i ekipom.fks74 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 16:49Ja ti kažem da je bio poslije Julardžije najbolji na terenu.Nisam opsjednut a neću odmah ni napadati, prva je utakmica. On je uz Hasića i Julardžiju bio najbolji, pogotov u drugom dijelu.Osttribine je napisao/la: ↑11 feb 2024, 16:43Ne trebas dalje nista, sta se bolan nudio pokusavao, sve sto je dohvatio na terenu je u.srao, cak im je jednu haman asistirao kad je onaj njihov nabio preko gola, plus onaj penal. Nije mi jasna vise ta opsjednutost tim Penjarandom i pravdanje njegovih losih igara u klubu, isto ste ovako i za Avramovskog pisali pa smo vidjeli kako je prosao kod nas sa eventualnim produzenjem ugovora. Danas je jedino za pohvalu sto smo prosli dalje, ali ako nesto mislimo napraviti u ovoj sezoni i te kako se moramo poboljsati.fks74 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 16:36
Utakmica baš onaka kaku sam i očekivao. Moje viđenje je sledeće: Ilijev odličan, konačno imamo golmana
Odbrana nije loše odigrala i nisu nekog posla imali, od vezne linije ohvalio bi samo Julardžiju, momak je preorao teren i naprijed i nszad. Keyremeh u prvom loš u drugom manje loš. Oliveira slab, ovi što pišu protiv Penerande, on je bio među boljim, dosta se nudio i trčao. Jedino mu zamjerim penal, Mustafić danas katastrofa o Krdžalić takođe.
-
- Kontakt:
Ja ne znam na osnovu cega on ima vise bilo kakav kredibilitet medju navijacima.Sta je on to uradio?Jel igra za 200 maraka?Daj ba ljudi ne budite smijesni yebo vas on vise da vas yebo.Ovo sto je danas izveo je cisto nepostovanje prema klubu a povotovo prema navijacima.Nije niko veci od kluba,ne budite strumfovi.Pito bi vas da smo ispali.bordobijeli je napisao/la: ↑11 feb 2024, 16:54Haha Peneranda medju boljim. Da su ovakvu utakmicu odigrali Dal, Buljubašić, Mulalic i neko od mladih domaći igraca i šutnuli onako penal bili bi razapet na sebilju.
Ovo da je bilo koji drugi igrac uradio vec bi bio bivsi
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 11 feb 2024, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kao sto bi neki nerealno svrsavali ovdje da smo dobili bubam 0-3 i vec racunali koliko nam treba da stignemo Borca, tako je sad nerealna pljuvacina nakon lose predstave.
Tacno je da smo podbacili u vecem dijelu utakmice ali nakon jedne (prve) utakmice ovdje skidati glave, mogu samo pojedini maloumci. Polako ba, sta vam je. Ni dizati se previse nakon pobjede ni padati nakon poraza ili u ovom slucaju lose odigrane utakmice.
Po meni nas moze mozda dosta kostati jos jedan ili dva igraca koja su se trazila ali su preskupa bila ocito ko sto Simon rece.
Sa Slobodom su uvijek ovakve utakmice i tesko je i ocekivati nekakvu rapsodiju, plus prva utakmica je, uvijek zajebana. Evo i primjer Dinama prvo kolo poslije priprema sa Jakirom i Lokomotiva tup. Samo sabura. A ako je neko mislio da cemo karati sve redom, ima Arsenal, Bayern..
Tacno je da smo podbacili u vecem dijelu utakmice ali nakon jedne (prve) utakmice ovdje skidati glave, mogu samo pojedini maloumci. Polako ba, sta vam je. Ni dizati se previse nakon pobjede ni padati nakon poraza ili u ovom slucaju lose odigrane utakmice.
Po meni nas moze mozda dosta kostati jos jedan ili dva igraca koja su se trazila ali su preskupa bila ocito ko sto Simon rece.
Sa Slobodom su uvijek ovakve utakmice i tesko je i ocekivati nekakvu rapsodiju, plus prva utakmica je, uvijek zajebana. Evo i primjer Dinama prvo kolo poslije priprema sa Jakirom i Lokomotiva tup. Samo sabura. A ako je neko mislio da cemo karati sve redom, ima Arsenal, Bayern..
Da je kako Jedinstvo dobiti u utorak, ili Posusje, mada sa ovakvom igrom cemo izgubiti na Mokrom Docu, svakako nas vile nosaju gore vec par gostovanja, al' opet tu bi mogli u polufinale, ovo ostalo mrka kapa
I onaj Anicic samo frajer idi krvnički da uzme loptu plus je prespor. Definitivno je Serbecic mogao igrati ako nista biti prvi izbor na klupi. Janez sve postaje losiji
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nadam se da ce dovesti nekog tipa Hasic-a, pa makar to i posudba bila 6 mj, znali su nam takvi trofej donijeti (Jajalo)
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- PeppermintSA
- Kontakt:
Losa utakmica. Ono što mi je neshvatljivo jeste da smo kompletne pripreme posvetili visokom presingu, takvu igru smo uigravali na svim pripremnim tekmama, onda izadjes protiv drugoligaša kad bi trebao pucati od snage zbog odradjenih priprema i no ne pokušaš to.
Pozitivne stvari:
1. Očigledno smo s Ilievom riješili golmana. Lik je klasan. Ima sve, krakat, izlazi na centaršuteve i kornere, odličan penaldzija, čita igru, na liniju je dobar. Po meni, top pojačanje.
2. Kyeremeh je zaista pravo rješenje na beku. Vidim da ga mnogi kritikuju, ali vam kazem da će se pokazati kao najbolji bek lige. Citirajte me na kraju sezone. Trebace kolo-dva da se potpuno oslobodi, ali biće top na beku.
3. Hasic je najbolji igrač koji je igrao u Sarajevu u posljednjih petnaestak godina. Dakle, čisto kad se gleda individualna kvalitete. Meni je vise od gola napunilo oci kad je Rene poslao onu dubinsku loptu spoljnom duz 40 metara, kada je njihov golman istrčao i došao do nje prije Rene. Takve igračke poteze ne mozes vidjeti na našim terenima.
Negativno:
1. Ne kapiram sta su oni igrali. Šta je struka tražila. Kao sto napisah iznad, cijele pripreme uigravas jedno, izadjes i igraš drugo. Cijele pripreme guraš Penu na AM, jer je tu 10x bolji nego na krilu, izadjes danas i gurneš ga na krilo. Cijelu prvu polusezonu guraš Buljubasica koji ti radi posao pri posjedu, ti ga makneš i gurneš Mustafica koji je realno igrač za Igmana. Prosto mi je sve bilo nepovezano, kao da su se sami okupili i rekli hajmo izaći i odigrati.
2. Neprihvatljivo je da prvu tekmu nakon pripreme ne istrčimo. Ovo danas je bilo vucaranje po terenu.
3. Penu treba ili preusmjeriti ili ga se rješavati. Imam osjećaj da niko ne zna šta se od njega traži. Ili mu daj da igra iza špica, daj mu slobodu da u posljednjoj trećini rješava stvari na kvalitet, ili raskidaj ugovor. Treba mu dati do ljeta, pa onda podvući liniju.
4. Stoperska linija je kritična. Anicic je polovnjak i to tvrdim mjesecima.
Pozitivne stvari:
1. Očigledno smo s Ilievom riješili golmana. Lik je klasan. Ima sve, krakat, izlazi na centaršuteve i kornere, odličan penaldzija, čita igru, na liniju je dobar. Po meni, top pojačanje.
2. Kyeremeh je zaista pravo rješenje na beku. Vidim da ga mnogi kritikuju, ali vam kazem da će se pokazati kao najbolji bek lige. Citirajte me na kraju sezone. Trebace kolo-dva da se potpuno oslobodi, ali biće top na beku.
3. Hasic je najbolji igrač koji je igrao u Sarajevu u posljednjih petnaestak godina. Dakle, čisto kad se gleda individualna kvalitete. Meni je vise od gola napunilo oci kad je Rene poslao onu dubinsku loptu spoljnom duz 40 metara, kada je njihov golman istrčao i došao do nje prije Rene. Takve igračke poteze ne mozes vidjeti na našim terenima.
Negativno:
1. Ne kapiram sta su oni igrali. Šta je struka tražila. Kao sto napisah iznad, cijele pripreme uigravas jedno, izadjes i igraš drugo. Cijele pripreme guraš Penu na AM, jer je tu 10x bolji nego na krilu, izadjes danas i gurneš ga na krilo. Cijelu prvu polusezonu guraš Buljubasica koji ti radi posao pri posjedu, ti ga makneš i gurneš Mustafica koji je realno igrač za Igmana. Prosto mi je sve bilo nepovezano, kao da su se sami okupili i rekli hajmo izaći i odigrati.
2. Neprihvatljivo je da prvu tekmu nakon pripreme ne istrčimo. Ovo danas je bilo vucaranje po terenu.
3. Penu treba ili preusmjeriti ili ga se rješavati. Imam osjećaj da niko ne zna šta se od njega traži. Ili mu daj da igra iza špica, daj mu slobodu da u posljednjoj trećini rješava stvari na kvalitet, ili raskidaj ugovor. Treba mu dati do ljeta, pa onda podvući liniju.
4. Stoperska linija je kritična. Anicic je polovnjak i to tvrdim mjesecima.
Penaranda da je zabio panenku ovdje bi bio mangup i smeker, ovako idiot. Ne branim ga, ali inace to tako bude sa nama, kome god dajemo previse vremena, na kraju ga otjeramo ekspresno, mislim da ce to i sa Rožmanom biti situacija. Samo iz razloga neobjektivnosti i pravdanja gdje valjanog razloga za to nema.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Chony533, Hajdeee, OzmoodPinglewood i 29 gostiju.