FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
50%
Prolazak u Play off
37
21%
Grupnu fazu
50
29%

Ukupno glasova: 174

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 11 feb 2024, 17:21

Jedina sreca je to da sljedecu utakmicu dolazi Siroki, koji je ocito u teskoj krizi i jedna od najslabijih ekipa u ligi, a sa drige strane aktraktivno je ime i prvicu ce 4, 5 000 navijaca, ako bude lijepo vrijeme.
Idealna pril8ka za pobjedu i dizanju morala i samopouzdanja. U sistino, 3-4 mjesto ce na kraju biti, kako god.
Generalno, od dolaska Hrasnickog papka do danas, jad i cemer. Jedino sto su uspjeli, navaljati papke i svoje kuravee u klub.

Istina, moram priznati, podiglu su ljestvicu izlaznih transferan i danas prodaja igraca ide bolje nego ikad prije. Ali na kraji, sta imas od toga, kad te pare bacaju na promasaje od novig igraca, tipa Vivaros i ova Venecuelanska prevara. Sve ostalo, katastrofa.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 feb 2024, 17:26

Jel igraao Djurickov durakovic buljubasic radovic

Jeli Renan igrao svih 90 min (nije 70 min)
Jel Matunovic igrao (80 min)
Jel kapetanovic igrao (80 min)

Jel Andzusic igrao 90 min (nije igrao 10 min)
Jel krdzalic igrao 30 min (jeste)

Jel Ilijev branio cjeli mec jeste (najbolji igrac) prevaga

Jel prva utakmica posle priprema, to sto je zrinjski dobio slaviju koja igra rs i koja je prepostavljam sredina tabele

Sto je borac izbaci neku levasku ekipu neznaci da su obni bolji od nas niti se treba to gledat, jer gatantujem da je SLOBODA naj jaci protivnik koji je igrao u 1/8 i koji je ispao. Sace reci velez izbacio TC, sloboda je mnogo jaci protivnik u tuzli nego tc dasmo dobili da igramo na kosevu..

Naravno da ako igra bude ovakva i protiv sb, da treba bit zabrinut..

Takodje NAZALOST mozese reci da je ROZMAN IZGUBIO POVJERENJE, i pitanje samo vremena kad ce dobit otkaz i kad ce hz pitari simpatizeri pocet da daju podrsku i vjetar u ledja protivnickim ekipama..nakon 2 lose zvanicne utakmice jedna u prvenstvu i jedna u kupu (prosli najtezek protivnika od svih ucesnika u 1/4) i poraz u prvenstvu od zrnjskig gdje smo zasluzeno izgubili uz oba gola koja su mogla bit ponistena faul memije i ofside

NAZAALOST NISMO NISTA NAUCILI..

Husref vinko itd su u fudbalu duze od rozmab a kao i igraci su bili 50x bolji i nisu dobacili ni do crne gore ROZMAN je do svoje 36 godine dostigao nivo treneraki koji nijwdan trener u pl bh nece jos za 30 god..

Ureduje bit nezadovoljan, trebali smo bit bolji sve stoji ali u ovom takmicenju (bez ijedne utakmice prije toga u orvenstvu nesjecam se dali se ikad desilo da je prvenstvo ikad pocelo sa kup takmicenju…

Podrska 6 mjeseci i 20 utakmica dosta smo naucili

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 11 feb 2024, 17:30

MaroonBjelave je napisao/la:
11 feb 2024, 16:54
Samo da zdravlje posluži Hasića. Ostalo taraba sve.
Dzaba sve kad covjek ode na kraju sezone, nije lud ovde ostati.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 11 feb 2024, 17:35

Šta fali Aničiću ne kontam?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Uvijeknapravojstrani
Kontakt:

Post Postao/la Uvijeknapravojstrani » 11 feb 2024, 17:37

Ne **** Mirvić mišljenja raznih Stojki kojima jedino ostaje da anonimno seru po forumu ili da se malo blaže izraze negatino na društvenim mrežama. Rožman uživa veliko povjerenje i ostaje na njihovu žalost još dugo godina.
Šteta što im Ilijev pokvari čeif pa ovako ne mogu povuci masu sa sobom.
Kapetanović i Kyeremeh danas vrlo dobri. Napad slabo iskoristio šanse. Anicic dobar osim onog gola gdje je morao bolje da se postavi

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 feb 2024, 17:39

Peneranda je cista repriza Saida u drugom mandatu ili TSS-a to je bar jasno.
Ali ponavljam sve poteze Rozmana mogu nekako razumjeti i opravdati, ali odluku da se odrekne Vrancica sa ovakvim alternativama ne mogu nikako, bar da je tu radi rotacije.

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 11 feb 2024, 17:39

mnon46 je napisao/la:
11 feb 2024, 16:45
Onakva sebičnost, usporavanje napada, gubljenje lopti na 25-30m od našeg gola, penal kao šlag na tortu, zaslužuje da nikad više ne počne utakmicu.
Ja da sam trener nakon onakvog penala bi ušao teren i složio mu takvu šamarčinu...ali nisam jbg.

Utakmica se nema šta komentarisati jer je za goli krac bila.

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 11 feb 2024, 17:48

Pretjerujete dobro, i bezobrazni ste, onaj psuje igrace ovaj psuje Mirvica, koji je jedina razlika sto nismo Zeljo 2, jel vi mislite da se tako sklapa ekipa, ima ih puno vise od nas trose, pa su u dubljem kanalu.

Ni po cemu mi nemamo bolji sastav od recimo Veleza ili Borca, a uvijek ih stavljate ispod nas, i omalovazavate.
Velezovi bekovi su oba bolja od nasih.

imam i ja zamjerke na ovaj prelazni rok, sredina koja je bila najupitnija, nije adekvatno rijesena, dvojac Mehmedovic, i ovaj iz Dinama, mi se nikako nisu svidjeli kao pojacanja, takodjer placanje Beganovica prosle godine mi se nije dopalo.

Volio bih da Buljubasic vise igra, za Renana sam pisao i opet cu reci, dobar igrac, ali nista vise od toga, Hasic- tek sad vidis sta je Mamic i kakve igrace je nalazio, kad je imao i bolje od ovoga, lik je igracina, Penaranda, vidi se da zna, ali je pitanje koliko je efikasan u svojim potezima i zavrsnici, stoperi su nam solidni, rezerve solidne, tako da kad sve u obzir uzmes, ne znam na osnovu cega ocekujete, da smo mi sigurni za bilo sta, opet kazem treba jos vremena i ovo je proces, i opet kazem, mislio sam da ce bolje iskoristit ovaj prelazni rok, ali je i Rozman rekao da neki igraci nisu htjeli da dodju ovde, tako da i oni su svjesni sta fali, ali ne mozes tek tako dovest suh kvalitet, jednostavno ne mozes, jer ni liga a i Sarajevo kao klub nisu dovoljno primamljivi takvim igracima, bar jos uvijek ne.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 11 feb 2024, 17:49

zagorski je napisao/la:
11 feb 2024, 16:46
Ja i dalje ne mogu da razumijem da je otpisao Vrancica. Za Mustafica,Julardziju,Matanovica itd., je Iniesta i na 50% svojih mogucnosti.
I na zalost ovaj Pena je izgleda definitivno taraba, bolje da se je forsirao Vrancic vise bi koristi kao ekipa imali.
Ne zaboravi da je nakon dvije dobre pripremne bio najvece pojacanje za nastavak sezone. Sad je odigrao lose i kretenski izveo penal, i predlaze mu se samaranje i ispisnica. Hajd ti reci sad da smo mi normalna nacija i da se ovdje moze nesto napraviti.

deda
Kontakt:

Post Postao/la deda » 11 feb 2024, 17:56

Sad kuci sa utakmice pa neki komentar da i ja napisem iz svog ugla, sa tribine gdje su nasi navijaci, ali ostao medju Slobodinim.
Prvo pohvala za horde sto su dosli u onolikom broju, a jos je nas bilo najmanje 50-70 medju navijacima Slobode.

Utakmica je bila zaista teska za gledati. Onaj ko je ocekivao da cemo doci i strpati 3 komada Slobodi taj slabo onda zna sta znaci kup utakmica. Misljenja sam da je Slobida nivo vecime prvoligaskih timova, i da je Naloc kvalitet za puno vece timove.

Hasic je prevaga najveca a raduje j Ilijev. Previse komplikujemo, pas je isao jako sporo, bez nekog rizika. Kao da si mislili da ce sama od sebe pobjeda doci.
Sloboda je dala gol nakon sto je Djuricko podletio pod loptu, ostalo nisu napravili nista. Nismo ni mi nesto puno bolji, ali da je Hamza zabio iz ciste situacije ili Peneranda ne komplikovao nakon ubacaja Kapetanovica drugacije bi pricali. Kyeremeh nekoliko puta probio po desnoj strani, ali zavrsnica nasih igraca je jako losa.

Sve u svemu prolaz je jako bitian i najpozitivnija stvar. Ocekujem puno bolje, raigranije, tecnije i uigranije Sarajevo. Ipak je prva utakmica, i ja bar nisam puno ocekivao od ove utakmice

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 feb 2024, 17:57

Da je zabio onaj gol bilo bi ovdje od forumskih bolesnika Pena magijaaaa. Malo pogledajte tekmu i faulove koje su pravili na njemu bukvalno pri svakom njegovom kontaktu. Sva sreca pa postoje HZ koje su tu i kad ide i kad je lose,koje podrze uvijek bez ovih neandretalaca. Prvo hebu majku Serbecicu,prozivaju Vrancica i hebu lige petice gdje je igrao,pisu o njegovoj statistici i da bi bolje odigrao to bilo ko,Baltu nazivali banderom,Musa im retard bio a sad kao se cude sto oni nisu tu.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 feb 2024, 18:04

nokee je napisao/la:
11 feb 2024, 17:13
Kao sto bi neki nerealno svrsavali ovdje da smo dobili bubam 0-3 i vec racunali koliko nam treba da stignemo Borca, tako je sad nerealna pljuvacina nakon lose predstave.

Tacno je da smo podbacili u vecem dijelu utakmice ali nakon jedne (prve) utakmice ovdje skidati glave, mogu samo pojedini maloumci. Polako ba, sta vam je. Ni dizati se previse nakon pobjede ni padati nakon poraza ili u ovom slucaju lose odigrane utakmice.
Po meni nas moze mozda dosta kostati jos jedan ili dva igraca koja su se trazila ali su preskupa bila ocito ko sto Simon rece.
Sa Slobodom su uvijek ovakve utakmice i tesko je i ocekivati nekakvu rapsodiju, plus prva utakmica je, uvijek zajebana. Evo i primjer Dinama prvo kolo poslije priprema sa Jakirom i Lokomotiva tup. Samo sabura. A ako je neko mislio da cemo karati sve redom, ima Arsenal, Bayern..
+1 :salut:

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 11 feb 2024, 18:07

mosarajvosa83 je napisao/la:
11 feb 2024, 17:57
Da je zabio onaj gol bilo bi ovdje od forumskih bolesnika Pena magijaaaa. Malo pogledajte tekmu i faulove koje su pravili na njemu bukvalno pri svakom njegovom kontaktu. Sva sreca pa postoje HZ koje su tu i kad ide i kad je lose,koje podrze uvijek bez ovih neandretalaca. Prvo hebu majku Serbecicu,prozivaju Vrancica i hebu lige petice gdje je igrao,pisu o njegovoj statistici i da bi bolje odigrao to bilo ko,Baltu nazivali banderom,Musa im retard bio a sad kao se cude sto oni nisu tu.
Sreća pa hz ne psuju kao Dalu na primjer :stop:
Peneranda pegla loptu i normalno da će ga lomiti,međutim tim od toga nema nikakve koristi.
I ne skidaju se glave,samo se konstatuje da pojačanje nisu pojačanja već gomilanje igrača istog profila te da je Peneranda preskup za Bajramskog turnira gdje mu je i mjesto.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 feb 2024, 18:09

Lošiji mnogo je danas bio Renan pa ga niko u usta ne uzima.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 11 feb 2024, 18:12

Fula Pjaca penal za rijeku. Zaždi je ko ljakse preko Gola. Hajmo mu lajat mi riječani nece sigurno.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 11 feb 2024, 18:13

fks74 je napisao/la:
11 feb 2024, 18:09
Renan je van 16 neupotrebljiv,on sam sebi neće šansu napraviti već mu je drugi mora servirati što danas nije bilo slučaj ni jednom.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 feb 2024, 18:14

fks74 je napisao/la:
Nije tacno, a i da jeste, Renan je neko ko je odigrao bezbroj dobrih utakmica i neko ko je dosao kao aninimus i dokazao se. Opravdano ima kredit da odigra i po neku losiju utakmicu. Sa druge strane, ovaj cirkusant od kako je dosao, jedna velika da ne kazem sta, a prtiom visestruko najvecu platu u klubi ima. Totalni neprofesionalac, drugo par opanaka je to sto pojedini svrsavaju na imena klubova gdje je ovaj ranije grijao klupu.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 feb 2024, 18:21

Peña zna igrati lopte i to se vidi, možda i najviše u ekipi, nego je lik debil teški, mahalski mentalitet, svojstveno južnoameričkim igračima, ponašanje debilno. Pegla lik loptu i usporava igru i naravno protivnici ga biju kad stignu. Ne kontam kako mu ne dokurchi to stalno raditi, da te neko lomi i ti i dalje glup pa glup. Ja bi se njega riješio na kraju sezone jer lik je težak ko planina kao osoba.

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 11 feb 2024, 18:24

ŠTA_JE je napisao/la:
11 feb 2024, 18:12
Fula Pjaca penal za rijeku. Zaždi je ko ljakse preko Gola. Hajmo mu lajat mi riječani nece sigurno.
Djaba pricat lafe ne shvata niko. Ovo je bolest kod nas koliko se ceka kiks i kolika mrznja izvire iz pojedinaca da pomisli covjek da oni jedva cekaju kiks da kazu e vidis da sam u pravu. Fuj

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 11 feb 2024, 18:27

Evander je napisao/la:
11 feb 2024, 18:14
fks74 je napisao/la:
Nije tacno, a i da jeste, Renan je neko ko je odigrao bezbroj dobrih utakmica i neko ko je dosao kao aninimus i dokazao se. Opravdano ima kredit da odigra i po neku losiju utakmicu. Sa druge strane, ovaj cirkusant od kako je dosao, jedna velika da ne kazem sta, a prtiom visestruko najvecu platu u klubi ima. Totalni neprofesionalac, drugo par opanaka je to sto pojedini svrsavaju na imena klubova gdje je ovaj ranije grijao klupu.
Čuj ima kredita, pa nije Messi ebote.
Svaku utakmicu moraš odigrati sa zalaganjem da si ne znam ti ko, sto Penaranda i radi, zalaze se za tim sto Rozman i prepoznaje pa ga zato valjda stavlja u vecini utakmica od početka.
Eh sad sto bi neki željeli da ovaj predribla pola tima i zabije jer je nekad davno igrao za Watford to je drugi par opanaka..

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google [Bot], PAPE3, pierce, rimljanin90, VolimoSarajevo i 52 gosta.