Pa vodite ih vise odavdeZanimljiva je mrznja pijacara prema Zelji kojeg pisu sa malim slovom,

Pa vodite ih vise odavdeZanimljiva je mrznja pijacara prema Zelji kojeg pisu sa malim slovom,
A kako si uspio vidjeti ovu tribinu sa koje se radi prenos???
Šljampalanda
To i jeste cinjenice ali da utakmica traje 15 minuta, u nastavku te utakmice ste primili 3 gola i zasluzeno izgubili. Po meni onaj eksperiment sa Pranjicem je bio fula, ali dobro vasa stvar. I sto ovaj rece Saida se morate rijesiti, momak moze odigrati 15 minuta i to je to, danas je bio bas toliko i opasan tih prvih 15 minuta. Ali opet vjerujem da se naredne sezone gledamo u PLBiH, vjerovatno ste i najkvalitetnija ekipa u drugoj ligi.montolivo18 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 16:34Vjeruj mi da smo mi s Pranjićem igrali najljepši fudbal za oko u zadnjih 10 godina. Svega je bilo. Trke, zalaganja, presinga, pas igre - ma svega. Sjećam se da smo Sarajevo nadigrali na Tušnju, za 15 minuta im dva komada uvalili, nisu znali što ih je snašlo. Istina, falilo je dosta stvari u realizaciji, ali opet Pranjić je tu najmanje kriv jer je došao u pogrešno vrijeme i na već 'složenu' ekipu od 'coacha' Jahića. Možda da smo doveli nekog našeg domaćeg trenera, tipa Osima, Nestorovića, Jagodića, Dudica, možda bi sad bili u PL.Espiritosanto je napisao/la: ↑11 feb 2024, 16:03Kakvo brukanje,ove sezone sam vas gledao tri puta.montolivo18 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 15:50Sramota da nas na ovakav način prođu, ali nema veze, nismo se obrukali. Njih će Zrinjski, Borac ili Velež rastaviti na proste faktore.
Bolja ekipa od one od prošle sezone,samo da se riješite Čivića i Huseinović bez problema igrati PL.
Nalić jedan od boljih trenera u čitavoj državi,među top 10 sigurno nek priča ko šta hoće.
Samo gdje je pamet bila prošle godine u ovo vrijeme da se on dovede a ne eksperiment sa Pranjićem.
Da je bio Nalić siguran sam da ne bi igrali Federalku ove sezone.
Ma hajde, nije sad to ni bitno, mada mislim da smo do penala onog bili dosta bolja ekipa. Pranjić je pokazao da se može napraviti pomak, zato sam i napisao da je po meni došao u pogrešno vrijeme.Osttribine je napisao/la: ↑11 feb 2024, 19:36To i jeste cinjenice ali da utakmica traje 15 minuta, u nastavku te utakmice ste primili 3 gola i zasluzeno izgubili. Po meni onaj eksperiment sa Pranjicem je bio fula, ali dobro vasa stvar. I sto ovaj rece Saida se morate rijesiti, momak moze odigrati 15 minuta i to je to, danas je bio bas toliko i opasan tih prvih 15 minuta. Ali opet vjerujem da se naredne sezone gledamo u PLBiH, vjerovatno ste i najkvalitetnija ekipa u drugoj ligi.montolivo18 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 16:34Vjeruj mi da smo mi s Pranjićem igrali najljepši fudbal za oko u zadnjih 10 godina. Svega je bilo. Trke, zalaganja, presinga, pas igre - ma svega. Sjećam se da smo Sarajevo nadigrali na Tušnju, za 15 minuta im dva komada uvalili, nisu znali što ih je snašlo. Istina, falilo je dosta stvari u realizaciji, ali opet Pranjić je tu najmanje kriv jer je došao u pogrešno vrijeme i na već 'složenu' ekipu od 'coacha' Jahića. Možda da smo doveli nekog našeg domaćeg trenera, tipa Osima, Nestorovića, Jagodića, Dudica, možda bi sad bili u PL.Espiritosanto je napisao/la: ↑11 feb 2024, 16:03
Kakvo brukanje,ove sezone sam vas gledao tri puta.
Bolja ekipa od one od prošle sezone,samo da se riješite Čivića i Huseinović bez problema igrati PL.
Nalić jedan od boljih trenera u čitavoj državi,među top 10 sigurno nek priča ko šta hoće.
Samo gdje je pamet bila prošle godine u ovo vrijeme da se on dovede a ne eksperiment sa Pranjićem.
Da je bio Nalić siguran sam da ne bi igrali Federalku ove sezone.
Gledao uživo, ne treba mi snimak.montolivo18 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 18:23Pričaš gluposti, prvo pogledaj video iz drugog ugla pa pametuj.fks74 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 18:16Ne vidiš od sudije loptu koja je već bila upućena prema golu, golman je izašao odma nakon šuta.montolivo18 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 18:10Naknadnim pregledavanjem penal serije vidljivo je da je golman Bordo tima bio s obje noge u polju u trenutku upućivanja udarca Luke Merdovića, kome je odbranio penal, a što se kosi s pravilima nogometne igre. Prema pravilima, golman prilikom izvođenja jedanaesterca mora biti s jednom nogom na liniji tako da je ovaj jedanaesterac morao biti ponovljen. Ipak, sudija Luka Bilbija sa svojim pomoćnicima nije donio takvu odluku pa je Sarajevo uspjelo obezbijediti plasman dalje u najmasovnijem klupskom takmičenju u BiH.
![]()
Iznenadio bi kakvih budala imaAvantiBL je napisao/la: ↑10 feb 2024, 20:43Zar stvarno misliš da bi neko, tek onako, ušao sa obilježjima u Sarajevo, i to u pekaru...Maradona10 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 18:54Ne znam za to batinjanje, ali ako je istina da je/su bio/bili u obiljezjima neka su ih prebili. U moje vrijeme da se to uradilo, još bi u Banja Luci dobili batine, znalo se kako se akcijaju druge grupe, na dan utakmice ili eventualno ako prolaze kroz grad. Ovo sto su momci uradili (ako su uradili) je klasično provociranje i treba fasunga. Ma da još nisam čuo a ni pročitao o tome, a ovdje se sve brzo sazna. A ako su prebili samo momke jer su iz Banja Luke, treba ih zatvoriti u kavez i na svakih par dana ubaciti malo banana.
Evo sad su i za penal oštećeni
Suosjecamo se sa ovim pekara-boy, pa nismo ni gledali tekmu...
Dobru si temu sebi bio otvorio.
Ma i ne gleda to niko. Kao ni Zrinjski protiv Slavije. Da ste makar igrali u gostima da je malo zanimljivije
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Giuseppe1, Zigazaga i 26 gostiju.