RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
vidio sam brzinu u igracima sto odavno nisam vidio.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Da li je neko pratio juniore, ovaj turnir danas. Da li ima neko da se izdvaja po kvaliteti ?
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Ne trebamo biti jazavci, nego obezbjediti gostujucim navijacima dio tribine da mogu doci.ra1981 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 19:05Klub na čijem su stadionu radovi u toku nije dužan primiti gostujuće navijače koliko ja znam.Mostarac12345 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 18:59Gdje idu gostujuci navijaci eto Lešinara u narednom domacem meču valjda ce skidat stolice sa Vip
-
- Kontakt:
I ja sam da se obezbjedi gostujucim ali tesko da ih mozes negdje smjestiti. Pogotovo na zapad radi civija koji su svaku utakmicu na sredini. Jedino ostaje cosak centralne prema zapadnoj gdje su prije znali biti gostujuci. Ali onda zapadna nije bila tako blizu kao sada. Smanjio bi kapacitet zestoko jer bi morao dva tampona praviti i angazovat osiguranja vise nego na derbiju. Tu ako eskalira eskaliralo je 

-
- Kontakt:
Nemoj ih boga ti na dedaru
Treba ih tamo na zapad lijevo jedan sektor poskidat stolice i tampon zona i mirno sve zagradit ih tampon zonom da ne mogu baklje u teren i prema vipu
Treba ih tamo na zapad lijevo jedan sektor poskidat stolice i tampon zona i mirno sve zagradit ih tampon zonom da ne mogu baklje u teren i prema vipu
Treba ih kod Red Army-a.
Ko se od starije raje sjeća tog perioda?
Ko se od starije raje sjeća tog perioda?

Republika Bosna i Hercegovina
Treba obezbijediti gostujucim navijacima dolazak, mi bi prvi kukali da nam kazu da ne mozemo prisustvovat negdje zbog nekih radova itd... Po mom misljenju najbolje je dati dio zapada, sektor do juga.
-
- Kontakt:
Vemo ma kakvi buraz pa dvije godine nam zaredom udarali tarabu za Trebinje radi nekih "radova" a Hordase Manijake Ultrase i Skripare pustali pa nismo kukali

Ma hebo Leotar, ne trebamo takav klub ni porediti blizu sa nama. Nije isto kad ti kazu ne mozes u Trebinje na gostovanje jer imaju neki "radovi" ili kad ti kazu ne mozes na Grbavicu, Kosevo itd... Ko god ima organizovanu navijacku grupu treba mu omoguciti dolazak, mislim da i nama u novijoj buducnosti nije bio zabranjen dolazak bilo gdje od klubova koji imaju organizovanu navijacku skupinu (sem na Tusanj ja mislim jednom).CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 feb 2024, 19:41Vemo ma kakvi buraz pa dvije godine nam zaredom udarali tarabu za Trebinje radi nekih "radova" a Hordase Manijake Ultrase i Skripare pustali pa nismo kukali![]()
-
- Kontakt:
Ne poredim nego ti govoris da bi kmecili da nismo mogli. Nikada nismo kmecali gdje je god zabrana bila dok su drugi dolazili i parole kacili jer im se ne svidja kavez. O tome govorimVeeemooo je napisao/la: ↑11 feb 2024, 19:54Ma hebo Leotar, ne trebamo takav klub ni porediti blizu sa nama. Nije isto kad ti kazu ne mozes u Trebinje na gostovanje jer imaju neki "radovi" ili kad ti kazu ne mozes na Grbavicu, Kosevo itd... Ko god ima organizovanu navijacku grupu treba mu omoguciti dolazak, mislim da i nama u novijoj buducnosti nije bio zabranjen dolazak bilo gdje od klubova koji imaju organizovanu navijacku skupinu (sem na Tusanj ja mislim jednom).CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 feb 2024, 19:41Vemo ma kakvi buraz pa dvije godine nam zaredom udarali tarabu za Trebinje radi nekih "radova" a Hordase Manijake Ultrase i Skripare pustali pa nismo kukali![]()
Shvatam brate, ali kazem svi mi volimo otici na gostovanje na Grbavicu npr. i ne bi nam bilo bas svejedno kad bi rekli da ne mozemo doci zbog radova nekih (kao sto su vec jednom pokusali).CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 feb 2024, 19:57Ne poredim nego ti govoris da bi kmecili da nismo mogli. Nikada nismo kmecali gdje je god zabrana bila dok su drugi dolazili i parole kacili jer im se ne svidja kavez. O tome govorimVeeemooo je napisao/la: ↑11 feb 2024, 19:54Ma hebo Leotar, ne trebamo takav klub ni porediti blizu sa nama. Nije isto kad ti kazu ne mozes u Trebinje na gostovanje jer imaju neki "radovi" ili kad ti kazu ne mozes na Grbavicu, Kosevo itd... Ko god ima organizovanu navijacku grupu treba mu omoguciti dolazak, mislim da i nama u novijoj buducnosti nije bio zabranjen dolazak bilo gdje od klubova koji imaju organizovanu navijacku skupinu (sem na Tusanj ja mislim jednom).CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 feb 2024, 19:41
Vemo ma kakvi buraz pa dvije godine nam zaredom udarali tarabu za Trebinje radi nekih "radova" a Hordase Manijake Ultrase i Skripare pustali pa nismo kukali![]()
Mislim da se može obezbjediti lijevi dio vip-a, svakako je većinom prazan. Bolje je nešto i zaraditi na gostima jer su ovo najskuplja mjesta na stadionu.
Kao što neko reče, poskidati stolice, postaviti mrežu i to je to.
To je ustvari i jedini dio stadiona gdje se trenutno gosti mogu dočekat.
Sve ostalo je rizik.
Kao što neko reče, poskidati stolice, postaviti mrežu i to je to.
To je ustvari i jedini dio stadiona gdje se trenutno gosti mogu dočekat.
Sve ostalo je rizik.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Ma normalno buraz i ja sam danas napisao da sam da se svakoj grupi obezbjedi da dodje
Do izgradnje juzne tribine sigurno ce se montazna tribina vratiti ili na mjesto gdje je bila ili 10-ak metara iza, odnosno do temelja juzne tribine.
Isto se postupilo sa pozcijama za kamere.
Isto se postupilo sa pozcijama za kamere.
I can’t believe it. I can’t believe it. Football, bloody hell!
-
- Kontakt:
Jest ,pa kad se ona budala baci sa onog bora a mi u glas:glupane, glupane EEEMostarac45 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 20:22Ko robijasi ondje iza gola kod drveta billi pa se navijalo sa njima![]()

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Kako volim sto nismo kao ostali

Ma treba dopustit gostujucim navijacima treba im dio dat Vipa ako nece bit ta montazna opet ko sto neke reče nek vide ljudi kako ih PUNIMO

ko god dodje ma samo ih zagradit tampon zonama gore lijevo na vipu i stolice skinut
Ma treba dopustit gostujucim navijacima treba im dio dat Vipa ako nece bit ta montazna opet ko sto neke reče nek vide ljudi kako ih PUNIMO
Upravo tako. Znači ja dijete, lik se skida pa naguzi prema nama i govori evo vam ga.Mostarac45 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 20:22Ko robijasi ondje iza gola kod drveta billi pa se navijalo sa njima![]()
Kasnije kamenice počeše letjeti, pa uletiše na travnjak. Spiker: "Molimo navijače iz Zenice da napuste stadion".
Kakve sam traume doživio tada

Lijepa stara vremena, šta ono kažu, prije je bilo bolje. Danas govore nemoj snimati, vidjet će ih neko u Mepasu

Republika Bosna i Hercegovina
Bespotrebna opaska, dok ne naletis jednom nece ti biti ni jasno. Ako vise nisi u prici nema potrebe ni da ismijavas momke koji jesu.Xenophon je napisao/la: ↑11 feb 2024, 21:21Mostarac45 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 20:22Ko robijasi ondje iza gola kod drveta billi pa se navijalo sa njima![]()
Lijepa stara vremena, šta ono kažu, prije je bilo bolje. Danas govore nemoj snimati, vidjet će ih neko u Mepasu![]()
19V22
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.