FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 178

AVNOJ
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AVNOJ » 11 feb 2024, 19:39

stojko je napisao/la:
11 feb 2024, 19:31
Majstor ostaje majstor. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

slika
Stojane???
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 11 feb 2024, 19:45

Tobetu otkad sam ja tu nisu valjali Tan, Nam, Mirvic, Sabrina, Kasum, Husref, Vinko, Sablic, Dzeno, Fedja, Mirza, Rozman, Ibricic, Emir Hadzic, iskusniji igraci, igraci sa jakim karijerama iza sebe, mladji igraci.
Zadnja izmjena: Nirton, dana/u 11 feb 2024, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 11 feb 2024, 19:45

Inače niko nikad nije na ovaj način promašio loptu. Zamisli ismijavaš svog igrača.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 11 feb 2024, 19:46

stojko je napisao/la:

slika
Nedo Bog da je ovo+onaj penal Dal uradio ili neki drugi igrac koji je bio redovno na zubu.Trazio bi se sutra po gradu.Cudni smo bas...
Frajer potrco nije citavu utakmicu,nikakav mrtvi ucinak nema.Ni golova ni asistencija pa ovo onda moze igrati i Aladin Sisic za 1500 maraka sto on igra.Nista slabije ne bi se osjetilo u igri.
Ublehas teski goni ga u 100 quraca vise.Zakucat ga na tribine dok ne dodje sebi mamu mu yebem ufuranu ne da nikome lopte za lijeka usporava nas za 300% svaki napad.Mrs
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 11 feb 2024, 19:49

Dobro je onaj novinar rekao dobar je protok dok ne dodje lopta do penje
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 feb 2024, 19:52

harixs je napisao/la:
11 feb 2024, 19:20
Evander je napisao/la:
11 feb 2024, 18:42
harixs je napisao/la:
11 feb 2024, 18:27

Čuj ima kredita, pa nije Messi ebote.
Svaku utakmicu moraš odigrati sa zalaganjem da si ne znam ti ko, sto Penaranda i radi, zalaze se za tim sto Rozman i prepoznaje pa ga zato valjda stavlja u vecini utakmica od početka.
Eh sad sto bi neki željeli da ovaj predribla pola tima i zabije jer je nekad davno igrao za Watford to je drugi par opanaka..
Ubi se od zalaganja. Svaka utakmica mu bolja od bolje :rol:
Stvarno pojedinima je lakse metar u g.... nego centimetar u glavu. Nafurali se Prevaranda igrac i branit ce ga zivotom, ma koliko katastrofalan bio, a konstantno je katastrofalan.

Svakako, on mozda jos 2, 3 zaigra, a onda ce ici neka "misterizona povreda" do kraja sezone i liferovat ce ga. Zataskat ce se njegovo pogresno dovodjenje.
Od svih u klubu, ipak u trenera imam najvece povjerenje. Jos ima sanse od ove ekipe da napravi nesto, a to nesto je zalog za slijedecu sezonu. Ova je vec otipisana.
Ja mislim da zalaganje i kako je odigrao imaju različito značenje, sta ti misliš?
Izgleda da je tebi teze cm u glavu, ufatio si se jednog igraca ko pjan plota a 10 ostalih odigrali isto tako loše ako ne i gore…
Aj evo odgovorit cu ti na kultiran nacin.
Koje zalaganje?
Koliko pretrci po utakmici?
Vraca li se u odbranu?
Cini li svoje suigrace boljima?
Ima li on sam ikakav ucinak?
U kom segmentu neko vidi njegovo zalaganje?

I naravno da cu se prije uhvatiti skupog stranca, nego nekog iz omladinskog pogona, ko igra za 10 puta manju platu.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 11 feb 2024, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 11 feb 2024, 19:52

Nedjelja 18.02
SVI NA KOSEVO!!!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 feb 2024, 19:54

Hasić nije mogao vjerovati da ga vadi iz igre hvata se za glavu. Stvarno nije jasno da vise vjeruje Penerandi nego Hasicu koji je bio daleko najbolji na terenu.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 11 feb 2024, 19:57

🔴⚪️ 🗣 Generalni direktor FK Crvena Zvezda Zvezdan Terzić govorio o izgradnji novog stadiona kod aerodroma "Nikola Tesla" u Surčinu:

"Po pitanju infrastrukture nastavili smo ispunjenje strateškog cilja postavljenog od strane Skupštine kluba, a to je rad na konstantnom unapređenju infrastrukturnih uslova. Trenutno završavamo "Mediko blok" i novi teren sa veštačkom travom koji je nedostajao našem prvom timu. Zvezda je preko 10 miliona evra investirala u stadion i sportsku infrastrukturu. Zadovoljni smo kako nam stadion izgleda jer zadovoljava sve standarde UEFA za odigravanje utakmica Lige šampiona.

Međutim, bez obzira sto smo vezani za slavnu istoriju i tradiciju našeg stadiona, moramo da budemo svesni da ako želimo popunjen stadion i u domaćem prvenstvu, moramo narodu ponuditi novi sadržaj, novi ugođaj i drugačiji komfor. Statistika kaže da je posećenost utakmica na novoizgrađenim stadionima širom Evrope dupliralo ili tripliralo broj gledalaca na utakmicama tih klubova, a na taj način visestruko su uvećani i prihodi tih klubova. Ako želimo dalji razvoj Crvene zvezde mi moramo imati novi moderan stadion. Dugoročno smatram da moramo rešiti strateško pitanje naše lokacije, odnosno modernog stadiona i novog i većeg trening centra koji bi gradili na lokaciji blizu beogradskog aerodroma. Naš stadion se nalazi na zemljištu površine 16,5 ha čija tržišna vrednost iznosi više od 100 miliona evra (nakon usvajanja urbanističkih uslova i rešenja imovinskih pitanja). Ceo prostor oko stadiona je mrtav i neiskorišćen kapital koji nije u funkciji razvoja našeg kluba. Duboko sam uveren da Crvena zvezda mora imati novi moderan stadion i da je održanje postojećeg statusa dugoročno neodrživo ukoliko želimo da se klub razvija."
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 11 feb 2024, 19:57

Dadox je napisao/la:
11 feb 2024, 19:37
stojko je napisao/la:

slika
Sta je ba ovo jbt 😂😂
Ja mislim da ga je ovaj igrac Slobode odgurao rukama sto se ovdje ne vidi bas najbolje

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 feb 2024, 19:57

Zaista se nadam da ima bar promil sanse da Hasic ostane i slijedecu sezonu. Nenadoknadivo bi bilo izgubiti ga.

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 11 feb 2024, 19:58

Ocigledno je da ovaj Forum prepun dusmana i onih koji narusavaju atmosferu i cekaju kiks da tjeraju sve zivo. A na nama navijacim je da razumijemo stvari i damo podrsku momcima i nasem klubu u Nedjelju. Listica mora pasti....

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 feb 2024, 19:59

bordobijeli je napisao/la:
11 feb 2024, 19:54
Hasić nije mogao vjerovati da ga vadi iz igre hvata se za glavu. Stvarno nije jasno da vise vjeruje Penerandi nego Hasicu koji je bio daleko najbolji na terenu.
Ne samo to, nego Catakovic umjesto Renana na 1:1. Nisam skonto one izmjene nikako

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 feb 2024, 20:04

Stroj1946 je napisao/la:
11 feb 2024, 19:59
Ne samo to, nego Catakovic umjesto Renana na 1:1. Nisam skonto one izmjene nikako
To i mogu shvatit Renan nije danas bas bio raspoložen, ali Hasić najbolji na terenu zabio gol ti ga vadiš prije penala a recimo ostaviš Penerandu koji pravi sprdnju od fudbala.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 11 feb 2024, 20:05

zlo87 je napisao/la:
11 feb 2024, 19:57
🔴⚪️ 🗣 Generalni direktor FK Crvena Zvezda Zvezdan Terzić govorio o izgradnji novog stadiona kod aerodroma "Nikola Tesla" u Surčinu:

"Po pitanju infrastrukture nastavili smo ispunjenje strateškog cilja postavljenog od strane Skupštine kluba, a to je rad na konstantnom unapređenju infrastrukturnih uslova. Trenutno završavamo "Mediko blok" i novi teren sa veštačkom travom koji je nedostajao našem prvom timu. Zvezda je preko 10 miliona evra investirala u stadion i sportsku infrastrukturu. Zadovoljni smo kako nam stadion izgleda jer zadovoljava sve standarde UEFA za odigravanje utakmica Lige šampiona.

Međutim, bez obzira sto smo vezani za slavnu istoriju i tradiciju našeg stadiona, moramo da budemo svesni da ako želimo popunjen stadion i u domaćem prvenstvu, moramo narodu ponuditi novi sadržaj, novi ugođaj i drugačiji komfor. Statistika kaže da je posećenost utakmica na novoizgrađenim stadionima širom Evrope dupliralo ili tripliralo broj gledalaca na utakmicama tih klubova, a na taj način visestruko su uvećani i prihodi tih klubova. Ako želimo dalji razvoj Crvene zvezde mi moramo imati novi moderan stadion. Dugoročno smatram da moramo rešiti strateško pitanje naše lokacije, odnosno modernog stadiona i novog i većeg trening centra koji bi gradili na lokaciji blizu beogradskog aerodroma. Naš stadion se nalazi na zemljištu površine 16,5 ha čija tržišna vrednost iznosi više od 100 miliona evra (nakon usvajanja urbanističkih uslova i rešenja imovinskih pitanja). Ceo prostor oko stadiona je mrtav i neiskorišćen kapital koji nije u funkciji razvoja našeg kluba. Duboko sam uveren da Crvena zvezda mora imati novi moderan stadion i da je održanje postojećeg statusa dugoročno neodrživo ukoliko želimo da se klub razvija."
Samo bi u onu rupu bez dna ulagali.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 feb 2024, 20:07

11 feb 2024, 20:04
Stroj1946 je napisao/la:
11 feb 2024, 19:59
To i mogu shvatit Renan nije danas bas bio raspoložen, ali Hasić najbolji na terenu zabio gol ti ga vadiš prije penala a recimo ostaviš Penerandu koji pravi sprdnju od fudbala.
Jest bio tanak, ali opet nemu treba sekunda, nije on igrac koji ucestvuje u akcijama, on je finisher. Ma pogubio se Rozman danas, tako mi je djelovo, i sa onim izjavama poslije tekme. Neam pojma, takticki je totalno podbacio iako je bila prva tekma, nije bilo igre nikakve sto je po meni problem, sve ostalo je normalno za pocetak polusezone. A Penja je davno zasluzio klupu po meni. On uposte ne bi trebo biti u prvih 11.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 11 feb 2024, 20:10

Kritika za lošu igru je opravdana,ali ovako pljuvati i ismijavati svoj klub a sebe nazivati našim navijačem nema smisla,ovdje oola ovih što pljuju su plave fekalije i rundina brigada,pa više tkz naši navijači pišu o neregularnosti odbrana našeg golmana i o Penarandi i nekim stvarima od svih ostalih zajedno,hoće ljudi da im se dovede 5 Hasića a 4000 članova,ma mrš u pm.Pena jeste fulio penal ali kad je zamijenio mjesto izlaskom Mustafića bio je među boljim,prije su za kritiku i Mustafić, Matanović,Renan, Kapetanović i mnogi drugi.Opet bi ljudi da tjeraju a tjeranje nas i dovelo do ovoga i zato nikad nećemo na zelenu granu.VOLIM TE SARAJEVO SVI NA KOŠEVO

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 feb 2024, 20:11

Dvije utakmice koje ce nam dosta pokazati to su zvijezda i zeljeznicar u gostima. To ce nam pokazati da li idemo naprijed ili je patnja svaka utakmica van koševa.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 11 feb 2024, 20:14

Kome je god vatra što smo prošli neka nam se napuši qurca a pola ovih što trenutno pišu bi voljeli da smo ispali,yebem vam majke jadne i prodane i plave

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordasFks, Proximic i 12 gostiju.