Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

brazzo
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la brazzo » 19 mar 2011, 18:36

Cartman je napisao/la:Evansa neka je stid. Onakve startove igraci u svetom dresu ne treba da prave. Sramota. Crveni je cist ko suza.

Pobjeda je na jedvite jade, ali je vrlo vazna radi kiksa Arsenala. Svaka cast Berbatovu, pokazao jos jednom da zasluzuje da bude ispred Hernandeza.
Opet prerano donosiš ovakve zaključke (sjeti se samo da je dao go' na odbitak i da je pored njega bio i Fabio) ali dobro, njegovo je još max 2-3 sezone i onda ''doviđenja u Manchesteru,bilo je lijepo u Manchesteru'' ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 mar 2011, 18:37

Rooney88 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Evansa neka je stid. Onakve startove igraci u svetom dresu ne treba da prave. Sramota. Crveni je cist ko suza.

Pobjeda je na jedvite jade, ali je vrlo vazna radi kiksa Arsenala. Svaka cast Berbatovu, pokazao jos jednom da zasluzuje da bude ispred Hernandeza.
Jednostavno nemogu da se slozim s tobom. Svaka cast Berbatovu na golu ali u par navrata prije toga pokazao je izuzetno veliku dozu nesigurnosti i sporosti. Recimo kod onog trka na golmana ili kod one situacije u petercu kada je sporo reagovao. Nasao se na pravom mjestu u pravo vrijeme i opet ju je jedva ugurao u gol. Necu da mislis da sam nezadovoljan njime ili nesto slicno, nezahvalan recimo ali jednostavno ja sam jos uvijek misljenja da Hernandez treba igrati umjesto Berbatova.
Budite sretni što imate 2 vrhunska napadača nemojte bezveze jadikovat :lol: :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 mar 2011, 18:41

Po meni je Berbatov puno kompletniji igrac od Hernandeza. Ovaj zadnji vrlo malo ucestvuje u igri u polju. Naravno da je odlican ove sezone, ali kad se lomi sezona, ja sam puno mirniji sa Berbatovom na terenu. Ali vazno je da je tu konkurencija. Rooney konacno stabilno dobro igra, sto je najvaznije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 19 mar 2011, 18:44

LBJ MVP je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:

Jednostavno nemogu da se slozim s tobom. Svaka cast Berbatovu na golu ali u par navrata prije toga pokazao je izuzetno veliku dozu nesigurnosti i sporosti. Recimo kod onog trka na golmana ili kod one situacije u petercu kada je sporo reagovao. Nasao se na pravom mjestu u pravo vrijeme i opet ju je jedva ugurao u gol. Necu da mislis da sam nezadovoljan njime ili nesto slicno, nezahvalan recimo ali jednostavno ja sam jos uvijek misljenja da Hernandez treba igrati umjesto Berbatova.
Budite sretni što imate 2 vrhunska napadača nemojte bezveze jadikovat :lol: :roll:
Evo zbog ovoga sam razmisljao dali da napisem ovaj post ili ne ! Nisam "jadikovao" vjeruj nego sam jednostavno iznio svoje misjenje a znao sam da ce biti pogresno protumaceno, nekrivim te jer ni sam nisam slozio rijeci kako treba. Ako si gledao utakmicu vidio si u par navrata sporost Berbatova a Hernandez uopste nije bio los u prvom dijelu, imao je jednu sansu iz teske pozicije i nije uspio zabiti. A Berbatov je vise sretno zabio u 88 minuti.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 19 mar 2011, 18:46

Cartman je napisao/la:Po meni je Berbatov puno kompletniji igrac od Hernandeza. Ovaj zadnji vrlo malo ucestvuje u igri u polju. Naravno da je odlican ove sezone, ali kad se lomi sezona, ja sam puno mirniji sa Berbatovom na terenu. Ali vazno je da je tu konkurencija. Rooney konacno stabilno dobro igra, sto je najvaznije.
Onda treba pošten do kraja pa reci : da je Berbatov puuuno iskusniji igrac od Hernandeza kojem je ovo tek prva sezona u dresu Uniteda, tj. tek prva sezona na ovako jakom nivou takmicenja (jedno je igrati po mexicu,a drugo u engleskoj)...momak tek treba da se uklopi u sistem, da bolje razumije igru u polju.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 mar 2011, 18:49

izzo je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Po meni je Berbatov puno kompletniji igrac od Hernandeza. Ovaj zadnji vrlo malo ucestvuje u igri u polju. Naravno da je odlican ove sezone, ali kad se lomi sezona, ja sam puno mirniji sa Berbatovom na terenu. Ali vazno je da je tu konkurencija. Rooney konacno stabilno dobro igra, sto je najvaznije.
Onda treba pošten do kraja pa reci : da je Berbatov puuuno iskusniji igrac od Hernandeza kojem je ovo tek prva sezona u dresu Uniteda, tj. tek prva sezona na ovako jakom nivou takmicenja (jedno je igrati po mexicu,a drugo u engleskoj)...momak tek treba da se uklopi u sistem, da bolje razumije igru u polju.
Pa naravno. Pricam o ovoj sezoni, a rijetko ko moze sa Berbatovom sto se tice tehnike i inteligencije. To je svima jasno. Njemu je najveci problem samopouzdanje i brzina. Neka se njih dvojica mjenjaju kako Fergie procjeni da odgovara za svakog protivnika. Samo da Owena ne moramo gledat.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 19 mar 2011, 18:51

Ja mislim da su nam i dalje rusi najopasniji rival, tako da sutra očekujem remi izmedju rusa i arapa, što bi nam poprilično olakšalo posao...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 19 mar 2011, 19:04

Hawking je napisao/la:Ja mislim da su nam i dalje rusi najopasniji rival, tako da sutra očekujem remi izmedju rusa i arapa, što bi nam poprilično olakšalo posao...
dzaba vam EPL, sutra cemo z g u z i t City, u LŠ cemo vas sprasiti, ha-ya

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 19 mar 2011, 19:11

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Ja mislim da su nam i dalje rusi najopasniji rival, tako da sutra očekujem remi izmedju rusa i arapa, što bi nam poprilično olakšalo posao...
dzaba vam EPL, sutra cemo z g u z i t City, u LŠ cemo vas sprasiti, ha-ya
Ma Rusi nam ne mogu ni prismrditi,davno su oni ispali iz trke...Treba dobiti ove "manje" timove ( tu ubrajam i CSKA),Arsenalu minimalno bod uzeti,i to bi bilo to :)
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 19 mar 2011, 20:10

jOJ ,nekako jedva Berbatov ,pravo na guzove :D postize golll i izvuce vas :D ,ali ipak 3 boda su najbitnija :twisted:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 19 mar 2011, 20:25

Igru briši, bodove briši :mrgreen:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 19 mar 2011, 20:33

Očekivano teška utakmica kad se sagleda koliko povreda imamo. Vezni red trenutno najviše škripi. Ova pauza će nam doći k'o kec na desetku. Nadam se što skorijem povratku Fletchera i Andersona, Scholes će nažalost morati pauzirati i protiv West Hama zbog suspenzije.
Također, nakon pauze očekujem Vidića ponovo sa Smallingom u paru kao i povratak jednog beka, Rafe prije svega.
Brown je još jednom pokazao da je za starog gvožđa.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 19 mar 2011, 20:36

Cestitke na pobjedi,i dalje mislim da ce nas duel odlucit prvaka
Rođen s tobom da budem

WeeD
Kontakt:

Post Postao/la WeeD » 19 mar 2011, 21:26

Mi osvajamo cojvjece boziji :D Kakav mec sa vama vi nemozete meda :D ii to sa kasike
Loved by many
Hated by few
Respected by all!!
Manchester United FC!!!!!!

reddevil
Kontakt:

Post Postao/la reddevil » 19 mar 2011, 22:06

Douglas Costa u-Unitedu???
Veceras bio u Unitedovoj lozi...
Football is life..........life is MANCHESTER UNITED!!!!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 19 mar 2011, 22:08

reddevil je napisao/la:Douglas Costa u-Unitedu???
Veceras bio u Unitedovoj lozi...
Brate ,nek nedolazi...NIKAD NISAM CUO ZA NJEGA :lol: :lol: :lol: :lol:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 mar 2011, 22:19

Nece on doci,ni po kojoj logici ne bi mogli da izmajmunisu za njega radnu dozvolu. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 19 mar 2011, 22:21

warden je napisao/la:jOJ ,nekako jedva Berbatov ,pravo na guzove :D postize golll i izvuce vas :D ,ali ipak 3 boda su najbitnija :twisted:
mora neko Teveza zamjeniti

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 mar 2011, 22:51

Costa je pdlican igrac, zamo sigurno ne bi bio jeftin.

Sto se tice radne dozvole uvijek se nesto moze napeavit. Na primjer posudba

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 19 mar 2011, 23:01

Marširamo dalje, samo da se niko ne ozlijedi na reprezentativnim obvezama
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.