Jel to iz garaze pises?

Jel ih to konacno neko stigao ili se nisu ni pojavili tradicionalno?
Ma to drugo, iako, nisu imali opravdanje za nedolazak, utakmica nakon dva, tri mjeseca, nedjelja 13h, nije toliko daleko, ali eto.. Mislio sam da ce poslije Foce ici redovno, vise bi postovanja imali, nego ovako.
A odakle drugo...
Mi smo se maksimalno potrudili, za ostalo trazi krivca u vasim redovimaVanja8 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 21:27A odakle drugo...![]()
A ti obeca da cu u krevetu spavati...Ccc, nema vise jarana...
Opekli se poslije proslog gostovanja u kupu, idu sad opet gostovanja u radijusu od 100 kilometara oko Listice.
Ma bjezi ba. obecanje ludo radovanje...antisisoja1919 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 21:30Mi smo se maksimalno potrudili, za ostalo trazi krivca u vasim redovima![]()
A sta ces, nije mu hudom lahko...Odes da jedes i najedes se batina i ti bi da jos gledamo tekmu, svastaLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑11 feb 2024, 21:49Ti sigurno suosjecas..
Najjave od svega, kuyice lafo najavile dolazak
De ti iskreno reci, jel Borac opet pokrao, ostetio.. ili je postena pobjeda?Vanja8 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 21:55A sta ces, nije mu hudom lahko...Odes da jedes i najedes se batina i ti bi da jos gledamo tekmu, svasta
Kasnis ba ko menstruacija, prežvakana tema ima 3 sata.montolivo18 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 22:02Noga na liniji, kažu neki? Da su ovako sarajevski klubovi pokradeni gorilo bi sve.
![]()
Penal je trebao biti ponovljen, zašto se sudija nije oglasio nemam pojma, evo snimka.fks74 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 20:17Gledao uživo, ne treba mi snimak.montolivo18 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 18:23Pričaš gluposti, prvo pogledaj video iz drugog ugla pa pametuj.![]()
A ljudi Boziji, u svoj zalosti zbog pekara-boya da gledam utakmicu...Bjezi baLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑11 feb 2024, 22:00De ti iskreno reci, jel Borac opet pokrao, ostetio.. ili je postena pobjeda?
Lik je napisao/la: ↑11 feb 2024, 22:04Kasnis ba ko menstruacija, prežvakana tema ima 3 sata.montolivo18 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 22:02Noga na liniji, kažu neki? Da su ovako sarajevski klubovi pokradeni gorilo bi sve.
![]()
![]()
Bolje ti je da se zabrineš što je danas na Tušnju bilo više sarajlija nego tuzlaka(po rođenju)Chapman1886 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 22:09Sarajlije pametnije vam je da spremite kanistere sutra za vodu nego što palamudite,za navijače fks je lako,vidim guzva iz pravca foce otisli u rodni kraj da se okupaju pa u svoj SEHER
Ma kontam te, sizofrenija te puca. Jedva slobodu dobiste koja je pred gasenjem, a tim imate nikad skuplji. Dva-tri lexa i u krpe lagano, dosta ti je za danasVanja8 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 22:10A ljudi Boziji, u svoj zalosti zbog pekara-boya da gledam utakmicu...Bjezi baLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑11 feb 2024, 22:00De ti iskreno reci, jel Borac opet pokrao, ostetio.. ili je postena pobjeda?
Ali sta imam analizirati,gledao ili ne gledao, Borac je sve pobjede i nerjesene posteno izborio, ni na jednu tekmu nema se sta prigovoriti, pa mislim da je cak i najvise ostecen u ligi...
Mislim, ostecen ,jer nema vise klubova iz RS, cisto ono zbog zamjene domacinstva, igranja protiv kadetskih ekipa i sl.
Svaka vam cast, zasluzeno prvi
Možeš i u utorak kad bude izvlačenje za četvrtfinalemontolivo18 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 22:17Postavit ću opet sutra.Lik je napisao/la: ↑11 feb 2024, 22:04Kasnis ba ko menstruacija, prežvakana tema ima 3 sata.montolivo18 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 22:02Noga na liniji, kažu neki? Da su ovako sarajevski klubovi pokradeni gorilo bi sve.
![]()
![]()
![]()