FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Najbolje bi bilo da xavi malo redefinise odluku i ostane jos pola godine, dok klop ne odmori
Klop je spejs satl za sve ove trenere koji se spominju i ja bi njega ceko i godinu ako treba
Klop je spejs satl za sve ove trenere koji se spominju i ja bi njega ceko i godinu ako treba
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Medijska izmisljotina. Kapa mu dobra para a i dijete mu se tu nedavno rodilo.
Eventualno neku trampu odraditi s Bayernom za Kimmicha. Švabe su ionako navalile da pazare u Barceloni.
Ako misliš biti konkurentan, Frenkija ne smiješ prodavati, bez obzira na veliku platu. Motor Barcelone. Kad on igra, igra i Barca.
Meni je izgledna prodaja Christensena. Nije standardan kao prošle sezone, niti na nivou iz prošle sezone, a za njega se sigurno može uzeti 30tak miliona. Čak i više ako je stvarno United zainteresovan.
Meni je izgledna prodaja Christensena. Nije standardan kao prošle sezone, niti na nivou iz prošle sezone, a za njega se sigurno može uzeti 30tak miliona. Čak i više ako je stvarno United zainteresovan.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Xavija niko nije sahranio do on sam sebe.Konstantno se branio umjesto da je stao ispred i krivicu na sebe preuzimao.Uvijek mu je neko drugi kriv i uvijek ga neko zayebe.Ne sumnjam da ce kroz 10godina biti kvalitetan trener i lider ali u ovom momentu nije i to je kraj price.Imao je mnogo bolju startnu poziciju od prethodnika , ispunile su se zelje.Naredni trener treba biti susta suprotnost , neka mrcina i lik koji ne ferma nikoga.Zasto ? Zato sto u ovom klubu i dalje ima previse zasticenih zona i privilegovanih igraca.Treba dati doznanja svima da su suvisni ne budu li radili sta se od njih ocekuje.
Gotova je sezona , bez ispaljenog metka vec na polusezoni.U LP naravno nema se sta traziti , mislim da i sam Napoli je zadnja prepreka.Ako im budu Nigerijac i Gruzijac u formi i fit, bit ce dovoljni za ovu “uigranu” odbranu Barce.
Gotova je sezona , bez ispaljenog metka vec na polusezoni.U LP naravno nema se sta traziti , mislim da i sam Napoli je zadnja prepreka.Ako im budu Nigerijac i Gruzijac u formi i fit, bit ce dovoljni za ovu “uigranu” odbranu Barce.
- jasonstatham
- Kontakt:
Mnogi od njih nisu na nivou prošle sezone.Mokes je napisao/la: ↑10 feb 2024, 11:53Ako misliš biti konkurentan, Frenkija ne smiješ prodavati, bez obzira na veliku platu. Motor Barcelone. Kad on igra, igra i Barca.
Ne znam jel' gora odbrana ili napad.
Ali sačekajmo da se Mats vrati, pa da vidimo kako se ponašaju s njim na golu.
Kažem vam ne mogu da seru više po Xaviju, sada su počeli po igračima. Ove sedmice je FDJ, iduće neko drugi.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
sto se mene tice, samo lamine yamal, vitor roque, pedri, gavi, alejandro balde, pau cubarsi i marc-andre ter stegen su off limits
izuzev ter stegena, mladi igraci i sadasnjost/buducnost kluba, ostali su definitivno potrosna roba (prodas nekog, kupis nekog drugog itd)
klub je u losoj situaciji, moraju se zaraditi pare jbg, a ova sezona je dovela do toga da se ni za kim od ostalih nece zaliti
izuzev ter stegena, mladi igraci i sadasnjost/buducnost kluba, ostali su definitivno potrosna roba (prodas nekog, kupis nekog drugog itd)
klub je u losoj situaciji, moraju se zaraditi pare jbg, a ova sezona je dovela do toga da se ni za kim od ostalih nece zaliti
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sjajan početak utakmice. Lamine 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Lamine je vec sad puno bolji i korisniji igrac od Dembelea. Sreca pa retard odluci da ode.
Za deset klasa je inteligentniji od Dembelea. Samo da ga zdravlje posluzi.
Pa yebo ti bog mater vise poljsku
Joj šta promaši poljski Tim Matavž. 

Zadnja izmjena: MoodyHank, dana/u 11 feb 2024, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Barca igra sa dva igraca manje na terenu- Lewat i Christensen.
Xavi crni, gdje njega staviti na pivota
Xavi crni, gdje njega staviti na pivota

Evo ga, umjesto 2:0, sad je 1:1. Poljska hrastovina u punom sjaju.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Opet odbrana na nivou. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Evo kazne za promaseni zicer.
Pazi danca i reakcije kod gola
Pazi danca i reakcije kod gola

Zadnje 4 utakmice ne mogu mrtvu Granadu da dobiju.
Roberti idi igrat sokera. Nije ovo za tebe. **** Martin Brejtvajt je sad Ronaldo Nazario za tebe.
Roberti idi igrat sokera. Nije ovo za tebe. **** Martin Brejtvajt je sad Ronaldo Nazario za tebe.
Lewandovski ne smije vise nikad poceti ispred Roquea.
Presmijesan lik.
Presmijesan lik.
Poljski klosar ne moze vise ni na prazan gol da zabije.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.