Nakon poreza dobit će negdje pola ovoga iznosa.qaa18 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 23:00A inflacija?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 16:59Ima da zaradi vise kao komentator nego dok je bio QBMuch-loved football pundit Greg Olsen is being replaced as Fox Sports' top game NFL analyst after legendary quarterback Tom Brady agreed to a ten-year, $375 million deal.![]()
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Tipujemo po principu: pobjednik/razlika u poenima (3 opcije, 1-4, 5-9, 10+)/MVPEdin TM87 je napisao/la: ↑29 jan 2024, 13:17Tabela nakon conference finals:
qaa18 11,5
FKSzuti 11
Mig_mig 11
FoxMulder 11
jestamaji 10,5
Maestro 10,5
Muhamedhulk 10,5
Edin TM87 9,5
Manuel 9,5* (prvo kolo minimum bodovi)
philies 8
šljivo 6,5* (prvo kolo minimum bodovi)
Dave 5
scholsey 3
alemsa 3* (tipovao na pola tekme)
Provjerite bodove.
Do kraja još Superbowl, objavim prema kojem sistemu tipujemo blagovremeno. Može se osvojiti 5 bodova što znači da je većina idalje u igri.
qaa18 ima pol poziciju, ali trojica dišu za vratom, a čak je 7 igrača u bod razlike.![]()
Molim držite se ovakvog principa tipovanja, npr: Željo/1-4/Štilić
Za pobjednik se dobijaju 2 boda, za razliku u poenima i MVP po 1,5 bod.
Prvih 7 na tabeli koji su u bod razlike mogu tipovati u pp da ne bude prepisivanja, a ja ću objaviti pred tekmu sve prognoze.
Možete tipovati od danas do početka supebowla.
Sretno.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
SF/1-4/CMC 
- muhamedhulk
- Kontakt:
tezak izbor..
Chiefs/5-9/Mahomes
Chiefs/5-9/Mahomes
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ide prognoza, opet navijački i opet protiv KC ali ok 
SF/5-9/CMC
Nadam se sjajnoj tekmi i žao mi je što ću gledati re-live u ponedjeljak.
SF/5-9/CMC
Nadam se sjajnoj tekmi i žao mi je što ću gledati re-live u ponedjeljak.
-
numanumaye23
- Kontakt:
Kakve su prognoze za veceras?
Moji licni favorit je KC cisto jer ne mogu smisliti SF s obzirom da sam navijac File, u protivnom bi navijao za bilo koga ko je protiv KCa
Moji licni favorit je KC cisto jer ne mogu smisliti SF s obzirom da sam navijac File, u protivnom bi navijao za bilo koga ko je protiv KCa
Chiefs/1-4/Mahomes
Tiebreaker je najvise pogodaka, a ako je i to izjednaceno onda najvise pogodaka u SB.
Idemo Mahomy do treceg prstena
Tiebreaker je najvise pogodaka, a ako je i to izjednaceno onda najvise pogodaka u SB.
Idemo Mahomy do treceg prstena
Roger Federer the greatest of all time!
Chiefs/10+/Mahomes
Moram ovako na sve ili nista
Prvo kolo propustio pa me kostalo
Moram ovako na sve ili nista
Prvo kolo propustio pa me kostalo
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-
numanumaye23
- Kontakt:
-
numanumaye23
- Kontakt:
Sudjenje okej za sada barem na ovom drivu pocetnicke greske 9rsa mada ovaj zadnji False start nisam siguran da je bio, nisu ga pokazali na americkom prenosu u usporenom snimku
-
numanumaye23
- Kontakt:
Napad KC-a totalno anemican
A gleda se i nfl numane
-
numanumaye23
- Kontakt:
Vjerujem tinumanumaye23 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 01:13Gleda gleda, jer se kod nas u De ne mora raditi![]()
Sala mala naravno, novi sam na forumu al je nik inspirsan uvijek objektivnim numanom
Do sad najbolja Messi reklama,tekma i nije nesto, no ovaj drive obecava makar FG.
Jake odbrane nea sta, kakav coverage
A lik zviznu 55 metara FG
A lik zviznu 55 metara FG
-
numanumaye23
- Kontakt:
Arnoldova reklama je meni do sad jedina okej, Temu definitno na dnu.alemsa je napisao/la: ↑12 feb 2024, 01:16Vjerujem tinumanumaye23 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 01:13Gleda gleda, jer se kod nas u De ne mora raditi![]()
Sala mala naravno, novi sam na forumu al je nik inspirsan uvijek objektivnim numanom![]()
Do sad najbolja Messi reklama,tekma i nije nesto, no ovaj drive obecava makar FG.
Ja sam takodjer ocekivao vise ali odbrane su dosle da igraju, ako sad KC makar FG ne uzmu u problemu su jer nisu u ritmu nikako, Mahomes samo dva bacanja od 5+ yardi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.