FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mozda malo grubo, ali nije nista pogresno rekao. Meni je drago sto Rozman ima podrsku, i treba da je ima, ali neki izgovori postaju smijesni. Ne igramo Premiership. Ovdje se ekipe sklapaju u hodu. Npr. Velez objektivno igra bolje od nas, a i oni su dosta promijenili ekipu, dok im je trener dosao kad i nama Rozman, odnosno malo kasnije, a ekipa im je duplo jeftinija nego nasa. Ja sam za da se trpi, jer do sad smo tjerali pa nam nista nije donijelo, ali isto tako treba biti realan. Ja jos mislim o jucerasnjoj utakmici, ne izlazi mi iz glave.
A šta dobijamo ako sutra ujutro otjeramo Rožmana i Penerandu?I da smo ispali jučer tjeranje nije riješenje jer more takvih odluka nas je dovelo da nismo glavni ni u ovoj jadnoj ligi
Kakav ba Velež i onaj njihov cuger, otjero Anđušića da pokaže ko je glavni baja i to je to.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 feb 2024, 17:13Mozda malo grubo, ali nije nista pogresno rekao. Meni je drago sto Rozman ima podrsku, i treba da je ima, ali neki izgovori postaju smijesni. Ne igramo Premiership. Ovdje se ekipe sklapaju u hodu. Npr. Velez objektivno igra bolje od nas, a i oni su dosta promijenili ekipu, dok im je trener dosao kad i nama Rozman, odnosno malo kasnije, a ekipa im je duplo jeftinija nego nasa. Ja sam za da se trpi, jer do sad smo tjerali pa nam nista nije donijelo, ali isto tako treba biti realan. Ja jos mislim o jucerasnjoj utakmici, ne izlazi mi iz glave.
Vidjet češ da neče dočekati kraj prvenstva, zamjenit če ga Jusufbegovićem i ganjat če se sa zeljezničarem do kraja za 4 mjesto. Moja neka procjena, ne da ti poturiječim.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Klafurić je bolji trener od Rožmana, facts.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Nedjelja + kiša, 2k bolesnika, najdraže 
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kakav crni zeljeznicar taj se bori za opstanak.AVNOJ je napisao/la: ↑12 feb 2024, 17:22Kakav ba Velež i onaj njihov cuger, otjero Anđušića da pokaže ko je glavni baja i to je to.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 feb 2024, 17:13Mozda malo grubo, ali nije nista pogresno rekao. Meni je drago sto Rozman ima podrsku, i treba da je ima, ali neki izgovori postaju smijesni. Ne igramo Premiership. Ovdje se ekipe sklapaju u hodu. Npr. Velez objektivno igra bolje od nas, a i oni su dosta promijenili ekipu, dok im je trener dosao kad i nama Rozman, odnosno malo kasnije, a ekipa im je duplo jeftinija nego nasa. Ja sam za da se trpi, jer do sad smo tjerali pa nam nista nije donijelo, ali isto tako treba biti realan. Ja jos mislim o jucerasnjoj utakmici, ne izlazi mi iz glave.
Vidjet češ da neče dočekati kraj prvenstva, zamjenit če ga Jusufbegovićem i ganjat če se sa zeljezničarem do kraja za 4 mjesto. Moja neka procjena, ne da ti poturiječim.
Mi cemo se boriti sa velezom za treve mjesto i to je to. Velez nije nikako bezveze ekipa kao sto se to ovdje predstavlja. Nas problem je taj sto druge omalovazavamo i ponizavamo a ustvari smo svi tu negdje u par deka.
Stava sam da Mustafić, Julardžija i Matanović više nikad za nikad neće zaigrati zajedno. Rožman je vjerojatno zbog priprema izabrao ovaj sastav, ali sam ubjeđen da je ovo posljednji put da igraju zajedno, eventualno pred kraj neke utakmice. Protiv Širokog vjerojatno će Mustafić na klupu a Buljubašić unutra. Samo polahko, meni je muka više od mijenjanja trenera i svega, po godini znali smo oko 20 igrača izmjenuti. Ako je vama dovoljna jedna utakmica da se pokaže kako su pripreme odrađene svaka vam čast. Vratite se na komentare nakon Lviva pa čitajte šta je pisano, kako tada većina nije pisala da se stane na loptu, zašto onda sad odmah predviđate crno?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Jesu se gurbeti pojacali i dobrog trenera imaju, ali tesko mi ih je zamisliti u borbi za cetvrto mjesto. Pogledaj im samo raspored sad. Moguce da ispadnes u pravu za Velez, vidjecemo sta ce biti do kraja sezone, ali je cinjenica da bolje izgledaju od nas.AVNOJ je napisao/la: ↑12 feb 2024, 17:22Kakav ba Velež i onaj njihov cuger, otjero Anđušića da pokaže ko je glavni baja i to je to.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 feb 2024, 17:13Mozda malo grubo, ali nije nista pogresno rekao. Meni je drago sto Rozman ima podrsku, i treba da je ima, ali neki izgovori postaju smijesni. Ne igramo Premiership. Ovdje se ekipe sklapaju u hodu. Npr. Velez objektivno igra bolje od nas, a i oni su dosta promijenili ekipu, dok im je trener dosao kad i nama Rozman, odnosno malo kasnije, a ekipa im je duplo jeftinija nego nasa. Ja sam za da se trpi, jer do sad smo tjerali pa nam nista nije donijelo, ali isto tako treba biti realan. Ja jos mislim o jucerasnjoj utakmici, ne izlazi mi iz glave.
Naša največa boljka je što smo prihvatili i nasjeli na priču o najskupljoj ekipi i skupini pretplačenih igrača koje boli neka stvar za klubom a u stvarnosti mrtvi prosjek sa ostatkom klubova iz vrha tabele. Jel to Duraković, Buljubašić, Beganović, Kapetanović, Anđušić pa i Mustafić Julardžija, Aničić i sad ovi novi imaju milionske ugovore. Imamo jednog za kojeg samo svi nagađamo kolika mu je plata a on to kao neopravdava na terenu i sva priča bi tu trebala završiti.
Imamo solidnu odbranu, prosječan vezni red, prosječne bekove, dobar napad i rezerve koje ne donose neku prevagu u igri.
Mislim da to nije dovoljno za tamburanje svakog protivnika i šetnju kroz ligu nego borbu za svaki gol i svaki bod na utakmicama.
Imamo solidnu odbranu, prosječan vezni red, prosječne bekove, dobar napad i rezerve koje ne donose neku prevagu u igri.
Mislim da to nije dovoljno za tamburanje svakog protivnika i šetnju kroz ligu nego borbu za svaki gol i svaki bod na utakmicama.
- PeppermintSA
- Kontakt:
+1AVNOJ je napisao/la: ↑12 feb 2024, 17:36Naša največa boljka je što smo prihvatili i nasjeli na priču o najskupljoj ekipi i skupini pretplačenih igrača koje boli neka stvar za klubom a u stvarnosti mrtvi prosjek sa ostatkom klubova iz vrha tabele. Jel to Duraković, Buljubašić, Beganović, Kapetanović, Anđušić pa i Mustafić Julardžija, Aničić i sad ovi novi imaju milionske ugovore. Imamo jednog za kojeg samo svi nagađamo kolika mu je plata a on to kao neopravdava na terenu i sva priča bi tu trebala završiti.
Samo bih obrnuo i rekao da imamo lošu odbranu i prosječan vezni red
Sto se tice sutrasnjeg izvlacenja, samo se nadam da cemo biti domacini.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Fudbal po kiši je nešto najbolje što možeš doživjeti.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Vdancic je stranac, a mi imamo vec 3...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
U cetvrtfinalu se valjda igra dvomec.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
@reper, taj cuger ili kako ga dole od milja zovu Klaf je klasični instant trener kojih ke kroz naš klub prošlo pun qurac koji osim trenutnog uspjeha ništa nam dobrog nisu donijeli, čak šta više vračali nas korak unazad.
Sad sa Rozmanom krečemo u nešto sasvim drugačije gdje se od nas traži samo vrijeme i ništa više ako ga istrpimo i stvori ono za šta se zalaže plodove njegovog rada ubiraćemo godinama čak i ako njega ne bude tu.
@NisamIsmir pa taj raspored na početku im je i največi problem. Da imaju Gošk Igman Posušje sigurno bi osvojili 10/12 bodova iz ova 4 kola i ovako je sve moguče sa npr.9 bodova lako če se uključiti u borbu za 4 mjesto u trećem dijelu sezone. To oko njihovog ispadanja je dobra zzajebancija ali nerealno ono trebaš biti samo bolji od Igmana a sa ovolikim novcem koji su upumpali u klub trebaš biti baš toliki luzer.
To za Velež da bolje stoje od nas pa zato što je ovo njihov maksimum a naš minimum vidjet češ do kraja prvenstva tu razliku.
@pepermintSA Stavio sam "solidnu" jer kako je došao Đuričković dosta to utegnutije i bolje izgleda u odnosu na ranije
Sad sa Rozmanom krečemo u nešto sasvim drugačije gdje se od nas traži samo vrijeme i ništa više ako ga istrpimo i stvori ono za šta se zalaže plodove njegovog rada ubiraćemo godinama čak i ako njega ne bude tu.
@NisamIsmir pa taj raspored na početku im je i največi problem. Da imaju Gošk Igman Posušje sigurno bi osvojili 10/12 bodova iz ova 4 kola i ovako je sve moguče sa npr.9 bodova lako če se uključiti u borbu za 4 mjesto u trećem dijelu sezone. To oko njihovog ispadanja je dobra zzajebancija ali nerealno ono trebaš biti samo bolji od Igmana a sa ovolikim novcem koji su upumpali u klub trebaš biti baš toliki luzer.
To za Velež da bolje stoje od nas pa zato što je ovo njihov maksimum a naš minimum vidjet češ do kraja prvenstva tu razliku.
@pepermintSA Stavio sam "solidnu" jer kako je došao Đuričković dosta to utegnutije i bolje izgleda u odnosu na ranije
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 23 gosta.