Kup Bosne i Hercegovine 2023/24
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2023/24
Ako mi izvučemo Borac, igrat ćemo s njima 4 puta u par tjedana.
Nadam se:
Zrinjski-Siroki
Posusje-Jedinstvo
Borac-Velez
Sarajevo-Sloga
Nadam se:
Zrinjski-Siroki
Posusje-Jedinstvo
Borac-Velez
Sarajevo-Sloga
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
Borac-Posušje
Sloga - Jedinstvo
Sarajevo-Zrinjski
Široki-Velež
Sloga - Jedinstvo
Sarajevo-Zrinjski
Široki-Velež
"jedno pitanje je samo ostalo..."
Je li to samo Sarajevo igralo kup? Latini nas ne vade iz usta, k'o da smo ****. Valjda naučili od predsjednika, čim je nešto zakurac (poput naše igre) oni se odmah toga čvrsto uhvate. Ja ne znam s kim i gdje je Zrinjski igrao u kupu uopšte, a kamoli da znam rezultat kojim je završila utakmica.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 02:29Dakle da sumiramo, ako netko zeli napraviti neku vratolomiju odbrana se treba odmaknut od njega metar ipo do dva, sacekati rasplet i pomoliti se bogu da to ne uspije, a tek onda nastaviti igrati.je napisao/la: ↑12 feb 2024, 00:56Ove makazice kad je uradio, ovo je penal ko kuca, igrac mu je usao u odraz i gurnu ga ocigledno, kada je neko u skoku ne smijes mu ulaziti u prostor ispod njega (mozde doci do loma zgloba, ili da ostane bez ravnoteze i padne na glavu ili vrat ili rame is l.)
Sad bez zajebancije, kad se na temi pitara nakotilo ovoliko indijanaca? Meni se cini da ih nije prije bilo ovoliko ili su bili tihi
@*p!p!t@* Tako smo najnormalnije osvojili kup 8 puta i ligu 7 puta, valjda nas stignete do 2365 godine.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Zelja mi je Sarajevo - Jedinstvo, a imao bih mrvu nade za iznenadnjenje kad bi izvukli Slogu
medjutim ocekujem Borac - Jedinstvo.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nisu jedini, ali jedini poslije cije utakmice se vuku repovi. I to pazi, igrao je i Borac, pa cak i Zrinjski da ti bude dusa na mjestu.Miljacka je napisao/la: ↑12 feb 2024, 10:47Je li to samo Sarajevo igralo kup? Latini nas ne vade iz usta, k'o da smo ****. Valjda naučili od predsjednika, čim je nešto zakurac (poput naše igre) oni se odmah toga čvrsto uhvate. Ja ne znam s kim i gdje je Zrinjski igrao u kupu uopšte, a kamoli da znam rezultat kojim je završila utakmica.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 02:29Dakle da sumiramo, ako netko zeli napraviti neku vratolomiju odbrana se treba odmaknut od njega metar ipo do dva, sacekati rasplet i pomoliti se bogu da to ne uspije, a tek onda nastaviti igrati.je napisao/la: ↑12 feb 2024, 00:56Ove makazice kad je uradio, ovo je penal ko kuca, igrac mu je usao u odraz i gurnu ga ocigledno, kada je neko u skoku ne smijes mu ulaziti u prostor ispod njega (mozde doci do loma zgloba, ili da ostane bez ravnoteze i padne na glavu ili vrat ili rame is l.)
Sad bez zajebancije, kad se na temi pitara nakotilo ovoliko indijanaca? Meni se cini da ih nije prije bilo ovoliko ili su bili tihi
@*p!p!t@* Tako smo najnormalnije osvojili kup 8 puta i ligu 7 puta, valjda nas stignete do 2365 godine.
Volim ulazit na teme svih klubova i citat o cemu se raspravlja i mogu reci da je na vasoj temi unazad pola godine-godinu bilo najmanje botova i poprilican broj normalnih likova. Al u zadnjih nekolko mjeseci se nakotilo takvih persona i botova da su i normalni postali nenormalni
Nebi se vukli da su i nama naštimali raspalu Slaviju ili Zvijezdu kući,ciljano otežan put Sarajevu i Širokom ali proći će i Vico pa šta ćemo ondatutankamon1905 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 16:18Nisu jedini, ali jedini poslije cije utakmice se vuku repovi. I to pazi, igrao je i Borac, pa cak i Zrinjski da ti bude dusa na mjestu.Miljacka je napisao/la: ↑12 feb 2024, 10:47Je li to samo Sarajevo igralo kup? Latini nas ne vade iz usta, k'o da smo ****. Valjda naučili od predsjednika, čim je nešto zakurac (poput naše igre) oni se odmah toga čvrsto uhvate. Ja ne znam s kim i gdje je Zrinjski igrao u kupu uopšte, a kamoli da znam rezultat kojim je završila utakmica.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 02:29
Dakle da sumiramo, ako netko zeli napraviti neku vratolomiju odbrana se treba odmaknut od njega metar ipo do dva, sacekati rasplet i pomoliti se bogu da to ne uspije, a tek onda nastaviti igrati.
Volim ulazit na teme svih klubova i citat o cemu se raspravlja i mogu reci da je na vasoj temi unazad pola godine-godinu bilo najmanje botova i poprilican broj normalnih likova. Al u zadnjih nekolko mjeseci se nakotilo takvih persona i botova da su i normalni postali nenormalni
Rozman sljedeci?

Liga nije ni nastavljena, a jedan trener je već smijenjen: Karačiću presudio poraz u Bihaću
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ti bi svake sezone izgleda kao kad ste izgubili finale od Sirokog Brijega. Put do finala Bratstvo (na Kosevu), Kozara, Travnik, Mladost DK. Nisi se bunio tad?
Nisam se ja bunio nikad,mi smo titule i kupove osvajali u svakakvim situacijama i vremenima i prije rata i poslije rata i prije vice i sa vicom i biće i poslije vice a nismo ničiji projekti i da se za nas zna 10 godina kao za neke
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ne kontam. Ako su vas zeljeli izbacit, otezat il sta vec, kako to da se nisu neregularni penali ponavljali?Anex je napisao/la: ↑12 feb 2024, 16:34Nebi se vukli da su i nama naštimali raspalu Slaviju ili Zvijezdu kući,ciljano otežan put Sarajevu i Širokom ali proći će i Vico pa šta ćemo ondatutankamon1905 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 16:18Nisu jedini, ali jedini poslije cije utakmice se vuku repovi. I to pazi, igrao je i Borac, pa cak i Zrinjski da ti bude dusa na mjestu.Miljacka je napisao/la: ↑12 feb 2024, 10:47
Je li to samo Sarajevo igralo kup? Latini nas ne vade iz usta, k'o da smo ****. Valjda naučili od predsjednika, čim je nešto zakurac (poput naše igre) oni se odmah toga čvrsto uhvate. Ja ne znam s kim i gdje je Zrinjski igrao u kupu uopšte, a kamoli da znam rezultat kojim je završila utakmica.
Kakva je sad to sizofrenija
Kupove niste prije rata, titule da.Anex je napisao/la: ↑12 feb 2024, 16:49Nisam se ja bunio nikad,mi smo titule i kupove osvajali u svakakvim situacijama i vremenima i prije rata i poslije rata i prije vice i sa vicom i biće i poslije vice a nismo ničiji projekti i da se za nas zna 10 godina kao za neke
Poyy
To ti odlučuješ jesu li regularni ili ne?tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 16:52Ne kontam. Ako su vas zeljeli izbacit, otezat il sta vec, kako to da se nisu neregularni penali ponavljali?Anex je napisao/la: ↑12 feb 2024, 16:34Nebi se vukli da su i nama naštimali raspalu Slaviju ili Zvijezdu kući,ciljano otežan put Sarajevu i Širokom ali proći će i Vico pa šta ćemo ondatutankamon1905 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 16:18
Nisu jedini, ali jedini poslije cije utakmice se vuku repovi. I to pazi, igrao je i Borac, pa cak i Zrinjski da ti bude dusa na mjestu.
Kakva je sad to sizofrenija
Kako god bili najuspješniji bh klubSuvorov je napisao/la: ↑12 feb 2024, 16:56Kupove niste prije rata, titule da.
Poyy

- tutankamon1905
- Kontakt:
Ne tvrdim,pretpostavljam a sudija je bio tu pa ako se utvrdi da je pogriješio a pogotovo namjerno suspendovati ga doživotno i tako bi trebalo i na svim utakmicama u prvenstvu
-
- Kontakt:
Pa druze jel ti vjerujes svojim ocima ili sta ti drugi kazu. Vidi se iz aviona da je prekrsio pravilo. Nebitno sad, vi ste prosli, al ne treba se praviti lud i reci ako je pogrijesio.Anex je napisao/la: ↑12 feb 2024, 17:15Ne tvrdim,pretpostavljam a sudija je bio tu pa ako se utvrdi da je pogriješio a pogotovo namjerno suspendovati ga doživotno i tako bi trebalo i na svim utakmicama u prvenstvu

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Kvalitet foruma , pogotovo u dijelu PL BiH , ti je u padu zadnjih godinu dana strmoglavom.Svakakvim botovima i forumasima se daje da pisu , pustaju se svakakvi nacionalni/vjerski izljevi , ne zna se ko pije ko plaća.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 16:18Nisu jedini, ali jedini poslije cije utakmice se vuku repovi. I to pazi, igrao je i Borac, pa cak i Zrinjski da ti bude dusa na mjestu.Miljacka je napisao/la: ↑12 feb 2024, 10:47Je li to samo Sarajevo igralo kup? Latini nas ne vade iz usta, k'o da smo ****. Valjda naučili od predsjednika, čim je nešto zakurac (poput naše igre) oni se odmah toga čvrsto uhvate. Ja ne znam s kim i gdje je Zrinjski igrao u kupu uopšte, a kamoli da znam rezultat kojim je završila utakmica.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 02:29
Dakle da sumiramo, ako netko zeli napraviti neku vratolomiju odbrana se treba odmaknut od njega metar ipo do dva, sacekati rasplet i pomoliti se bogu da to ne uspije, a tek onda nastaviti igrati.
Ali eto , ima nas još normalnih , pa makar u % nekim

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ali ja nisam taj čije mišljenje će promijeniti bilo šta,sudija je bio na metar ako je pogriješio suspenzija i doviđenja ne podržavam navlačenje ni za jedan klub pa ni za Sarajevo,da li je iko pogledao kako je na koji penal izašao golman slobode?nekoIzMostara je napisao/la: ↑12 feb 2024, 18:05Pa druze jel ti vjerujes svojim ocima ili sta ti drugi kazu. Vidi se iz aviona da je prekrsio pravilo. Nebitno sad, vi ste prosli, al ne treba se praviti lud i reci ako je pogrijesio.![]()
-
- Kontakt:
Iskreno ja ne bih ni primjetio da se ova slika nije pojavila, a gledao sam penale. Mozda je i golman Slobode pogrijesio, al ti govorim za ovo konkretno na slici je greska sudije, a tesko da nije vidio kad je tu da prati ove stvari. Penal je trebao se ponoviti, Sloboda eto ostecena posmatrajuci ovu sliku. Ni ja ni ti necemo promjeniti nista, al treba biti realan. Zivio drugAnex je napisao/la: ↑12 feb 2024, 18:39Ali ja nisam taj čije mišljenje će promijeniti bilo šta,sudija je bio na metar ako je pogriješio suspenzija i doviđenja ne podržavam navlačenje ni za jedan klub pa ni za Sarajevo,da li je iko pogledao kako je na koji penal izašao golman slobode?nekoIzMostara je napisao/la: ↑12 feb 2024, 18:05Pa druze jel ti vjerujes svojim ocima ili sta ti drugi kazu. Vidi se iz aviona da je prekrsio pravilo. Nebitno sad, vi ste prosli, al ne treba se praviti lud i reci ako je pogrijesio.![]()

All-Time First Yugoslav League table
Trenutno korisnika/ca: Beli98, nedimmmm1337, Proximic i 32 gosta.