Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
a sto se tice nedosudjenog penala protiv Pitara,Kaljanac nas ubjjedjuje da je mlijeko crno haloooo labo jesi li normalan hahaha
.Igrac na liniji namjerno siri ruke i lopta ga udara u lakat (tvrdi dio ruke) i odbija sa linije.Kaljanac kaze ni Zvona nije trazio penal pa zato nije bio penal ,daj bola
.Ma **** penal vec smo ga prezalili ,nema veze ,ni prvi ni posljedni ali majstore mislim nemoj me **** u zdrave oci i pamet 
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Au druze nisi ti tacan sekunde, umij se molim te, covjek tebi nista nije rekao a pogotovo ne tvojoj majci.Anex je napisao/la: ↑12 feb 2024, 22:30Eto hvala ti,ja sam tele,moja majka krava i nastavi dokle ti treba,hvala do nebaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑12 feb 2024, 22:27Pa nisam precizirao na nekoga niti mislim da su svi pitari isti. Napisao sam globalno za one koji brane lopovluke da su telad. Sada sto ti branis lopovluke i sto si se pronasao da sitvoj problem
![]()
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Prodade Vico balije Sipi. A i neka je, draze mi je da njih pohapse.
?OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑12 feb 2024, 23:25Prodade Vico balije Sipi. A i neka je, draze mi je da njih pohapse.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Dobra fešta komšija u Međugorju, bili su bili.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Wow, Hajduk ima navijace u Medjugorju?

Tuta brate jel istina ovo da je ‘Ercegovina uvijek bila za Dinamo
19V22
- tutankamon1905
- Kontakt:
Yebemu misa susjed ja sam mislio da si ti europski covjek. Pa sidji nekad s Kocerina nije samo Kocerin Hercegovina.tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 01:09Mnoga istrazivanja pokazala su ovaj redoslijed u Hercegovini:
Zrinjski, Hajduk, Dinamo, Velez. Kako, zasto, ne pitaj
19V22
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sta ubrajas u Hercegovinu?Cernica22 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 01:12Yebemu misa susjed ja sam mislio da si ti europski covjek. Pa sidji nekad s Kocerina nije samo Kocerin Hercegovina.tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 01:09Mnoga istrazivanja pokazala su ovaj redoslijed u Hercegovini:
U ovu gore statistiku upadaju iduca mjesta
Čapljina, Čitluk, Gacko, Grude, Jablanica, Konjic, Kupres, Livno, Ljubinje, Ljubuški, Mostar, Neum, Nevesinje, Posušje, Prozor-Rama, Ravno, Stolac, Široki Brijeg, Tomislavgrad i Trebinje.
Da nije Jablanice i Konjica te jednog dijela Mostara, tesko da bih vas navodio ikako na toj listi
-
19vendetta87
- Kontakt:
Samo 3 mjesta i opet imaju veću posjetu od vastutankamon1905 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 01:22
Sta ubrajas u Hercegovinu?
Čapljina, Čitluk, Gacko, Grude, Jablanica, Konjic, Kupres, Livno, Ljubinje, Ljubuški, Mostar, Neum, Nevesinje, Posušje, Prozor-Rama, Ravno, Stolac, Široki Brijeg, Tomislavgrad i Trebinje.
Da nije Jablanice i Konjica te jednog dijela Mostara, tesko da bih vas navodio ikako na toj listi![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- tutankamon1905
- Kontakt:
Moze proc19vendetta87 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 01:32Samo 3 mjesta i opet imaju veću posjetu od vastutankamon1905 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 01:22
Sta ubrajas u Hercegovinu?
Da nije Jablanice i Konjica te jednog dijela Mostara, tesko da bih vas navodio ikako na toj listi![]()
![]()
Capljina- Dinamo, Citluk isto Dinamo, Gacko i Nevesinje- Velez al nevesinjski , Grude i Ljubinje i Ravno- Zrinjski, Trebinje- Leo i blizanci beogradski, TG i Siroki- Siroki, Posusje-Posusje, Mostar, Konjic, Jablanica, Stolac- Velež, s tim da Mostar dijelimo s Ajdukom tesk srca moram priznati.tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 01:22Sta ubrajas u Hercegovinu?Cernica22 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 01:12Yebemu misa susjed ja sam mislio da si ti europski covjek. Pa sidji nekad s Kocerina nije samo Kocerin Hercegovina.tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 01:09
Mnoga istrazivanja pokazala su ovaj redoslijed u Hercegovini:
19V22
Kroz nogeCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑12 feb 2024, 22:31Stari pogresno si skontao sve ali dobro. Tvojoj majci i tebi sve najboljeAnex je napisao/la: ↑12 feb 2024, 22:30Eto hvala ti,ja sam tele,moja majka krava i nastavi dokle ti treba,hvala do nebaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑12 feb 2024, 22:27Pa nisam precizirao na nekoga niti mislim da su svi pitari isti. Napisao sam globalno za one koji brane lopovluke da su telad. Sada sto ti branis lopovluke i sto si se pronasao da sitvoj problem
![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ima kojeg i u Mostaru. Društvo prijatelja Hajduka Mostar ima zavidan broj članova
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Livnotutankamon1905 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 01:22Sta ubrajas u Hercegovinu?Cernica22 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 01:12Yebemu misa susjed ja sam mislio da si ti europski covjek. Pa sidji nekad s Kocerina nije samo Kocerin Hercegovina.tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 01:09
Mnoga istrazivanja pokazala su ovaj redoslijed u Hercegovini:
Duvno
Kupres
Da sam juce umro,ne bih cuo da je ovo Hercegovina
Hercegovina do Tokia
Sine,pretpostavljam da te posao pranja guzica ubija vremenski,fizicki a i emocionalno,no ipak trebas malo poraditi na osnovnom obrazovanju
Zive za Zrinjski, ne pitajCernica22 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 01:49Capljina- Dinamo, Citluk isto Dinamo, Gacko i Nevesinje- Velez al nevesinjski , Grude i Ljubinje i Ravno- Zrinjski, Trebinje- Leo i blizanci beogradski, TG i Siroki- Siroki, Posusje-Posusje, Mostar, Konjic, Jablanica, Stolac- Velež, s tim da Mostar dijelimo s Ajdukom tesk srca moram priznati.tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 01:22Sta ubrajas u Hercegovinu?
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
sto ne bi imao ,ima i liverpul u Sarajevu svoju bazu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85