FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dat ce ovo Vico Mirvicu,njima je dosta titula.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Idemo im u BL tri dana pred derbi na Grbavici.
Sad bi potpisao remi gore
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Dobar zrijeb prvenstveno jer ce biti ok sudjenje,njima je liga jedini prioritet.
Daleko od toga da nas nece izbaciti ako budu bolji
Daleko od toga da nas nece izbaciti ako budu bolji
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Apsolutno, na Kosevu ih mozemo uzeti barem jedan a mozda i dva razlike.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ma sto posto, odmah najgoreg, ako ga izbaciš i vrijedan si trofeja. Bolje sad nego u finalu da nas pokradu, bilo bi srčanih na pretek.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Brate ja ne pamtim po dobrome kup utakmice sa Borcem. Nadam se da će pametniji biti ovaj put kad budemo gostovali, jer u revanšu su znali biti baš neugodni na Koševu.
- Osttribine
- Kontakt:
Pa poslednji trofej Kupa smo upravo protiv njih osvojili na penale u Zenici

Ma dobro, tezak protivnik ali na dvije utakmice, a pogotovo revans na Kosevu imamo sanse.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa jači je Zrinjski na terenu, doduše sa Borcem nikad ne znaš što se tiče ljudi u savezu

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Bgm protiv Borca i Vinka je lakse igrati u gostima nego kuci. Oni nisu baš dobri kad moraju kreirati i napadati puno bolje igraju kad stanu u formaciju pa po izgubljenoj lopti napadaju. Klasični Vinko tako je bilo i prvu polusezonu bolje smo izgledali u BL nego na kosevo.
Svega s njima vazda, osim fudbala. Pogotovo u onom ciganluku tamo.Osttribine je napisao/la: ↑13 feb 2024, 12:21Pa poslednji trofej Kupa smo upravo protiv njih osvojili na penale u Zenici![]()
Ma dobro, tezak protivnik ali na dvije utakmice, a pogotovo revans na Kosevu imamo sanse.
odlicno,da vidimo gdje smo
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
28.02. kup, a derbi 02.03. ako se ne varam. Da li ce biti nekog pomjeranja termina ili to ostaje tako. Npr da se derbi pomjeri za nedjelju ?
-
- Kontakt:
Vinko ce igrati na nulu i kuci i u gostima, zatvoreno i cekat gresku ili prekid da zabiju.
Mogli smo dobit lakši žrijeb, ali i gori. Ovako ćemo odmah znati od čega smo. Prođemo i idemo po trofej, ispadnemo svakako bi nas kad tad sačekali. Revanš na Koševu. Top
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
"Sigurno da smo razmišljali o lakšim protivnicima, ali ako želiš osvojiti Kup moraš igrati sa svima i pobijediti. Očekuju nas dva derbija, dvije dobre utakmice, a pobjednik će olakšati put do finala", rekao je Ibričić, dodavši:
"Možda je naša mala prednost što je prva utakmica u Banjoj Luci, jer ćemo revanš igrati pred ispunjenim Koševom. Iskreno, jedva čekam, jer želimo otići do kraja i moramo igrati sa svima ako želimo osvojiti trofej", poručio je Ibričić.
U ovoj fazi takmičenja igraju se po dva meča, za razliku od šesnaestine i osmine finala kada je pobjednika odlučivao jedan susret.
Prve četvrtfinalne utakmice igraju se 28. februara, a uzvrati su 14. marta.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Jesu 4 dana kad gledas brojeve, al 2 slobodna dana izmedju utakmica
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Bordo10, hz35, johntravolta123, jurisicduska, kontra, nedimmmm1337, Pitar6785, Vanja8 i 64 gosta.