Ma i da Borac juniore izvede, ko ti garantuje da ces osvojit kup pored Zrinjskog i Veleza. Nidje veze.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 13:22Javili su da ce da nam puste kup,takav je dogovor. Ovako vazda bace neku suplju pa ako pobijedis bice pustili,ako ispadnes nista onda ce da pljuju.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 feb 2024, 13:18Sto bi dao? Nije problem igrati na dva fronta kad sam sebi biras sudije svako kolo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Neka sad Rozman pokaže je li dorastao zadatku. Znaci 2 tekme, druga kod tebe kuci. Normalno ako bude sudjenje ofirno, onda mu se nece imati sta prigovoriti.
Ma niko ne tvrdi da cemo mi uzeti kup.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 feb 2024, 13:31Ma i da Borac juniore izvede, ko ti garantuje da ces osvojit kup pored Zrinjskog i Veleza. Nidje veze.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 13:22Javili su da ce da nam puste kup,takav je dogovor. Ovako vazda bace neku suplju pa ako pobijedis bice pustili,ako ispadnes nista onda ce da pljuju.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 feb 2024, 13:18
Sto bi dao? Nije problem igrati na dva fronta kad sam sebi biras sudije svako kolo.
Licno mislim da Borac nema ekipu za dva fronta,I da na kraju mogu sve popusiti.
Ko njima garantuje da nas prodju da ce proci Velez Zrinjski.
Vlada I Dodik ulozili lovu ,njima je titula za opstanak kluba.
Sve ostalo uz podrsku Dodika,Vice , saveza slijedi raspad.
Ovako odmah znamo na čemu smo poslije dvomeča

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Prolazimo Borca.Oni će svakako titulu uzeti mi se sa Zrinjskim moramo poklat oko kupa.
-
- Kontakt:
Sudjenje je bilo ofirno vec sa njima i bili smo bolji ako si uopste tekmu gledao. Protiv njih se niko u ovoj ligi do sada nije mogao dokazat.
Evo i ja sad gledam 6 utakmica u 25 dana od toga:
3 jako teške i bitne,
2 bi trebale biti lakše još na AFH
1 za koju čeovjek ne zna šta bi rekao nakon što su Zrinskog dobili
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Pa eto,imamo sirok roster vala kvalitetnih igraca.Taman da svi zarade platu.Ha ya
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Stojanje, jesi dobio paket što sam ti poslao?
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ocekujem listic ovdje na temi. Kad imas provjerene informacije, sigurno ces gledati i da se oparis.
Koji je maksimalan ulog, zna li se to? Ili mozes koliko hoces stavit? Ja se ne kladim, pa nisam upucen.
Koji je maksimalan ulog, zna li se to? Ili mozes koliko hoces stavit? Ja se ne kladim, pa nisam upucen.
-
- Kontakt:
Kontam kritiku pa si nekad nervozan itd al ovih par nikova bukvalno svaki post pljuvanje po klubu,ovo je za momentalni ban njih par al dzaba,valjda neko ima fetis da cita pljuvanja po svom klubu. Isto za Ilieva i doktore i slicne idiotarije koji su se ispostavile netacne,sad ide prica o pustanju tekme.Nirton je napisao/la: ↑13 feb 2024, 14:27Ma da je Husref investitor, predsjednik, direktor, sportski direktor i trener ovo bi drugacije bilo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 14:24Kako su bolesni ljudi,cudo pored ovakvih ljudi uopste postojimo sa ovim zaostalim mentalitetom. Reci nemoj nista da drzis u sebi,da je tako kako ti mislis nebi se cekala tekma sa Borcem da nam se navlaci,pustice kao i u BL kad ga zabise u 94? Nisi se tad javio na ovu temu? Kad ovakvi nestanu ucinice uslugu covjecanstvu a prije svega Sarajevu.Sanchez87hz je napisao/la: ↑13 feb 2024, 14:18Ja mislim da prolazimo lagano,ne bi da komentarisem zbog cega tako mislim,Mirva zna najbolje...![]()
Dvije ujednacene ekipe. Borac ganja prvenstvo i nece zapinjati kao mi. Plus druga kuci. Po meni, Sarajevo favorit za prolazak.
Ako se prodje, najbolje Zrinjski odmah u polufinalu. Protiv njih su vece sanse ako igras kup, dok budu ganjali prvenstvo.
Ako se prodje, najbolje Zrinjski odmah u polufinalu. Protiv njih su vece sanse ako igras kup, dok budu ganjali prvenstvo.
Ono što urade na Gradskom to su i uradili, samo da naša greška ne bude pa oni gol daju. Vjerojatno će čekati našu grešku pa na kontu igrati.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Sto je najgore mi ako pobijedimo borac dusmani ce se dignut i krenut pisat mjesec dana kako nam se stimaju utakmice
kome zvizdi kurrac sta ce ko pisati

inace se moramo dobro dozvati do borca. Ne bude li za 80% bolji pristup mi ispadamo. Gace smo redovno znali skidati na autoputu.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Kako se nisam javio,ja jesam pisao danima zasto se suti,al nazalost Mirva nista,ne oglasi se ni jednom do dan danas,pa ocigledno mu ne smeta lakrdija,mene kad neko pokrade,osteti,syebe il bilo sta,valjda bi bar pitao zasto si mi to uradio,ako nista drugo,al jok nista tajac
- TurkishAirlines
Curice nase treba dobro izmasirati, previse ce im biti dvije tekme u 4 dana.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Polako ljudi, rano je jos za Borac i derbi...
Treba prvo pobijediti Siroki
Treba prvo pobijediti Siroki
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nama prije Borca ide Zvijezda, a prije druge utakmice Igman
A njima prije kupa je Velez, a drugu utakmicu Zrinjski
A njima prije kupa je Velez, a drugu utakmicu Zrinjski
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3