PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Daj Viole opet

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
..hocel taj live zrijeb ?!
- Donnie Darko
- Kontakt:
svaki minutmuhovic je napisao/la:..hocel taj live zrijeb ?!![]()
Je li sada draft ili da idem Reala gledat
P.S.Čestitke Unforgottenu na osvajanju lige
P.S.Čestitke Unforgottenu na osvajanju lige
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
..nisam u toku,hocetel izbacit link ili link vec ima onaj jutrosnji nekiDonnie Darko je napisao/la:svaki minutmuhovic je napisao/la:..hocel taj live zrijeb ?!![]()
- Unforgotten
- Kontakt:
http://www.livestream.com/pes6leaguemuhovic je napisao/la:..nisam u toku,hocetel izbacit link ili link vec ima onaj jutrosnji nekiDonnie Darko je napisao/la:svaki minutmuhovic je napisao/la:..hocel taj live zrijeb ?!![]()
![]()
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
- Donnie Darko
- Kontakt:
bit ce link
draft kasni par minuta zato sto se bosanac uspanicio
jbg prvi put izvlaci papirice pred gledateljima, nije to jednostavno 
draft kasni par minuta zato sto se bosanac uspanicio
Savez napolje Real mi prođeDonnie Darko je napisao/la:bit ce link
draft kasni par minuta zato sto se bosanac uspaniciojbg prvi put izvlaci papirice pred gledateljima, nije to jednostavno
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
..jbg opet Porto
..sta je tu je,ako nista,bar sam se stelnuo sa njima,mada mi je bilo draze da sam izvukao drugi tim,ako nista za promjenu,ali eto,sta je tu je 
meni lazio, valja li cemu
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- majestic24
- Kontakt:
Marsej

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Panathinaikos.
K'o je igrao prošlu sezonu sa njima, kakvi su?
100% sportski i krajnje opušten potpis
ej samo da kazem da ja nisam skidao one patcheve za dresove, grbove, kitserver...mrsko mi bilo...moze i bez toga, jel da
skinuo sam deemaz 6.0, to je najvaznije 
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Napoliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii toooooooooooooooooooooooo moj najdraži talijanski klub Lavezzi,Cavani,Hamsik
Ko želi večeras oko 12 pripremnu
Ko želi večeras oko 12 pripremnu
Emir igrao,onako nisu losiRiNo je napisao/la:Panathinaikos.
..btw,kad ce dalje zrijeb,mislim grupe i to ?!
- Donnie Darko
- Kontakt:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa u kuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaacccccccccccccccc
Ajax pa ne mogu vjerovat :S

41.21.1.
bas sam peh buraz
cuj zenit

we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Jesi li siguran da si dobio Porto ????? pratio sam izvlacenje i mislim da sam ja njih dobiomuhovic je napisao/la:..jbg opet Porto..sta je tu je,ako nista,bar sam se stelnuo sa njima,mada mi je bilo draze da sam izvukao drugi tim,ako nista za promjenu,ali eto,sta je tu je
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
jeli iko igrao sa lazijem prosle sezone...valjaju li cemu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.