Bitno da FCB pobjeđuje, ako RMCF izgubi negdje bodove, to dođe samo kao bonusizzo je napisao/la:Ne treba puno ocekivati od Atletica veceras...oni su nejac i jednostavno nesposobni da uzmu barem bod veceras protiv Reala.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- nidjo_barca
- Kontakt:
Stvarno 'bodu u oci' ovi silni promasaji.Ovo se povlaci kroz cijelu sezonu,mada je bilo perioda kad su zabijali redovno,npr. one silne petarde
Ovo bi neko mogao debelo naplatiti,samo ne daj Boze da Barca bude kaznjena zbog toga.
Bojance nam se raspuco,2 gola u 2 tekme
Bojance nam se raspuco,2 gola u 2 tekme
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
dobra partija veceras, samo velika steta za propustene prilike, moglo je biti makar jos 4-5 golova u mrezi Getafe-a al eto oni dodaju umjesto da sutaju po golu. najveci gubitak je zuti karton za Xavija, ali nadam se da ce Keita protiv zute podmornice uspjeti da zamijeni carobnjaka ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Ma ne svida mi se vise to umiranje u pasovima. Toliko su postali dominantni da su vec otupili u onome najbitnijem - golovima. Ponekad se bas vidi da se toliko igraju da na kraju kad im dojadi napucaju bezze u tribine. Nekad bas ko da se izgube i dodavanjima u krug izgube orjentaciju gdje je gol. Znam ja da je to ta nasa igra kad izludimo protivnika i onda silovito zabijemo, ali pocinje me nervirati to usetavanje. Hajd da se jedan useta - sad im izgleda furka da 2-3 igraca udzu u gol.
Ako nije tako onda nije fazon. 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
veceras opet rutinski odradzeno...
samo moglo je bez onog gola,pa da pregledam utakmicu bez sikirancije..
opet,bezbroj propustenih prilika,slaba koncetracija pred golom sto dovodi do loseg zadnjeg pasa..samo da nam se ne obije o glavu to..
ali mislim da ce to gvardiola srediti u narednom periodu.
sve u svemu nije to lose izlgedalo vcrs..
a sto se tice bojana..
on jeste dao dva gola u zadnje dvije utakmice..ali da li on u stanju da odrzi svoju formu..ne moze se barca osloniti na igraca koji igra dobro 1 utakmicu pa 5 losih..bojan je i proslu tekmu dao gol,ali je opet bio uz vilju najlosiji na terenu..
veceras malo bolje izdanje ali...
i opet vilja,mi malo steka u zadnje vrijeme..malo losija realizacija u kljucnim situacijama,ali vise je to odraz citave ekipe a ne pojedinca..
samo moglo je bez onog gola,pa da pregledam utakmicu bez sikirancije..
opet,bezbroj propustenih prilika,slaba koncetracija pred golom sto dovodi do loseg zadnjeg pasa..samo da nam se ne obije o glavu to..
ali mislim da ce to gvardiola srediti u narednom periodu.
sve u svemu nije to lose izlgedalo vcrs..
a sto se tice bojana..
on jeste dao dva gola u zadnje dvije utakmice..ali da li on u stanju da odrzi svoju formu..ne moze se barca osloniti na igraca koji igra dobro 1 utakmicu pa 5 losih..bojan je i proslu tekmu dao gol,ali je opet bio uz vilju najlosiji na terenu..
veceras malo bolje izdanje ali...
i opet vilja,mi malo steka u zadnje vrijeme..malo losija realizacija u kljucnim situacijama,ali vise je to odraz citave ekipe a ne pojedinca..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Sada bi trebalo kod Villareala barem bod uzeti da pred el clasico budu 3 bobe prednosti za nas,jer u slučaju da i izgubimo el clasico bit ćemo prvi i moj san da uzmemo titulu na međusobni duel će postati stvarnost.To bi bio revanš za onu godinu kad su frankovci nama uzeli titulu na duel. 
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Pobjeđuje se i u gostima kod VillarealaSajoni je napisao/la:Sada bi trebalo kod Villareala barem bod uzeti da pred el clasico budu 3 bobe prednosti za nas,jer u slučaju da i izgubimo el clasico bit ćemo prvi i moj san da uzmemo titulu na međusobni duel će postati stvarnost.To bi bio revanš za onu godinu kad su frankovci nama uzeli titulu na duel.
Zašto?? zato što ova ekipa ima karakter pobjednika, što kaže Mister Guardiola.
ma nemoj ti meni titulu na duel, daj da mi to odmah rijesimo ...
Be Casual ...
Be Casual ...
hahaha...znam brate da gusto zvuči ali vjeruj neprocijenjivo bi bilo...Dushi_Rob je napisao/la:ma nemoj ti meni titulu na duel, daj da mi to odmah rijesimo ...
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Ma kakvi - obice se frankovcima sve to o glavu. Sva njihova galama vih dana. Pratim tamo kurcenja i kuliranja na njihovom djelu. Koja arogancija to nije normalno. Ali samo lakopo - ubicemo ih nece znati gdje im se guza nalazi. Nazalost onda ce mo po 10000 x gledati neke njihove prahistorijske pobjede. Cuj zale za finale Barsa : Frankovci. Imaju obraza luzeri da pomisle da stanu na one drhtave noge i da u finalu igraju rame uz rame s nama za titulu prvaka Evrope. Kojij su lesinari ko da smo pobjedili Laktase 5:0 a ne njih popisali, ponizili i popljuvali pred citavim svijetom. Pa prije je Arsenal zasluzio titulu nego oni koje redovno petardama castimo. Nasto je njihov fudbal i karakter spao Boze sacuvaj.Sajoni je napisao/la:hahaha...znam brate da gusto zvuči ali vjeruj neprocijenjivo bi bilo...Dushi_Rob je napisao/la:ma nemoj ti meni titulu na duel, daj da mi to odmah rijesimo ...![]()
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
Barcelona je večeras odigrala koliko joj je i trebalo. fina igra, od noge do noge, na kraju su se malo opustili ali nema veze 3 boda su najvažnija.
Sjajna pobjeda ,predobri golovi ,ali ipak vam jos dahcu za vratom ,mislim da nije sve gotovo imate prednost ali nema te jos titlulu i samo bez opustanja i titula je vasa abd 
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Oni su bezkarakerni lesinari. Isto ko i frankov klub. Nikad se oni nece utisat. Valja imat dzon obraz i poslije 6 kuci i 5 kod nas primljenih golova biti onako arogantan. Nema eno ih vec dizu sve moguce i nemoguce pehare. Velicina kluba i navijaca je u realnosti. A mi u real trpamo koliko i kad hocemo. No pacenici se opet jave 
Glavno da je FCB upisao nova 3 boda, na kraju se moglo i kiksati. Umor i događanja oko Abidala su imali svoj utjecaj za tek prosječnu utakmicu. U sljedeće 2 tekme skupiti minimum 4 boda, onda će FCB ostati 1. i nakon El Clasica, tada RMCF može dobiti sljedeće 2 tekme i El Clasico. Samo se ne smije izgubiti više od 5 razlike
Bod na El Madrigalu i nije tako loš, samo se ne smije izgubiti.
Bod na El Madrigalu i nije tako loš, samo se ne smije izgubiti.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- The Punisher92
- Kontakt:
Daj ako neko moze nek stavi raspored i nas i od RMFC do kraja sezone 
Eric Abidal!!!
http://www.soccerway.com/national/spain ... ar-season/The Punisher92 je napisao/la:Daj ako neko moze nek stavi raspored i nas i od RMFC do kraja sezone
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Jornada 30 Sun 03 Apr --:-- Villarreal CF - FC Barcelona
info
1/4 1st leg Wed 06 Apr 20:45 FC Barcelona - Shakhtar D.
info
Jornada 31 Sun 10 Apr --:-- FC Barcelona - UD Almería Tickets
1/4 2nd leg Tue 12 Apr 20:45 Shakhtar D. - FC Barcelona
info
Jornada 32 Sun 17 Apr --:-- Real Madrid - FC Barcelona
Final Wed 20 Apr 21:30 FC Barcelona - Real Madrid
Jornada 33 Sun 24 Apr --:-- FC Barcelona - Osasuna
MAY
Jornada 34 Sun 01 May --:-- R.Sociedad - FC Barcelona
Jornada 35 Sun 08 May --:-- FC Barcelona - RCD Espanyol
Jornada 36 Wed 11 May --:-- Levante UD - FC Barcelona
Jornada 37 Sun 15 May --:-- FC Barcelona - Deportivo
Jornada 38 Sun 22 May --:-- Málaga CF - FC Barcelona
info
1/4 1st leg Wed 06 Apr 20:45 FC Barcelona - Shakhtar D.
info
Jornada 31 Sun 10 Apr --:-- FC Barcelona - UD Almería Tickets
1/4 2nd leg Tue 12 Apr 20:45 Shakhtar D. - FC Barcelona
info
Jornada 32 Sun 17 Apr --:-- Real Madrid - FC Barcelona
Final Wed 20 Apr 21:30 FC Barcelona - Real Madrid
Jornada 33 Sun 24 Apr --:-- FC Barcelona - Osasuna
MAY
Jornada 34 Sun 01 May --:-- R.Sociedad - FC Barcelona
Jornada 35 Sun 08 May --:-- FC Barcelona - RCD Espanyol
Jornada 36 Wed 11 May --:-- Levante UD - FC Barcelona
Jornada 37 Sun 15 May --:-- FC Barcelona - Deportivo
Jornada 38 Sun 22 May --:-- Málaga CF - FC Barcelona
Be Casual ...
Be Casual ...
Primera je prioritet. U CL je potrebno i dosta sreće, mogao bi se miriti s ne osvajanjem CL, samo da RMCF ne spasi sezonu u Europi kao 98., 2000. i 2002.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.