Realno se mogao odnosno morao dovesti puno bolji igrač od Krđalića.Dečko je možda talenat potencijal sve ok,ali nama je trebalo pojačanje na njegovom mjestu.MortemHz je napisao/la: ↑14 feb 2024, 12:34Pa nije upotpunosti, treba tu još dosta posla a i dosta igrača koje smo htjeli nije bilo spremno da igraju našu ligu i pored solidnih, dobrih uslova.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑14 feb 2024, 12:02Koliko je igraca otpisano dolaskom Rozmana, a koliko su on i Ibricic doveli? Luksuz kakav rijetki treneri i sportski direktori imaju, ne samo u ovoj ligi nego i sire. Ovo sad je ekipa po njihovoj mjeri.bordobijeli je napisao/la: ↑14 feb 2024, 10:31Vidim mnogi prozivaju Rozmana kako se nismo dobro pojačali pa doveo je u skladu s mogucnostima. I sam je rekao da je bilo nekih zelja al previse novca.
Opet je prošlo samo pola godine ali očekujem i ja svakako bolju igru, kockice se pomalo slažu pa ćemo vidjeti.
O njemu se zna da zbog loših fizičkih karakteristika nije igrao u Lokomotivi i to nije nikakva tajna.Kad to znaju navijači Rožman i Ibričić znaju pogotovo i uprkos tome on je doveden.
Sa Mehmedovićem ista stvar,nama je i tu trebalo pojačanje.Bolji igrač od Anđušiča,a oni su doveli Mehmedovića.Zašto?
Pravilo u 21 se ne može navesti kao razlog jer se i sami hvalimo svojim omladincima,evo smo jednog i prodali bez ikakve logike,a drugog (Buljubašić) guramo na klupu,trećeg poslali u Zvijezdu

Prelazni rok je užasno odrađen,možemo se mi lagati do sutra ali tako je.
Kad krene nizbrdo samo da ne bude navijači,mahala,legende...sami su sebi čorbu skuhali.
A ovo što kažeš nisu htjeli u našu ligu.Nama su trebali igrači tip Crepulje,Stanojevića...nikakve aman vedete ali momci sa utakmicama i iskustvom.Takvih ima koliko hoćeš.
Samo još da dodam da su se za Krđalića dale ozbiljne pare.Kako za otkup ugovora tako i njemu lično.