https://vm.tiktok.com/ZM6wtBDHS/
Brate moj ko tebe smije dirat da mu hebem ti mater u picku19vendetta87 je napisao/la: ↑14 feb 2024, 15:35Gledaj guznih havera @holymana i @stojana sto su udruzili snage na forumu![]()
Haj stojka mogu i razumijeti, od registracije na forum se nakacio meni za vrat i istu sliku objavljuje svaki put.
A cime sam tvoj paznju zasluzio @holyfielde? Od jutros ti je skoro svaki post posvećen meni.
Jel mi se to za Valentinovo dodvoravaš?
@vegeta izvršio samoubojstvo čačkalicom u oko.
Podijelite uz karte i Xanax-e ljudimasvrakino1921 je napisao/la: ↑14 feb 2024, 16:20Ostalo jos malo istoka
Zapad puko davno
Znaci 10 000 Plavih navijača na terapiji u subotu u 16 sati
Vidi ti selfie boya i folova. Moram priznati, imas smisla za humor, za razliku od većine penzionera
Ma šta je sa drugim zajebancija sa Zeljkanom i mitomanimaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑14 feb 2024, 16:47Je li moguce da su i Colu angarzovali da hajca rajuJa konto ti se zajebavas, vidim fakat Cola klip stavio na Facebook
![]()
joj nemoj ovog, to je onaj što ga Amir piša skupa s Elmedinom KarićemKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:31Marketing tim FK Sarajeva: Koju poznatu licnosti mozemo iskoristiti za promociju? Imamo i mi veliki izbor.
Izbor:
![]()
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Fudbalmozak2, tutankamon1905 i 27 gostiju.