Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Joj gledaj juke intervjua, profesionalni prosjaci. Sve ocekuju od ovoga, od onoga, drzave, kantona, nista naravno da sami namaknemo. To su ti borci protiv sistema, taj prosjacki dnk
-
- Kontakt:
Sta je reci svrakino legendo? Jesi ozbiljan ili.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 feb 2024, 20:35Nemoj to molim te
Tesko sam bolestan
Veći debil od ove dvojice je jedino onaj ko se upusti u raspravu s njima. Čuj ti debila čime se ono busa u prsa, Gordon navija za nas.19vendetta87 je napisao/la: ↑14 feb 2024, 18:01Nekoga Memuš reklamira, a nekoga NBA zvijezdeKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:31Marketing tim FK Sarajeva: Koju poznatu licnosti mozemo iskoristiti za promociju? Imamo i mi veliki izbor.
Izbor:
![]()
![]()
![]()

Hahahahahhahaha ma ovo nisu istine oba mi oca...
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Ovi nisu ni debili nit su glupi,ovo je vec kategorija djecaci sa posebnim potrebama.Miljacka je napisao/la: ↑15 feb 2024, 00:03Veći debil od ove dvojice je jedino onaj ko se upusti u raspravu s njima. Čuj ti debila čime se ono busa u prsa, Gordon navija za nas.19vendetta87 je napisao/la: ↑14 feb 2024, 18:01Nekoga Memuš reklamira, a nekoga NBA zvijezdeKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:31Marketing tim FK Sarajeva: Koju poznatu licnosti mozemo iskoristiti za promociju? Imamo i mi veliki izbor.
Izbor:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahahahhahaha ma ovo nisu istine oba mi oca...
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Daj nek neko glupanu pokaze sliku onog debelog krmka iz zadruge sa zeljkanovim dresom. Mozda shvati koliko je glupKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:31Marketing tim FK Sarajeva: Koju poznatu licnosti mozemo iskoristiti za promociju? Imamo i mi veliki izbor.
Izbor:
![]()
Joj ubico

Koliko se ukopao niko lopati prisao nije, harakiri
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Kaze lik koji se hvalio da poznati mikrobiolog iz Engleske navija za Sarajevomosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 00:16Ovi nisu ni debili nit su glupi,ovo je vec kategorija djecaci sa posebnim potrebama.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sto ste nervozniFKSDoGroba je napisao/la: ↑15 feb 2024, 00:31Daj nek neko glupanu pokaze sliku onog debelog krmka iz zadruge sa zeljkanovim dresom. Mozda shvati koliko je glupKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:31Marketing tim FK Sarajeva: Koju poznatu licnosti mozemo iskoristiti za promociju? Imamo i mi veliki izbor.
Izbor:
![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Shategabri
- Kontakt:
Kakvih vam je sve karikatura bilo u klubu, od Šiljka raskopčanog uplatnice pa na dalje...i imate obraza nekom nešto reći.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 feb 2024, 07:44Sto ste nervozniFKSDoGroba je napisao/la: ↑15 feb 2024, 00:31Daj nek neko glupanu pokaze sliku onog debelog krmka iz zadruge sa zeljkanovim dresom. Mozda shvati koliko je glupKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:31Marketing tim FK Sarajeva: Koju poznatu licnosti mozemo iskoristiti za promociju? Imamo i mi veliki izbor.
Izbor:
![]()
![]()
Koševo Zapad
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Za vikend se vraća naš Željkan! Opet kreće ona euforija, iščekivanje tekmi, čitanje plave teme poslije.
Kreće plavo proljeće! Nije baš prije kretalo sa desete pozicije i jednakim brojem bodova kao ovaj iz zone ispadanja ispod tebe, ali sve su to novi izazovi za plavu lokomotivu! Svani suboto! Ako Igman dobije svoju tekmu, odmah su pod pritiskom, pa ćemo pratiti kako će to plavi momci da iznesu. Siguran sam da su ova pojačanja kao Hiroš mentalno stabilna i neće biti problema. JTŽ! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Suljic"I prije sam govorio da u BiH pored Sarajeva mogu igrati samo za Velež. Imao sam nekih opcija prije Veleža, bio sam slobodan, to sam govorio u intervju direktno sa vama, ali kada se pojavila "opcija Velež" nisam iskreno razmišljao. Nisam ni pregovarao sa klubom, ono što su ponudili prihvatio sam. Imao sam želju da dođem u Velež, da budem bližem kući i snašao sam se jako lijepo. Ljudi u Mostaru jako vole Velež, u Sarajevu sam doživio da vole FK Sarajevo, a ovdje je to neka posebna ljubav koja se može osjetiti na svakom ćošku.
Osjećam se prelijepo u Mostaru i nadam se da ću se navijačima i klubu odužiti na terenu. Nekako je ovdje ljubav prema Veležu drugačija, to se osjeti na svakoj utakmici, to vide i druge ekipe kada nam dođu u Mostar

Posebna ljubav

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- bagniadiluca
- Kontakt:
Hajde sada da probamo uozbiljiti temu bar malo jer se približava početak prvenstva...Mislite li da može Željo uzeti više od jednog boda u prve tri utakmice? Da li bi pritisak poslje tri kiksa bio prevelik i za ove iskusne igraže koje su doveli?
LETS GO FIGHTER
- Shategabri
- Kontakt:
Ako nisu dali kapitensku Radovcu, nula bodova.joker90 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 08:29Za vikend se vraća naš Željkan! Opet kreće ona euforija, iščekivanje tekmi, čitanje plave teme poslije.Kreće plavo proljeće! Nije baš prije kretalo sa desete pozicije i jednakim brojem bodova kao ovaj iz zone ispadanja ispod tebe, ali sve su to novi izazovi za plavu lokomotivu! Svani suboto! Ako Igman dobije svoju tekmu, odmah su pod pritiskom, pa ćemo pratiti kako će to plavi momci da iznesu. Siguran sam da su ova pojačanja kao Hiroš mentalno stabilna i neće biti problema. JTŽ!
![]()
Koševo Zapad
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Kad Igra bosanski Dinamo? Bit će ubrzo hebanje majke Ibri i vraćanje u Podgrmeč..
Željezničar neće izgubiti ni od Zrinjskog, ni od Sarajeva.bagniadiluca je napisao/la: ↑15 feb 2024, 08:50Hajde sada da probamo uozbiljiti temu bar malo jer se približava početak prvenstva...Mislite li da može Željo uzeti više od jednog boda u prve tri utakmice? Da li bi pritisak poslje tri kiksa bio prevelik i za ove iskusne igraže koje su doveli?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Zenički alkari su preuzeli klub, sad samo još da ga povedu putem njihovog im najdražeg kluba.bagniadiluca je napisao/la: ↑15 feb 2024, 08:50Hajde sada da probamo uozbiljiti temu bar malo jer se približava početak prvenstva...Mislite li da može Željo uzeti više od jednog boda u prve tri utakmice? Da li bi pritisak poslje tri kiksa bio prevelik i za ove iskusne igraže koje su doveli?
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Objektivno, od Zrinjskog bi trebali dobiti po guzici, rutinski onako. Protiv nas je već sve moguće obzirom kako u gostima mudovito igramo.Balorda je napisao/la: ↑15 feb 2024, 09:21Željezničar neće izgubiti ni od Zrinjskog, ni od Sarajeva.bagniadiluca je napisao/la: ↑15 feb 2024, 08:50Hajde sada da probamo uozbiljiti temu bar malo jer se približava početak prvenstva...Mislite li da može Željo uzeti više od jednog boda u prve tri utakmice? Da li bi pritisak poslje tri kiksa bio prevelik i za ove iskusne igraže koje su doveli?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- bagniadiluca
- Kontakt:
A ako izgubi sve tri, šta mislite obzirom na reputaciju navijača i poziciju na tabeli, da li će se stvoriti pritisak iz kojeg se neće izvući....ja mislim da će to biti presudno nakon prve tri utakmice i da su im one najbitnije, ali takođe i Zrinjskom je otvaranje jako bitno da se uhvati ritam....Balorda je napisao/la: ↑15 feb 2024, 09:21Željezničar neće izgubiti ni od Zrinjskog, ni od Sarajeva.bagniadiluca je napisao/la: ↑15 feb 2024, 08:50Hajde sada da probamo uozbiljiti temu bar malo jer se približava početak prvenstva...Mislite li da može Željo uzeti više od jednog boda u prve tri utakmice? Da li bi pritisak poslje tri kiksa bio prevelik i za ove iskusne igraže koje su doveli?
LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Kada im njihovo dijete kojeg su odgojili govori da se ljubav prema Sarajevu ne moze mjeriti sa onom koju ima Velez u Mostaru sta vise govoritiOnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 08:47Suljic"I prije sam govorio da u BiH pored Sarajeva mogu igrati samo za Velež. Imao sam nekih opcija prije Veleža, bio sam slobodan, to sam govorio u intervju direktno sa vama, ali kada se pojavila "opcija Velež" nisam iskreno razmišljao. Nisam ni pregovarao sa klubom, ono što su ponudili prihvatio sam. Imao sam želju da dođem u Velež, da budem bližem kući i snašao sam se jako lijepo. Ljudi u Mostaru jako vole Velež, u Sarajevu sam doživio da vole FK Sarajevo, a ovdje je to neka posebna ljubav koja se može osjetiti na svakom ćošku.
Osjećam se prelijepo u Mostaru i nadam se da ću se navijačima i klubu odužiti na terenu. Nekako je ovdje ljubav prema Veležu drugačija, to se osjeti na svakoj utakmici, to vide i druge ekipe kada nam dođu u Mostar![]()
Posebna ljubav![]()

Kako mi je porastao u ocima zbog ovoga

Trenutno korisnika/ca: aqarius, AvantiBL, Beli98, bhfanatic14, Bing [Bot], Direktorcic, Fudo, Giuseppe1, Guest1945, Lecler, perodeformero, supervizor i 90 gostiju.